Αδερφε είναι μια ομορφούλα στο πρωσοπο με μαλλί καστανόξανθο λίγο πιο κοντό από μακρι που κάθεται με μπουρνούζι συνέχεια η λες για άλλη ;Απογευματινή βολτούλα Μαραθώνος 59 αριστερά κάτω υπόγειο ξανθιά πετιτ Γιοανελα φοβερή Ουκρανιδα περίπου 20 χρόνων 1,60+ ύψος 2αρι βυζι απλό πρόγραμμα 20ευρω είναι παιχνιδιάρα τσαχπίνα τα δίνει όλα στο κρεβάτι δεν λέει όχι γενικότερα της αρέσει πολύ το σεξ μου είπε και κάνει τρέλα πράγματα
Έκατσα συνολικά κανένα 10 λεπτό ο τσάτσος δεν χτύπησε καθόλου την πόρτα ψιλοκαθαρα και επίσης μου άρεσε που ενώ τελείωσα συζητάγαμε γενικά προσπάθησα μήπως την γνωρίσω και απέξω αλλά μου είπε μόνο στο μπουρδελο επίσης μου έλεγε τι όμορφο παιδί είσαι εσύ και τι να σε κάνω γενικότερα το σκεφτόταν αλλά τελικά δεν αντάλλαξαμε κάτι
Για 20 ευρώ μάγκες αξίζει θεωρώ από τα ??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
grover inspector
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2021
- Like
- 848
- Πόντοι
- 81
Συμφωνώ. Ας μη χαλάσει άλλο η πιάτσα.Με το επίσημο άνοιγμα ριχτε μαύρο στις βίζιτες και τα οσμοσε γιατί βλέπω το σύστημα να γίνει γερμανικό. Θα γαματε τις ίδιες στο 100 αντί για εικοσαρικο. Λαμπρό παράδειγμα η κονδοπουτανη Άντζελα από φυλής 86 που τώρα 'οσμώνεται' στο κατοσταρι.
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.388
- Πόντοι
- 456
Στο χωριό μου έλεγαν "χωροφύλακας και παπάς, τεμπέλης και φαγάς".Μια φορά με είχαν βάλει να "νταντεύω"/να έχω από κοντά έναν ασφαλίτη. Ο πούστης είχε και την πλάκα του...Να γαμήσουμε πηγαίναμε? Να φάμε? Να δούμε καμιά μπάλα/καφέ? Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΠΑΝΤΑ στο τέλος μου κανε κουβέντα να ρουφιανέψω. Μια μέρα μου χε πει τη φράση: "Ελα μην είσαι έτσι δώσε κάτι" ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ που δεν άντεξα έβγαλα από την τσέπη ένα 50λεπτο και του το δωσα!Δεν μου το ξαναπε
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.262
- Πόντοι
- 26.435
κοίτα τώρα κακά τα ψέμματα όσο σπαστικά να ναι τα σώματα ασφαλείας ΔΕΝ γίνεται να μην έχουν ρόλο στην καθημερινότητα, αλλιώς η κουβέντα πρέπει να μεταφερθεί στο θρεντ: "να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών:"Στο χωριό μου έλεγαν "χωροφύλακας και παπάς, τεμπέλης και φαγάς".
το κακό με τις στολές είναι ότι καταλήγουν να σε φοράνε και όχι να τις φοράς, αλλά anyway
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.146
- Πόντοι
- 206
Μια φορά με είχαν βάλει να "νταντεύω"/να έχω από κοντά έναν ασφαλίτη. Ο πούστης είχε και την πλάκα του...Να γαμήσουμε πηγαίναμε? Να φάμε? Να δούμε καμιά μπάλα/καφέ? Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΠΑΝΤΑ στο τέλος μου κανε κουβέντα να ρουφιανέψω. Μια μέρα μου χε πει τη φράση: "Ελα μην είσαι έτσι δώσε κάτι" ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ που δεν άντεξα έβγαλα από την τσέπη ένα 50λεπτο και του το δωσα!Δεν μου το ξαναπ
νταντευες ;
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.262
- Πόντοι
- 26.435
ναι ήθελε ξεψάρωμα το παιδί, anyway περασμένα ξεχασμένανταντευες ;
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.438
- Πόντοι
- 12.436
Μάγκες αξίζει να χωθώ στην Έρρικα από Ιάσωνος 31 β ή θα κλαίω τα λεφτα μου;
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.146
- Πόντοι
- 206
Α είσαι της δουλειάς δηλαδή ….ναι ήθελε ξεψάρωμα το παιδί, anyway περασμένα ξεχασμένα
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.146
- Πόντοι
- 206
Άσχετο …
Βέργας που πέρασα έκαναν κάτι έργα , σκάβαν κτλ
Βέργας που πέρασα έκαναν κάτι έργα , σκάβαν κτλ
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.734
- Πόντοι
- 9.450
Επιστροφή πριν λίγο από Μαραθώνος..όπου βρήκα την Αναστασία μετά από τη κριτική του μύστη Σμύρνη.. Ξανθιά ψηλή Νταρντανα με κωλάρα ζουμερη και καυλοφατσα..
Έδωσα παράβολο... μπήκε μετά από λίγο και άρχισε ένα πολύ ωραίο τσιμπούκι που άνετα με τελείωνε...με πολύ γλώσσα και καυλωτικότατο...δε την άφησα όμως άλλο και τη γυρνάω να της κάνω ένα περιποιημένο γλειφομούνι..όπου της άρεσε πολύ..πέρασα και λίγο από κώλο όπου στην αρχή τραβήχτηκε αλλά εν τέλει ενέδωσε στη τέχνη της καλής κωλογλειφαδας...αφού την έκανα μούσκεμα τη γάμησα στα 4 όπου έδωσε ρέστα. Χτυπιοτανε σα το χταπόδι... ωραία ήταν... θα τη ξαναδώ.
