You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 57K
- Εμφανίσεις 12M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.470
- Πόντοι
- 736
Δεν θυμάμαι καθόλου. Μου έμεινε η καλή διάθεσή της.
Παρά το γεγονός πως δεν πήρα έξτρα, ήταν πάντα με χαμόγελο.
Σπάνιο για Λατίνα
nikosvita314
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 2.140
- Πόντοι
- 456
Ποια είναι αυτή που τήν βρίσκουμε υπάρχει κάποιο λινκ;Εγω της δίνω 60 και την ξεσκιζω σπο παντού....
Δεν ξέρω αν αλλαξε κάτι....
Την έχω πάρει πολλές φορές....η πτανα η κρητικια το παει το γράμμα
ελευθερο,ναι. ωραια γυναικα με 3ρι βυζι θα ελεγα. καλο μασαζ και καλυτερο β μεροςΚάποιος που γνωρίζει από πρώτο χέρι, μπορεί να μου στείλει λίγα λόγια για Νατάσα ΧΕ;
Π.χ. στοματικό ελεύθερο;
φουλαρει σχετικα οικονομικα. ν\ αξιζει μια συναντηση.
απο τις καλυτερες του ομιλου και ομορφη.Μόνικα ντελουξ καλό μασάζ βυζάρες
Βγάζει μπλούζα γενικά.
Και καλό μασάζ τίμιο
Ισχύει.Και πάνω από όλα τίμιο μασάζ όχι αρπακτικόαπο τις καλυτερες του ομιλου και ομορφη.
Ksemialismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2025
- Like
- 711
- Πόντοι
- 81
Kάνει μέχρι φουλ αν είσαι κομπλέ σαν άτομο, στοματικό ελεύθερο αν είσαι καθαρός.Κάποιος που γνωρίζει από πρώτο χέρι, μπορεί να μου στείλει λίγα λόγια για Νατάσα ΧΕ;
Π.χ. στοματικό ελεύθερο;
Γενικά νομίζω είναι η τελευταία δυστυχώς που έχει μείνει με αυτά τα όντως amateur vibes που δεν ξέρεις ακριβώς αν θα γίνει φουλ και όντως κρίνεται από πολλά.
Ελάχιστες το έχουν πλέον αυτό και σίγουρα πολλοί από εδώ τις κρατάνε για τον εαυτό τους.
Γι'αυτό για σιγουράκι σταθερά νατάσα <3
σωστος..Kάνει μέχρι φουλ αν είσαι κομπλέ σαν άτομο, στοματικό ελεύθερο αν είσαι καθαρός.
Γενικά νομίζω είναι η τελευταία δυστυχώς που έχει μείνει με αυτά τα όντως amateur vibes που δεν ξέρεις ακριβώς αν θα γίνει φουλ και όντως κρίνεται από πολλά.
Ελάχιστες το έχουν πλέον αυτό και σίγουρα πολλοί από εδώ τις κρατάνε για τον εαυτό τους.
Γι'αυτό για σιγουράκι σταθερά νατάσα <3
NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 369
- Πόντοι
- 21
σου δινει και κωλο?Εγω της δίνω 60 και την ξεσκιζω σπο παντού....
Δεν ξέρω αν αλλαξε κάτι....
Την έχω πάρει πολλές φορές....η πτανα η κρητικια το παει το γράμμα
η πτανα η κρητικια το παει το γράμμα.
τι εννοεις?
το ιδιο και η αριαδνη(απο πληροφορια φιλου).Λάουρα από deluxe ότι χειρότερο! Θέλει να πάρει λεφτά και να εξαφανιστεί
μακρια .....ουτε το ωραριο δεν κραταει. και θελει 100 για φουλαρισμα ,ειναι και μπαζο..
Διεισδυτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 808
- Πόντοι
- 361
Μύστες μου, ποια είναι η Τεα? Αξίζει?
moremassage
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2023
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Επειδή έχω μπερδευτεί άλλη η Νατασα ΧΕ και άλλη η Νατασα Μονρόε ; Που βρίσκουμε κάποιο λινκ η αγγελια ;;
Καλησπέρα στην παρέα. Έκανα μια συνάντηση με την Έλλη από Namaste massage. Πολύ επικοινωνιακή κοπέλα και πολύ ζεστό παιδί! Έχει υπέροχο στήθος φυσικό. Από μασάζ οκ τα βασικά μόνο. Αλλά στο δεύτερο μέρος τα δίνει όλα. Σε κάνει να νιώθεις σαν την κοπέλα της διπλανής πόρτας που κάνεις τα πάντα. Σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα. Αξίζει και θα ξανά προτιμηθεί! Από τιμές οκ του γραφείου και η κοπέλα ζήτησε τα ίδια για τα παρακάτω .
Πρώτη κριτική για namaste… thanksΚαλησπέρα στην παρέα. Έκανα μια συνάντηση με την Έλλη από Namaste massage. Πολύ επικοινωνιακή κοπέλα και πολύ ζεστό παιδί! Έχει υπέροχο στήθος φυσικό. Από μασάζ οκ τα βασικά μόνο. Αλλά στο δεύτερο μέρος τα δίνει όλα. Σε κάνει να νιώθεις σαν την κοπέλα της διπλανής πόρτας που κάνεις τα πάντα. Σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα. Αξίζει και θα ξανά προτιμηθεί! Από τιμές οκ του γραφείου και η κοπέλα ζήτησε τα ίδια για τα παρακάτω .
NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 369
- Πόντοι
- 21
Ναι η μια νεαροτερη Ρωσσιδα και η αλλη Ελληνιδα θεια που τα καταπινειΕπειδή έχω μπερδευτεί άλλη η Νατασα ΧΕ και άλλη η Νατασα Μονρόε ; Που βρίσκουμε κάποιο λινκ η αγγελια ;;
Ποιο σάιτ είναι αυτό γιατί δε το βρίσκωΠρώτη κριτική για namaste… thanks
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 229
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 63