You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
satanakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Like
- 1.165
- Πόντοι
- 201
Καλημέρα . Ένα δεκαήμερο έμεινε. Όσο για αυτό που έγραψα, είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης. Η ζήτηση παραμένει η ίδια, είτε έχεις lockdown είτε όχι. Η προσφορά όμως μειώθηκε κατακόρυφα. Κι όση από αυτή υπάρχει είναι παράνομη. Ε, λογικό να υπάρχει άνοδος τιμής. Όταν όμως ανοίξουν, η προσφορά θα αυξηθεί κατακόρυφα και πάλι. Οπότε η πτώση της τιμής είναι αναμενόμενη.
Θα δούμε σιγά σιγά οι μασέρ να εγκαταλείπουν την τέχνη του μασάζ και να γυρίζουν στις φωλιές τους. Εξάλλου εκεί είναι το χρήμα.
Θυμάμαι που όταν έσκαγε μύτη κανένα νεαρό κορμί, όμορφο, που γινόταν λαϊκό προσκύνημα. Αν αυτό του μουνί το πήγαινες μασάζ τύπου osmose θα έβγαζε τόσα; Με τίποτα. Πόσοι θα έδιναν 100 € για ένα γαμήσει, και πόσοι τα είχαν. Γι αυτό λέω ότι σε δέκα μέρες όλα θα βρουν το δρόμο τους.
Θα δούμε σιγά σιγά οι μασέρ να εγκαταλείπουν την τέχνη του μασάζ και να γυρίζουν στις φωλιές τους. Εξάλλου εκεί είναι το χρήμα.
Θυμάμαι που όταν έσκαγε μύτη κανένα νεαρό κορμί, όμορφο, που γινόταν λαϊκό προσκύνημα. Αν αυτό του μουνί το πήγαινες μασάζ τύπου osmose θα έβγαζε τόσα; Με τίποτα. Πόσοι θα έδιναν 100 € για ένα γαμήσει, και πόσοι τα είχαν. Γι αυτό λέω ότι σε δέκα μέρες όλα θα βρουν το δρόμο τους.
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.388
- Πόντοι
- 456
Πάντα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!
kallitexnis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 371
- Πόντοι
- 21
Είχα πιει 3 4 ποτάκια πιο πριν με κάτι φιλαράκια και φαινομουν λίγο ότι τα χα πιει πιο πριν και τα τσακάλια απέξω αγενεστατοι δεν άφηναν να περάσω σε αρκετά για τον συγκεκριμένο λόγο και με πολύ θράσος αλλά τι να μου πεις γκέτο είναι γκέτο θα παραμείνειΔεν καταλαβα τίποτα από αυτά που εγραψες αλλά εχθες πλακωθηκαν στην καφετέρια στη μέση της Ιάσωνος και πλάκωσαν οι μβάτσοι.
kanarini(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2020
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Σε ποιο τσαρδι ειναι το μωρο συναγωνιστή?3η συνεχόμενη μέρα,
ομορφή μου περιστέρα...
Το σεξακι το έχουμε τελειοποιήσει και το πάμε παραπέρα...
Αμίρα Αμίρα, έχεις μουνί σφυχτήρα..
Το στοματάκι σου το αμαρτωλό,
τον πούτσο μου εχει κάνει λωλό...
Το σώμα σου το πεντάστερο
αδειάζει καλάσνικοφ και το κάνει άσφαιρο..
Πάνω σε ένα κρεβάτι με σεντόνι μαργαρίτες...
Θριαμβεύεις και με τρελαίνεις στις πίπες...
Αχ Αμίρα Αμίρα..
Σε έψαχνα καιρο, αλλά σε έφερε ξανά η μοίρα...
![]()
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.388
- Πόντοι
- 456
Αμίρα, Αμίρα, που δεν έχεις στον ήλιο μοίρα!3η συνεχόμενη μέρα,
ομορφή μου περιστέρα...
Το σεξακι το έχουμε τελειοποιήσει και το πάμε παραπέρα...
Αμίρα Αμίρα, έχεις μουνί σφυχτήρα..
Το στοματάκι σου το αμαρτωλό,
τον πούτσο μου εχει κάνει λωλό...
Το σώμα σου το πεντάστερο
αδειάζει καλάσνικοφ και το κάνει άσφαιρο..
Πάνω σε ένα κρεβάτι με σεντόνι μαργαρίτες...
Θριαμβεύεις και με τρελαίνεις στις πίπες...
Αχ Αμίρα Αμίρα..
Σε έψαχνα καιρο, αλλά σε έφερε ξανά η μοίρα...
![]()
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 223
- Like
- 13.892
- Πόντοι
- 31.618
Εγώ τη μια μέρα τη γαμισια με 10 και την άλλη με 15 ευρώ.παντος αξίζειΠαιδιά ένα δυνατό μουνί αυτή τη στιγμή στο Μεταξουργείο -ίσως το καλύτερο- είναι η Νικολέττα από Ρουμανία στο Ι 20Β. Ανέβασε την τιμή στα 15 -πολύ καλή στρατηγική κίνηση από μέρους της αφού πήρε πρέφα ότι είναι η μονόφθαλμη ανάμεσα στις τυφλές- και συν ότι θα πάνε μαζί της πολύ λιγότεροι Πάκηδες. Αξίζει, δεν βιάζεται, ευγενική κτλ.. αχ αχ,τα θυμάμαι και πνίγομαι απ' την καύλα...
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 223
- Like
- 13.892
- Πόντοι
- 31.618
Λάουρα που πέρασα χθες τη βρικα ποιο συγκαταβατική και χαλαρή.παιζει ρόλο και πος τα δοματια ήταν όλα Ασία.ο αρχικός ενθουσιασμός πέρασε .όλα τόρα είναι προσφορά και ζήτηση.και που να ανοίξουν όλα τα μπουρδέλα στις 7 Ιουνίου
Για κάποιους που ρώτησαν η Αμιρα δουλεύει 4 με 11 από ότι μου είπε.
Σε ποιο δουλεύει?Για κάποιους που ρώτησαν η Αμιρα δουλεύει 4 με 11 από ότι μου είπε.
Σε ποιο δουλεύει?Αμίρα, Αμίρα, που δεν έχεις στον ήλιο μοίρα!
Σε ποιο δουλεύει?Για κάποιους που ρώτησαν η Αμιρα δουλεύει 4 με 11 από ότι μου είπε.
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Λογικά το ανέβασε τις τελευταίες μέρες. Πότε τής είχες δώσει δεκάρικο , πρόσφατα?Εγώ τη μια μέρα τη γαμισια με 10 και την άλλη με 15 ευρώ.παντος αξίζει
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Σε ένα μήνυμα πριν κάτι μέρες -απλά την είχα αναφέρει- , κριτική δεν έχω κοιτάξει αν έχειΠου την ειχες ονομασει φιλε?
Εχει καπου κριτικη?
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
πρέπει να την πέτυχα κατά τις 18.00 άρα απογευματινήΦίλε τι ώρες είναι η συγκεκριμένη
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Με επιφύλαξη, τσέκαρε Ιάσωνος20
Τελικά η Πάολα έχει σταματήσει ή δουλεύει αρπαχτές που και που?Η Γιασμίν γυρισε? Η παολα τέτοια ωρα υπάρχει περιπτωση να δουλευει?
Διαγραμμένο μέλος 140651
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2013
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Ποια έχει αυτή την περίοδο τα μεγαλύτερα βυζια σε δελο;
Στρατηγος88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2017
- Like
- 2.346
- Πόντοι
- 446
Ξέρουμε βαρδια για την ειρήνη;;Δοκιμάστηκε η Στέλλα Αμιρα στην τρογλη του Ιάσωνος 43,μειωμενη απόδοση σε σχέση με παλιά, επιστροφή της τσιμπουκλου Ειρήνης στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28,κλασσικα καλή όπως πάντα.
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 223
- Like
- 13.892
- Πόντοι
- 31.618
Την τρίτη 10 την Τετάρτη 15.γιατι λέω έτσι είπε το αφεντικό λέειΛογικά το ανέβασε τις τελευταίες μέρες. Πότε τής είχες δώσει δεκάρικο , πρόσφατα?
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Η Κορίνα μαζί με το μεγαλύτερο εκτόπισμα.Ποια έχει αυτή την περίοδο τα μεγαλύτερα βυζια σε δελο;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις