βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Έχει και η Μολδαβία Κύπρο;Είναι μία που φοράει καπέλο , από Κύπρο λέει ότι είναι
Έχει και η Μολδαβία Κύπρο;Είναι μία που φοράει καπέλο , από Κύπρο λέει ότι είναι
Ναι,δεν ξέρεις ποια σαβούρα να διαλέξεις.7 Ιουνίου, αλλά πλέον στο Μετάξι καίγεται το πελεκούδι ήδη...!!!
Κεντας....Κεντας ......ρε Αλανι......χαχαχαχαχαΑχ Αμίρα Αμίρα..
στην ψωλή μου έφερες πλημμύρα..
Όταν σε αντίκρισα, αγκαλιά σε πήρα..
Σαν σε θυμήθηκα στην Διδύμου όταν σε πρωτοπήρα, η καρδιά μου ανεβοκατεβαινε σαν ανελκυστήρα..
Σήμερον στην Ιάσωνος σε ξανα αντάμωσα, έλαμπες ωσαν αστέρι...
Η ψωλή μου ποτέ δεν σε ξεγραψε από το δικό της το τεφτέρι.
Έχασες πολλά κιλά, ομολογουμένως, μα η ομορφιά σου είναι απαράμιλλη ανεξαιρέτως..
Σε πήρα όλο χαρά και τρέλα..
και ας άλλαξες όνομα σε Στέλλα.
Δωράκι μου έκανες στο σεξάκι, με άφησες να χυσω σε αυτό το μαγευτικό στοματάκι...
Που η γλώσσα σου παίζει την ψωλη σαν τον Μαραντόνα το τόπι...
Και το σπέρμα λιώνει σαν του μπακλαβά το σιρόπι...
Αχ Αμίρα-Στέλλα είναι τιμή μας που σε έχουμε στα μπουρδελα.
πλακα πλακα...το ποιημα πλημμυριζει στο συναισθημα......Κεντας....Κεντας ......ρε Αλανι......χαχαχαχαχα
Είσαι καλλιτεχνική ψυχή φίλε, φαίνεται και από τα γραπτά και από το όνομα, ξέρεις να αναγνωρίζεις.πλακα πλακα...το ποιημα πλημμυριζει στο συναισθημα......
Ωραιος.... μου θύμισες τον μέγα ποιητή @tsimpoukiosΑχ Αμίρα Αμίρα..
Σαν σε θυμήθηκα στην Διδύμου όταν σε πρωτοπήρα, η καρδιά μου ανεβοκατεβαινε σαν ανελκυστήρα..
Έχασες πολλά κιλά, ομολογουμένως, μα η ομορφιά σου είναι απαράμιλλη ανεξαιρέτως..
Δωράκι μου έκανες στο σεξάκι, με άφησες να χυσω σε αυτό το μαγευτικό στοματάκι...
βγαλε τα εσωψυχα και τα συναισθηματα αδελφε εν χριστο Tony....εγω ειμαι μαζι με τους καταραμενους ποιητες...Μπωντλαιρ.....παρεμπιπτοντος η εργασια που κανω ανηκει στον καλλιτεχνικο χωρο......Είσαι καλλιτεχνική ψυχή φίλε, φαίνεται και από τα γραπτά και από το όνομα, ξέρεις να αναγνωρίζεις.
Δεν είναι να λείπω από το μετάξι. Χάνω τις εξελίξεις.εδώ και μια εβδομάδα
Καλά όχι και πως οι υπόλοιπες δεν. Έχουν φάει Πουτσσ από Πακιπα όλες κάτι θα χουν κάνει οι πιο γκρανιΑπλά να ξέρεις έχει χύσει όλο το ισλάμ στο γέρικο μουνί της ακάποτα
Το σουξέ πρέπει να έχει πολύ μεζέΡε πηδηξίες πολλοί έχετε είτε βουκολικες είτε παιδοφιλικες τάσεις. Το Εμετάξι είναι γεμάτο πλέον γέλαδες και σχολιαροπαιδα.
Οταν η λυρικη ποιηση συναντα το bou...Αχ Αμίρα Αμίρα..
Αφού οι περισσότεροι τον χώνουν σε όποια τρύπα βρουν ανοιχτή, όσες είναι καλές και ωραίες θα προτιμήσουν να μην επιστρέψουν στην Φυλής αλλά να συνεχίσουν να εργάζονται στην χώρα και στον χώρο που είναι τώρα.Παίδες 7/6 θα βγεί να γαμησει και ο καθε πικραμένος!!! θα ειναι στη γύρα ολοι!!!! και πολύ φοβάμαι οτι δεν θα περάσουμε καλά... ισως να κρατάμε "μικρο καλάθι" γιατι και τα πουτανάκια δεν νομίζω να είναι και τα καλύτερα. Λέω εγω τώρα... μην το χώσουμε τελικά σε κανα σάπιο, που δεν θα το χώναμε ποτέ , επειδή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.
Απογευματινή βολτούλα Μαραθώνος 59 αριστερά κάτω υπόγειο ξανθιά πετιτ Γιοανελα φοβερή Ουκρανιδα περίπου 20 χρόνων 1,60+ ύψος 2αρι βυζι απλό πρόγραμμα 20ευρω είναι παιχνιδιάρα τσαχπίνα τα δίνει όλα στο κρεβάτι δεν λέει όχι γενικότερα της αρέσει πολύ το σεξ μου είπε και κάνει τρέλα πράγματα
Έκατσα συνολικά κανένα 10 λεπτό ο τσάτσος δεν χτύπησε καθόλου την πόρτα ψιλοκαθαρα και επίσης μου άρεσε που ενώ τελείωσα συζητάγαμε γενικά προσπάθησα μήπως την γνωρίσω και απέξω αλλά μου είπε μόνο στο μπουρδελο επίσης μου έλεγε τι όμορφο παιδί είσαι εσύ και τι να σε κάνω γενικότερα το σκεφτόταν αλλά τελικά δεν αντάλλαξαμε κάτι
Για 20 ευρώ μάγκες αξίζει θεωρώ από τα ??