xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 693
- Πόντοι
- 86
Α στείλαμε πολλοί λογικά@cumher_c
Α στείλαμε πολλοί λογικά@cumher_c
Δώσε πόνοΡε μην σπρώχνεις
![]()
Το θέμα είναι να μας δείχνεις οχι να μας λες τι κάνεις ..έτσι νομίζω ...Εξαιρετικό moutfucking! Το κάνω και εγώ με την γυναίκα μου!!
Why notΕάν ενδιαφέρεσαι ……
Δεν υπάρχει πιο ωραίος ήχος από αυτόν που γίνεται όταν μπαίνει η πουτσα σε ένα τόσο όμορφο και υγρό μουνακι.. με τα υγρά του να απλώνονται πάνω στον κορμό και το πουτσοκεφαλο.... ααααχ... ωραίο πράγμα το μουνί....Που να προλάβω να βγάλω το στρινγκακι... Στην άκρη και κάρφωμα. Εσείς τι θα κάνατε
Φιλαράκι έτσι είναι!!!Δεν υπάρχει πιο ωραίος ήχος από αυτόν που γίνεται όταν μπαίνει η πουτσα σε ένα τόσο όμορφο και υγρό μουνακι.. με τα υγρά του να απλώνονται πάνω στον κορμό και το πουτσοκεφαλο.... ααααχ... ωραίο πράγμα το μουνί....![]()
μπορει να το τραβουσαμε κιολαςΠου να προλάβω να βγάλω το στρινγκακι... Στην άκρη και κάρφωμα. Εσείς τι θα κάνατε
Φοβερή η γκόμεναΠου να προλάβω να βγάλω το στρινγκακι... Στην άκρη και κάρφωμα. Εσείς τι θα κάνατε
Για τέτοια κωλάρα? Θα τρύπαγα και τοίχο!Που να προλάβω να βγάλω το στρινγκακι... Στην άκρη και κάρφωμα. Εσείς τι θα κάνατε
Δώσε πόνοΠου να προλάβω να βγάλω το στρινγκακι... Στην άκρη και κάρφωμα. Εσείς τι θα κάνατε
Σκέτη καυλα είστε!
ΕΊΝΑΙ ΓΚΑΒΛΙΆΡΑ ΒΛΈΠΩΗ γυναικα μου χαϊδεύεται.
Τότε εσύ τύπε δεν είσαι παντρεμένος ελεύθερος είσαιΣορρυ που σας χαλάω το thread αλλα σεξ με τη γυναικα σας κάθε πότε κάνετε; Εγώ έχω πιάσει γεμάτο 2μηνο και πάω καρφί για 3μηνο . Σε καμία 10αρια χρόνια βλεπω να γαμαω σε κάθε ολυμπιαδα
Κομψά το έθεσες μαλλον μαλακας θα έλεγα οτι ειμαι ... πληρώνω παλιές αμαρτιεςΤότε εσύ τύπε δεν είσαι παντρεμένος ελεύθερος είσαι![]()
Με ποια δικαιολογία έχει κοπεί;Κομψά το έθεσες μαλλον μαλακας θα έλεγα οτι ειμαι ... πληρώνω παλιές αμαρτιες