Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Loveunder30ladies

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2021
Like
213
Πόντοι
21
Καλησπέρα! Ψάχνω θηλυπρεπή αλλά ενεργητική τρανς στην Αθήνα για τώρα. Τις βλέπω όλες πρώτη φορά και δεν ξέρω ποια να διαλέξω, ποιος μπορεί να με βοηθήσει;!

billias °

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
30
Like
2.957
Πόντοι
1.196
Καλημερα σε ολους, τις τελευταιες ημερες εχει πεσει στην αντιληψη μου καναλι στο telegram μια Ελληνιδας τρανς το οποιο ποσταρει βιντεακια απιστευτης καυλας. Εννοειται οτι εχω βρεθει μαζι της απλα ηταν πριν αρκετα χρονια πριν και απο οτι βλεπω παραμενει πολυ δυνατη, το username ειναι το @nadiamooreathens, οι πιο παλιοι σιγουρα την ξερουν.
Εχω βρεθει και εγω μαζι της πριν χρονια αρκετες φορες...Την ειχα χασει αρκετο καιρό και σταματησα να την αναζητώ. Δεν έχω δει τα βιντεακια της όμως.
Ενταξει παιδί ή Ναντια .

billias °

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
30
Like
2.957
Πόντοι
1.196
Καλησπέρα! Ψάχνω θηλυπρεπή αλλά ενεργητική τρανς στην Αθήνα για τώρα. Τις βλέπω όλες πρώτη φορά και δεν ξέρω ποια να διαλέξω, ποιος μπορεί να με βοηθήσει;!
Αν ενδιαφέρεσαι για βραζιλιάνες δεν έχω άποψη .
Για Ελληνίδες ξερω μονο και εχω γνώμη αν ενδιαφέρεσαι

billias °

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
30
Like
2.957
Πόντοι
1.196
Η Φένια είναι πολύ καλή, την έχω πάει πολλές φορές, έχει μεγάλο πέος, υπέροχο σώμα και παίζει πολύ καλά. Σχετικά με την τιμή, πλήρωσα 100 την τελευταία φορά, αλλά ίσως επειδή είμαι παλιά πελάτισσα.
Δεν έχω πάει μαζί της γιατί θέλει ενεργητικό ρόλο ποιο πολύ απο οτι μου ειχε πει τηλεφωνικσ και δεν ταιριαξαμε, αλλά γενικά μου έχουν πει ότι είναι καλή η Φενια

dmsdmks

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2024
Like
111
Πόντοι
0
το θέμα είναι το εξής : είναι όντως εδώ ; της έστειλα εχθές μου έστειλε μετά απο ώρες της είπα ότι δεν μπορώ (είχα πάει στην Luna Vieira) και μού'γραψε οκ κλπ κλπ

Στις φώτος δεν βλέπεις ότι κάνει σεξ ακα?
Λοιπον, για την Angelica έχω εξηγήσει με το νι και μες το σίγμα γιατί είναι fake.Κοίτα στο προφίλ μου.
Ε, τώρα η άλλη η NIKITA KINKA είναι να γελάς, απλά οι περισσότεροι δεν ψάχνετε καθόλου μόνοι σας, ούτε καν κοιτάτε το φόρουμ. Έχουμε που λες γράψει από Μάρτιο για την Blackdelicia που είναι fake και μάλιστα ζητάει (και πήρε κιόλας!) λεφτά με paysafe και γειά σας.
Έχω γράψει και ότι NIKITA KINKA είναι μούφα. Τότε όμως είχε φωτό κάποιας άλλης, η οποία απ΄ότι φαίνεται δεν τους άρεσε φατσικά τελικά τους scammers, και αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες της αγαπημένης τους Blackdelicia, μιας και που είχαν ήδη αποθηκευμένες τις φωτό της για το προηγούμενο μουφοπροφίλ.Που να ψάχνουμε τώρα και κλέβουμε απο άλλη ωραία και γνωστή Αμερικάνα τρανς...
Σήμερα στο προφίλ "ANGELLICA" υπάρχουν φωτό μιας άλλης, έτσι για αλλαγή, όλο την Angelica Good θα βλέπουμε τώρα...αυτό,λοιπόν, κάνουν και με το προφίλ "NIKITA KINKA". Λες και η xtrinitytaylor (η πραγματική γκόμενα) δεν κάνει μπαμ και περνάει απαρατήρητη ,ώστε να μην τη θυμάσαι σαν Blackdelicia και καλά εδώ και ενάμιση μήνα που έχει μουφοαγγελία.
Επίσης ,μην ρωτήσει κανένας αν η Raflo TS distintas.net/raflo-ts είναι πραγματική....