Έδωσα παράβολο... μπήκε μετά από λίγο και άρχισε ένα πολύ ωραίο τσιμπούκι που άνετα με τελείωνε...με πολύ γλώσσα και καυλωτικότατο...δε την άφησα όμως άλλο και τη γυρνάω να της κάνω ένα περιποιημένο γλειφομούνι..όπου της άρεσε πολύ..πέρασα και λίγο από κώλο όπου στην αρχή τραβήχτηκε αλλά εν τέλει ενέδωσε στη τέχνη της καλής κωλογλειφαδας...αφού την έκανα μούσκεμα τη γάμησα στα 4 όπου έδωσε ρέστα. Χτυπιοτανε σα το χταπόδι... ωραία ήταν... θα τη ξαναδώ.
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Nικολέττα Ρουμάνα, επέστρεψε, ξέρω τι διαλέγωΝαι,δεν ξέρεις ποια σαβούρα να διαλέξεις.
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Μόνο για να την σκίσεις .Δε θέλει αγγίγματα, φιλιά , αγκαλιές τίποτα. Μπαίνει μέσα στραβωμένη δεν χαιρετάει καν λες κι έχετε προηγούμενα. Παραδόξως θα ξαναπάω όμως για το σωματάκι και το γλυκό μουνί. Στα 4 η καλύτερη στάση για την συγκεκριμένη.Μάγκες αξίζει να χωθώ στην Έρρικα από Ιάσωνος 31 β ή θα κλαίω τα λεφτα μου;
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 223
- Like
- 13.892
- Πόντοι
- 31.618
Η Γιασμίν δεν γύρισε.η Πάολα δεν δουλεύει.ειμουν εκεί μια μέρα δούλεψεΗ Γιασμίν γυρισε? Η παολα τέτοια ωρα υπάρχει περιπτωση να δουλευει?
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.262
- Πόντοι
- 26.435
Α είσαι της δουλειάς δηλαδή
αν με λες αστυνομικό/μπάτσο/ασφαλίτη δεν είμαι ΤΙΠΟΤΑ από αυτάΑ είσαι της δουλειάς δηλαδή ….
Διαγραμμένο μέλος 202670
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 511
- Πόντοι
- 300
Και μετράει και δεν μετράει.Θα σού πω σκηνικό με Ρόζα -όταν την έλεγαν Φλώρα- και δεν θα πιστεύεις τι σκεφτόμουνα από μέσα μου. Ήμασταν σε μια φάση που με έπαιρνε δωμάτιο ακόμα αλλά είχαν ξεκινήσει τα πρώτα σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά. Πάω λοιπόν μια μέρα στην Κολωνού -εκεί δούλευε- και είναι ένα παιδί μαύρος κατράμι γύρω στα 25 και βγάζει 10ευρο. Και λέω από μέσα μου: .....'''Ευτυχώς που θα τη γαμήσει πρώτα ο Αράπης ώστε να μην έχει δικαιολογία ότι την έκανα να υποφέρει μετά που θα ερχόταν σε μένα αφού θα την ξεχείλωνε υποτίθεται.''' Δίνω λοιπόν κι εγώ τα 10 ευρώ και πιάνω δωμάτιο χαλαρά αρχίζω να ξεντύνομαι και ταυτόχρονα στήνω αυτί να δώ τι θα της κάνει ο Μαύρος.. Φίλε ... δεν ακούστηκε άχνα από το δωμάτιο άκρα σιωπή.. Και λέω , ''μη μού το κάνεις αυτό ρε αραπάκο φέρτην μου έτοιμη σε παρακαλώ πολύ για να έχω άλλοθι να τη σταυρώσω..'' Μετά από κανά 6λεπτο λοιπόν βγαίνει και μπαίνει σε μένα ... Ξεκινάμε , τη βάζω στα 4 και πρέπει να μας άκουσε όλη η Αθήνα. Εεε , αυτό ήταν ... Από κει κι έπειτα μου χει χώσει τη χυλόπιτα του αιώνα. Και να εξηγηθώ...δεν έχω ρε φίλε κανένα μέγεθος να πεις ότι δε χωράω πουθενά (Αγγελάκας , Τρύπες)... Τη γκαντεμιά μου μέσα ..Να μην την ξεσκίσει ο Αράπης με τα 18 εκατοστά κι έρχεται στον Έλληνα με το νορμάλ μέγεθος και 'φεύγει με φορείο... Έλεος..! Τελικά μέσα από τα μπουρδέλα έμαθα το μεγάλο μυστικό-όπλο των γυναικών του Πλανήτη με το οποίο εδώ και αιώνες εκφόβιζαν και τρομοκρατούσαν το αντρικό φύλο: ''ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ'', απλά πράματα....
Εάν δεν ξέρεις να γεμίσεις δεν έχει σημασία.Να σε καλά αδελφέ πέθανα στο γέλιο,ωραίο το αγόρι σου
Βιαστική αλλά 2-3 φορές εχώ περάσει καλά.Κάνε μια δοκιμή.Μάγκες αξίζει να χωθώ στην Έρρικα από Ιάσωνος 31 β ή θα κλαίω τα λεφτα μου;
kanarini(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2020
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Πρωινές είναι αυτές όλες ?Thanks man
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 295.146
- Πόντοι
- 47.170
@xgeo1234 κάνε μια περιγραφή της Ερρικας αν θέλειςΒιαστική αλλά 2-3 φορές εχώ περάσει καλά.Κάνε μια δοκιμή.
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.392
- Πόντοι
- 456
Τελικά η Στέλλα πρώην Αμιρα δουλεύει κ πρωί παιδιά ξέρετε???
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις