Νέα

Candy (Zuzana)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.612
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
8.294
Πόντοι
14.565
www.bourdela.com/city-tours/girls/ps-candy-zuzana/]Candy (Zuzana)[/url]

DIMO
2006/07/16


Μόλις επέστρεψα από Αθήνα, όπου είχα μια "συνάντηση"  με τη Nikolett. Εντυπώσεις: Η κοπέλα έφτασε στην ώρα της στο ξενοδοχείο. Είναι μια κούκλα. Φοβερό χαμογελαστό πρόσωπο και καταπληκτικά μάτια. Όμως σίγουρα δεν είναι 1,62 cm που λέει στο site. Εγώ που δεν περνώ το 1,65, είμαι ένα κεφάλι πιο ψηλός !! Επίσης είναι αδύνατη με μικρό έως ανύπαρκτο στήθος, πολύ μικρές ρώγες. Πέρα από αυτό δεν αφήνει να το φιλήσεις (γαργαλιέται λέει)  και όταν πάς να το πιάσεις ψιλοτραβιέται. Από τις υπηρεσίες (Τour services) διαγράψτε τα πάντα, εκτός από τα δύο πρώτα (σεξ σε διάφορες στάσεις και στοματικό χωρίς προφυλακτικό). Όμως και σ' αυτά "ψόφια" πράγματα. Το στοματικό δεν ήταν κακό, αλλά δεν ήταν και κάτι εξαιρετικό. Συνηθισμένα πράγματα. Στο σεξ τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα  Όπως γράφω και πιο πάνω "ψόφια" πράγματα. Συμπέρασμα: Πήγαν τζάμπα τα ευρώ  Συμβουλή προς όλους τους συναγωνιστές: Όσοι έκλεισαν να ακυρώσουν και όσοι το σκέφτονται να σταματήσουν να το σκέφτονται και να κάτσουν να δουν μπάλα στην τηλεόραση ή να ψάξουν για κάτι άλλο. Το επόμενο βράδυ, μετά από ένα τηλεφώνημα σε μια αγγελία, ήρθε μια ρωσιδούλα, όχι τόσο όμορφη όσο η Nikolett, (αυτό να λέγεται) αλλά με μεγαλύτερο στήθος, που δεν τραβιόταν ούτε γαργαλιόταν και τόσο στο στοματικό όσο και στα υπόλοιπα, ήταν κανόνι. Και με πολύ λιγότερα λεφτά.




rozkrotalias
2006/07/13


Όποιος είναι fan της ποδομαλακίας να μην χάσει τη Nikolett (Candy) από το Zuzana! Αν δεν έχετε 350 ευρώ να δώσετε πάρτε κανένα καταναλωτικό δάνειο! Μόλις γύρισα από το session μαζί της!
Η κοπέλα είναι μία κουκλίτσα (barbie σε minion). Το δερματάκι της είναι τέλειο και οι πατουσίτσες απαλές και πεντακάθαρες! Έχει ωραία δακτυλάκια με ζωγραφιές στα νυχάκια της (χέρια και πόδια). Το κορίτσι κατέχει άριστα την ποδομαλακία - σκέτη καύλα!
Μου πήρε 50 ευρώ έξτρα για να χύσω στα ποδαράκια της αλλά χαλάλι!
Ξεχαρμάνιασα από όλα τα μπάζα που κυκλοφορούν τελευταία στα διάφορα studios!!

σημείωση:
Στο mainstream γαμήσι δεν ήταν και ότι καλύτερο και δεν πολυσυμμετείχε γι' αυτό δεν τη συνιστώ σε όσους δεν είναι feet fans




yiaramis
16/10/06


Την Candy την έχω δοκιμάσει σε παλιότερο tour.
Ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα σε ct. Και η λέξη που θα το
χαρακτήριζα είναι απογοήτευση μεγάλη.
Είχα κλείσει 2ωρο στις 10.00 το πρωί. Όταν πήγα εκεί
επειδή νύσταζε το κάναμε 1 ώρα. Ευτυχώς γλίτωσα 150 Ε.
Το 69 που λέει δεν το κάνει. Όταν πήγα να την φιλήσω
άρχισε να φτερνίζεται ι και μου είπε ότι είναι αλλεργική στο τσιγάρο!!!
Όσον αφορά συμμετοχή, πιο καλή η κούκλα στα sex shop. Και μην φανταστείτε ότι οι καινούργιες φωτο έχουν κάποια σχέση με την πραγματικότητα. Δείτε και αυτές
Ομορφιά 6/10 Είναι λίγο γλυκιά
Παροχές 2/10 Απαράδεκτη
Ομιλία    4/10 πολύ δύσκολη συνεννόηση
Γενικά 4/10 Λίγο τη σώζει η γλυκάδα.




Tsar
Ιουλίου 15, 2007


Τήν είχα κλείσει πέρσυ το Νοέμβριο και δέν ήταν η πρώτη μου επαφή μ αυτό το γραφείο μια και έχω πάρει Valentina (δέν μφανίζεται πιά),Monique και Krista.
Πήγα στο καθορισμένο randez vous σε ξενοδοχείο πρός τα βόρεια και χωρίς πρόβλημα ανεβαίνω στο δωμάτιο,πρίν μπώ όμως τρακάρω μιά καθαρίστρια στό διάδρομο η οποία μέ κοίταξε περίεργα όταν με είδε να χτυπάω τήν πόρτα,τέσπα μπαίνω μέσα χωρίς να δώσω σημασία στό γεγονός.
Η γκόμενα είναι αρκετά κοντή γύρω στο 1,60-65 και μού έκανε εντύπωση ότι είχε αρκετά χοντρές γάμπες,μιά και είχε μόλις βγεί απ'τό μπάνιο έκοψα και το βυζί για αρκετά μικρό κατά τα άλλα είναι όπως στί φωτογραφίες εέί που πάμε ν αρχίσουμε τα προκατακτικά χτυπάει το εσωτερικό τηλέφωνο και η γκόμενα μόλις το σηκώνει παγώναι και βάζει τα κλάματα,εκεί που πήγα να μαμήσω έκανα την παρηγορήτρα με το πουλί στο χέρι,με τά μισόλογα μου εξηγεί ότι κάτι παίχτηκε την προηγούμενη νύχτα με την αστυνομία και τώρα την καλούσε η ρεσεπσιόν να αδειάσει αμέσως το δωμάτιο και να φύγει,και στόν κύριος που μόλις ανεβηκε να του πεί να περάσει από την διεύθυνση.Ομολογώ ότι τα ψιλοέπεξα μιά και είχε αναφέρει και την αστυνομία και στήνω μαζί της έαν σεναριάκι της πλάκας σέ περίπτωση που γινόταν κανένα σκηνικό,εκεί μου είπε και το πραγματικό της όνομα.
Την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια χωρίς βέβαια να περάσω από την διεύθυνση (δέν είμαι και μαλάκας).
Πάντως δέν έλεγε και τίποτα σπουδαίο θα της έβαζα στην εμφάνηση 6/10 μια και μαμήσι δένα έκανα για να ξέρω.
Ελπίζω να σας χρησίμευσε σε κάτι η εμπειρία μου.
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom