Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλημέρα!!!!Ο παραλογισμός συνεχίζεται....Η Δίωξη εσένα θα ψάξει να βρει κ άλλους σαν εσένα εγω όπως και άλλα κορίτσια είμαστε χρόνια εδώ μέσα δεν χρειάζεται να μας ψάξουν..μας γνωρίζουν...Παπαρα!!!!!Και πάλι καλημέρα στα αγόρια μου!!!
Αυτό δεν ηθελα να το δωΣτο sex δεν υπάρχουν όρια.....
❌️❌️❌️
Καλως το μωρό χάθηκες βρε Hyatt girl ..Για πάμε εδω ....❌️![]()
![]()
Και τι ακριβώς βλέπουμε εδώ??Στο sex δεν υπάρχουν όρια.....
❌️❌️❌️
Ίσως αυτά που δεν φαντάζεστε........Και τι ακριβώς βλέπουμε εδώ??
Και υπάρχει και συνέχεια καυτή ❌️❌️❌️Αυτό δεν ηθελα να το δω
ΩπαΚαι υπάρχει και συνέχεια καυτή ❌️❌️❌️
Η τιμή καυτή είναι ή κρύωσε;;Και υπάρχει και συνέχεια καυτή ❌️❌️❌️
ΤσουρουφλίζειΗ τιμή καυτή είναι ή κρύωσε;;
Οι κοπελες των γραφειων ειναι μουναρες. Αμα καβαλησ καλαμιιιιι...Πρέπει να ακούς τους πελάτες, το να είσαι ιερόδουλη δεν σημαίνει ότι βάζεις ότι τιμές γουστάρεις και κοιτάς πονηρά να αρπάξεις τα χρήματα όσων είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν.Αν θες να σε σέβονται έστω και γι' αυτό που κάνεις και να μην σε βλέπουν σαν αρπακτικό πρέπει να ακούς τους πελάτες σου, παραπονιούνται πολλοί ότι έχεις υψηλές τιμές και αν δούμε κοπέλες σε γραφεία έχουν πιο χαμηλές τιμές από εσένα και δουλεύουν και σε γραφείο
Οι πελάτες μου είναι πάρα πολλοί ικανοποιημένοι κ για τα προγράμματα που προσφέρω πλέον εδώ κ 1.5 χρόνο είναι μια χαρά η τιμή μου!Αρπακτικό δεν ήμουν κ δεν θα γίνω γιατί δεν το κατέχω αυτό!Ο καθένας κάνει τις επιλογές του!Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αν και δεν σε ρώτησα!!!Πρέπει να ακούς τους πελάτες, το να είσαι ιερόδουλη δεν σημαίνει ότι βάζεις ότι τιμές γουστάρεις και κοιτάς πονηρά να αρπάξεις τα χρήματα όσων είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν.Αν θες να σε σέβονται έστω και γι' αυτό που κάνεις και να μην σε βλέπουν σαν αρπακτικό πρέπει να ακούς τους πελάτες σου, παραπονιούνται πολλοί ότι έχεις υψηλές τιμές και αν δούμε κοπέλες σε γραφεία έχουν πιο χαμηλές τιμές από εσένα και δουλεύουν και σε γραφείο
Σωστός ο παίχτης , δουλεύει κανονικά το μανάρι?Τι να πεις για αυτή την οπτασία![]()
Τύπε καλό μεσημέρι.Δεν το εχω με τον τζογο ρε Καλαματα...
Ειμαι δουλευταρας δεν παιζω τζογο καθολου...