Νέα

Gisele (Planetdreams)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.566
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
8.079
Πόντοι
14.565
www.bourdela.com/city-tours/girls/gisele-planetdreams/]Gisele (Planetdreams)[/url]

16aris  
07/11/06


Συναγωνιστές μόλις γύρισα από ένα μονοωρο με την Gizele από Planetdreams...οι φωτος στο site  έχουν φάει λίγη επεξεργασία χωρίς όμως να αλλάζουν δραματικά την κατάσταση. Το κορίτσι είναι κορυφή από sex attitude... .ίσως είναι λίγο μεγαλύτερη σε ηλικία, μάλλον κοντά στα 30, 30-,το κορμί είναι θανατηφόρο. ..στήθος φυσικότατο, υπέροχο....η συμπεριφορά στο δωμάτιο φοβερή....G FE που το κάνει με πολύ χαρά, αλλά ταυτόχρονα και πολύ δυνατή στο ¨γήπεδο¨ ....Τώρα έτυχε σε μένα, ήταν η χημεία καλή δεν ξέρω....αλλά γενικά πέρασα πολύ ωραία και τα services ήταν όπως ακριβώς τα είχα ζητήσει...Η δουλειά του πρακτορείου ακόμα μια φορά άψογη....Γενικά ότι έχω ¨ψωνίσει¨ από εκεί ήταν πολύ καλό και όπως το είχα ζητήσει...Θα επιστρέψει 11 με 14 Δεκεμβρίου. .




anachron
12/12/06


Πολύ καλές εντυπώσεις και από το γραφείο γενικότερα (έχω ψωνίσει 2 φορές) και από την συγκεκριμένη. Οι φωτογραφίες είνβαι λίγο πειραγμένες αλλά σε γενικές γραμμές είναι σε αυτό το επίπεδο που βλέπεις. Όχι θεόμουνο αλλά απλά μια ωραία κοπελίτσα. Από attidute δεν είχα κανένα παράπονο. Πολύ καλή πίπα (με κοίταγμα συνέχεια στα μάτια και πονηρό χαμογελάκι) καλή συμμετοχή και μπορείς να μιλήσεις στα διαλλείματα. Υποτίθεται πως σπουδάζει παράλληλα και πως έχει και παιδί (μου έδειξε φωτο πάντως) αλλά τέλος πάντων δεν μας πολυενδιαφέρει αυτό. Την είχα πάρει διωράκι την προηγούμενη φορά που ήρθε, δεν θα έλεγα πως θα ήταν για πολύ μεγαλύτερο booking (άντε τρίωρο). Όχι κάτι που θυμάσαι για παντα αλλά value for money σίγουρα. Αν δεν ήμουν πηγμένος στη δουλειά, πολύ πιθανόν να την ξαναέπαιρνα τώρα.




talos43
Μαρτίου 27, 2007


good evening πάιδες...sorry άργησα λίγο αλλά τώρα γράφω review για την gizele....
εμφάνιση...πρόσωπο πιο καλό από τις φωτό,σώμα....4-5 κιλά πιο πολλά από τις φωτό και λίγη κυτταρίτιδα... και πάμε στο ψητό.....GFE άψογο, αισθάνεσαι πολύ άνετα μαζί της, πίπα...πολ΄ύ καλή και αρκετή ώρα,γλύφει μπάλλες  8/10. πήδημα αρκετά καλό με καλλίτερη στάση της από πάνω, κάνει τέλεια κουνήματα ενώ εσύ καπνίζεις άνετα το τσιγάρο σου, δεν βιάζεται και το πάει στο χαλαρά για να κρατήσει πιό πολύ 7/10.....ένα περίεργο που έχει είναι ότι είτε στην πίπα , είτε στο πήδημα γελάει συνέχεια. δεν προσπειήται βογγητά δυνατά αλλά ψιλά πράγματα πράγμα φυσικό αφού είναι λεσβία δηλωμένη..αλλά δείχνει να το διασκεδάζει.........εν κατακλείδι  αν δεν ψάχνετε για μία sexbomb αλλά για ενα πήδημα με την φιλενάδα σας προτείνεται........συνολικά 7-8/10




paykiller
Απριλίου 29, 2007


Προχθεσινο meeting με Gisele απο planet tours.Ολα οπως εχουν αναφερθει απο προηγουμενους συναγωνιστες.Προσωπο ομορφο,σωμα μετριο,συμμετοχη(σε ολα)ικανοποιητικη τιμη πολυ καλη.Γενικα για να μην κουραζω,οποιος θελει να περασει καποιες ωρες(1-2) λες και ειναι με την κοπελα του να παει.Εντυπωση μου κανε οτι χαζογελαει συνεχως κατι που διαβασα και σε προηγουμενα post.Κατω απ το γαμωξενοδοχειο γινονται εργα και εγινα σκατα απ τις σκονες...




astinus
Ιουνίου 13, 2007


Gisele,
Ημ/νια: 12/06/2007
Διάρκεια:22.00-23.20
Αμοιβή: 220 EU
Agency: Planet Dreams.()
Booking: Μέσω e-mail

 Φτάνω στο ξενοδόχειο 22.05
Χτυπάω την πόρτα και μου ανοίγει μια ψηλή μαμά φορώντας ένα καλοκαιρινό μπλέ φόρεμα μέχρι τους μοιρούς. Ματάρες και φακίδες παντού( Προσωπικά λατρεύω τις διακριτικές Φακίδες.)  "Ναι.." το κυρίως γεύμα θα ολοκληρώσει αυτη τη μερά..