ΥΓ. Τί λέει η Lunaρα η Vieira? Παραμένει γλυκειά και ντροπαλή όπως την συνάντησα?

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.201
Πόντοι
3.446
Σήμερα στο προφίλ "ANGELLICA" υπάρχουν φωτό μιας άλλης, έτσι για αλλαγή, όλο την Angelica Good θα βλέπουμε τώρα...αυτό,λοιπόν, κάνουν και με το προφίλ "NIKITA KINKA". Λες και η xtrinitytaylor (η πραγματική γκόμενα) δεν κάνει μπαμ και περνάει απαρατήρητη ,ώστε να μην τη θυμάσαι σαν Blackdelicia και καλά εδώ και ενάμιση μήνα που έχει μουφοαγγελία.
Επίσης ,μην ρωτήσει κανένας αν η Raflo TS distintas.net/raflo-ts είναι πραγματική....

ΥΓ. Τί λέει η Lunaρα η Vieira? Παραμένει γλυκειά και ντροπαλή όπως την συνάντησα?
Η Luna μιά χαρά , τούμπανο !

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.573
Πόντοι
7.195
Υπάρχουν & σχιζοφρενεις που πάνε με τέτοιου είδους άτομα.

Συνημμένα

• FDownloader.Net_AQMzLRLMMiJ4cHwhfuOGUqfjdLMyet0R4p4kfUcO9kiNHxOwa9jZGschJDzflZ-o_6OD9OlVVxQk1k...mp4
    12,7 MB · Εμφανίσεις: 0

chris2323

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2026
Like
30
Πόντοι
0

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.201
Πόντοι
3.446
Εγώ φίλε δεν ξετρελάθηκα δεν ξέρω επειδή μπορεί να ήταν η πρώτη μου φορά με τρανς
Και διαφορετική από κοντά σε σχέση με φωτό
Άποψη μου φυσικά
Είναι λίγο άπειρη αλλά καλό άτομο.
Ξεπετα πάντως και ψυχρή δεν είναι .

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.201
Πόντοι
3.446
Επειδή είμαι κωλόγερος και δεν θυμάμαι και έχω φάει απανωτές φόλες, άποψη για αυτήν ;

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.201
Πόντοι
3.446
Αν έχεις τίποτα χάλκινο πάνω σου, άσε το σπίτι. Μοιάζει να είναι της γνωστής ευπαθούς ομάδας.
Αναφέρεσαι στην Χριστίνα ε; Το θέμα είναι αν έχει κάποιος εμπειρία , και εγώ δεν γουστάρω γυφτους εκτός απ' τους Gipsy Kings αλλά στην καύλα ποτέ δεν ξέρεις...

Tranylove

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
2.427
Πόντοι
446

satriani33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
1.237
Πόντοι
206
Επειδή είμαι κωλόγερος και δεν θυμάμαι και έχω φάει απανωτές φόλες, άποψη για αυτήν ;
gypsy , omonoia after midnight

satriani33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
1.237
Πόντοι
206
Είναι Καλή, αξιόπιστη όπως τις φωτό ή όχι
Εκτός αν προτείνεται και κάτι άλλο να πάω για Θεσσαλονίκη
Ta εχουμε ξαναπει για τη κυρια. Στη καλλιθεα αχολιοτανε με το κινητο την ωρα σου σεξ, στη θεσ/κη πιστευεις να αλλαξει?
Κακη συμπεριφορα φαβελας δε μοιαζει στις φωτο, χοντροκωλα με κυτταριτιδα...

dimi7064i

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
19
Like
5.275
Πόντοι
2.021

Stories

Νέο!