Επειδή καλά τα cg και τα δέλα, αλλά επειδή είμαστε και άνθρωποι, βρήκα άλλο ένα βίντεο που δείχνει πόσο ζώα είναι οι Ασιάτες....Στη φωτιά οι σχιστομάτηδες
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ.
Και ειδικά σε αυτά τα πανέμορφα και πανέξυπνα πλάσματα.
(Σε όλα τα είδη με πειράζει όταν συμβαίνει αυτό, αλλά ειδικά στα δελφίνια, ένα παραπάνω)
Κι εγώ δεν άντεξα να το δώ ολόκληρο....
ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.
To τραγικο στην ολη ιστορια ειναι πως ολοι ξερουν οτι τα δελφινια ειναι τα μοναδικα ζωντανα που το IQ τους ειναι το πιο κοντινο στον ανθρωπο και οτι μετα την αιχμαλωσια τους ειναι πολυ πιθανο να ξερουν τι θα τους συμβει.Επισης αυτοι οι καριοληδες δεν γνωριζουν οτι μετα απο λιγα χρονια αν δεν τους σταματησει καποιος καποια ειδη δελφινιων οπως και καποιων αλλων ζωντανων μονο σε φωτογραφια θα τα βλεπουμε.Και μια συμβουλη <σταματηστε να τρωτε σουσι γιατι εχει και τετοια ειδη μεσα απλα δεν το λενε>.
Διάβασα μόλις πως το αίμα των δελφινιών έχει υψηλότατη ποσότητα υδράργυρου που είναι θανατηφόρο για τον άνθρωπο Οπότε οι κωλοσχιστομάτηδες θα πεθάνουν αργά και βασανιστικά όπως άλλωστε κάνουν κι αυτοί στα δελφίνια.
Δεν το είδα καθόλου, το είχα δει (κατά λάθος) πιο παλιά. Γενικά σιχαίνομαι αυτούς που βασανίζουν ή σκοτώνουν ζώα. Για ανθρώπους στ' αρχίδια μου, το αξίζουν. Ζώα όμως δεν μπορώ να βλέπω να υποφέρουν. Φανταστείτε ότι μάλλον πρέπει να υπάρχει κάποιος κωλόγερος στην γειτονιά ο οποίος βάζει φώλες κι έχουν ψοφήσει αρκετά σκυλιά/γατιά. Έχω ορκιστεί ότι αν τον πιάσω να βάζει φώλες, ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, θα τον βάλω να την φάει ο πούστης επί τόπου... κι ας πάω φυλακή μετά...
Ασχολήθηκα με το θέμα πριν κάνα δίμηνο και είναι..........αχαρακτήριστο! Είναι ένα ετήσιο έθιμο των Γιαπωνέζων εδώ και πολλά χρόνια, δεν είναι τωρινό φαινόμενο, οπότε μπορείτε να φανταστείτε πόσα δελφίνια έχουν θανατωθεί.........Στο παρακάτω λινκ μπορείτε να υπογράψετε μια επιστολή διαμαρτηρίας στον Πρωθυπουργό της Τζαπανίας (υπάρχουν ήδη 1 εκατομμύριο από όλον το κόσμο).
Ε και μεις το αρνακι και το κατσικακι το φαγαμε (αφου σφακτηκε) το Πασχα!!!
Πιο ωραιος ειναι ο Τηλεφως που μεσα στο Πασχα εδειχνε πως βασανιζονται (σε τσιρκα, σε πειραματα κλπ) και σφαζονται τα ζωα και ελεγε να μην φαμε κρεας αυτο το Πασχα.
Με αυτά τα μυαλά και αυτές τις πρρακτικές, μάλλον ο ʼνθρωπος είναι ον καταδικασμένο σε αφανισμό, μάγκες...Μακάρι δε, αυτό να συμβεί το συντομότερο δυνατό, μπας και γλυτώσει η ΖΩΗ σ΄αυτόν τον Πλανήτη...
Έχω υπογράψει επώνυμα εδώ και καιρό. Πιο πολύ σα βασανιστήριο μου μοιάζει, παρά σαν κυνήγι/ψάρεμα. Ειδικά εκεί που τα σέρνουν ζωντανά πάνω στο δρόμο... Και οι φωνές των δελφινιών...