 Είμουνα ήδη ζαλισμένος απο την έλλειψη τροφής, λιγο αφυδατομένος απο τον αγώνα με το ξέκωλο, και το μόνο που ήθελα ηταν να ξαποστάσω για μια στιγμη. Ζητησα λιγο νερό και μου το έφερε σκύβοντας ναζιάρικα στο ψυγείο. Πίνω και κλείνω τα μάτια μου για λίγο.. ένιωθα τη λίθη να πλησιάζει... Με προσπάθεια σηκώνομαι και πάω για ένα σκοτζέζικο ντούς βγαίνω και τη βλέπω ακόμα με τα ρουχα. Πεφτω στο κρεβάτι ξανα και της γνεφω. πλησιάζει βγάζοντας το φόρεμα και τα τακούνια. ήθελα να της γλύψω τα δαχτυλάκια αλλα δεν είχα κουράγιο. Η περιοχή της κοιλιάς είχε εμφανή σημαδία γέννας πανω της. Τα στήθη της φυσικά και μαλακά με εθερέθιστες ρώγες. Αφεθηκα πάνω της αρχίσαμε τα φιλίά αλλα σύντομα κατέβηκε προς τα κάτω οπου επικρατούσε η αδράνεια. Με προσπάθεια, καθοδήγηση και μια άγνωστη κοσμική δύναμη Το μόριο σκλήρυνε ξανά. H Θεία Gisele βρήκε το σημείο και το χαμόγελο ξανάλαμψε στο κατυφιασμένο προσωπο μου.
 Μετά απο καποιο ακαθόριστο χρονικό διάστημα ένιωσα οτι το καυτο φορτίο έρχεται. Τη σταματάω. Μου βάζει το απεχθές σκουφί και την γυρνάω μπρούμιτα. Της κλείνω τα ποδία και ιππεύω. Εκείνη τη στιγμη κάτι κτηνώδες ξέσπασε μέσα μου.. Ήταν θαρρώ ο εγωισμός του πέους μου που δεν ήθελε να αποσυρθεί. Αρχισα να οργώνω τη μήτρα της με μανία. Σηκώνομαι απο το κρεβάτι και την στήνω όρθια στον τοίχο.  Ο Ιδρώτας κυλούσε στα μάτία μου και αυτή είχε ήδη σταματήσει να βγάζει τις ναζιάρικεσ κραυγές που είχαν συνηθύσει τα αυτία μου. Την στήνω ξανά στο κρεβάτι και συνεχίζω με υπερβάλλων σθένος τρυπώντας προς τα πάνω. Και μετά.. Ήρθε το αίμα.
 Πίανω το πέος μου να ξαναεισχωρήσω και παρατήρώ το ερυθρό σημάδι στο χέρι μου. "Δε γαμιέται σκεύτομαι, αφου δεν παραπονιέται.."
 Συνεχίζω για λίγο ακόμα και με χτυπάει βάναυσα η συνείδηση μου. Σταματάω αφου ήδη είχε παραδωθει το κτήνος και της το επισημάνω.. Παμε στο μπάνιο.. Βγαζω προσεχτικά το καταραμένο σκουφί και πλενόμαστε Ενώ της ζητάω ταπεινά συγγνώμη. Πάμε πάλι στο κρεβάτι και τη ρωτάω την ώρα, 23.10 μου λεει.. Την κοιτάω με περίσσιο πόνο στα μάτια και της λέω οτι θέλω να τελειώσω. Πλησιάζει."Έυγε πουτάνα " λέω στο ανεβασμένο ποιά εγώ μου.. Μέσα στα επόμενα 5 λεπτά και μετά απο εναν άρτιο συνδυασμό Χεριού, Γλώσσας και Δοντιών Αδείαζω. Νικητής πλέον Στην πληγωμένη Θεία. Ντύθηκα βιαστήκα για να μην πέσω πάνω στον επομένο πελατη. Καθώς συλλογιζόμουν την μέρα που πέρασε, χαμογελώντας και κλέινοντας την πόρτα πίσω μου.

BBJ : 7/10
Συνουσία: 6.5/10
GFE : 6.5/10  
Booking : 10/10
Overall : 7/10




geo69
Οκτωβρίου 10, 2007


Καλησπερα και απο εμενα. Ραντεβου σημερα πρωι για 1.5 ωρες με Gisele απο Rob. Περασα παρα πολυ καλα. Εμφανιση που μου αρεσει ωραιο στηθος  και αρκετα καλη στο sex. Γενικα εγω απο Rob δεν εχω κανενα παραπονο περα απο την Magda που δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαρω.Την Gisele θα την ξαναπαρω οταν με το καλο ξαναερθει. Πρωσοπικα για μενα αξιζει.




aplos2
Νοεμβρίου 12, 2007


REVIEW GISELE PLANET

αν κ εχουν γραφτει πολλα...

εμφανιση:ωραιο προσωπο,οχι σουπερ.σωμα καλο κ σφιχτο,ειναι ψηλη αλλα λιγο μονοκοματος ο κωλος με τη πλατη(δεν κανει τη καμπυλη που θελω)
διαρκεια 3ωρες-3χυσιες(ειμαι ντεφορμε)
attitude:φιλικη μια χαρα αλλα περιμενει μονο απο σενα να κανεις κινηση κατι που δεν μου αρεσε να πω την αληθεια.
sex:σχεδον gfe,fk oxi πολυ deep,owo,cim swallow,καλο sex γενικα οχι σουπερ.
συμπερασμα:για μια φορα ειναι μια χαρα δεν τα κλαις αλλα για δευτερη μπα(ισως ειμαι πολυ απαιτητικος δεν ξερω)
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom