κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.732
- Πόντοι
- 9.450
Απλά να ξέρεις έχει χύσει όλο το ισλάμ στο γέρικο μουνί της ακάποταΌχι.. δεν αξίζει... εκτός αν θες κρεμπιέδες μερακλήδικους
Απλά να ξέρεις έχει χύσει όλο το ισλάμ στο γέρικο μουνί της ακάποταΌχι.. δεν αξίζει... εκτός αν θες κρεμπιέδες μερακλήδικους
Καλησπερα Φιλε Κλεο.....και σε μενα εκανε την παρθενα.......χαχαχαχχαχαχαΑπλά να ξέρεις έχει χύσει όλο το ισλάμ στο γέρικο μουνί της ακάποτα
Έχει πολλά χιλιόμετρα στη μουνάρα της..η γιαγιά μας...Καλησπερα Φιλε Κλεο.....και σε μενα εκανε την παρθενα.......χαχαχαχχαχαχα
αυτο μου εκανε εντυπωση....οτι περιμενα σπεσιαλ περιποιηση απο την δικη της μερια....να πιανει το παπαρι και να το καταλαβαινει αλλα πιο συζυγικο πεθαινεις μαζι μου....ισως δεν βγαζω την πουτανα απο μεσα τους σε μερικες εργαζομενες....Έχει πολλά χιλιόμετρα στη μουνάρα της..η γιαγιά μας...
Μύστη Κλεόβουλε τρελανε με ...πες μου ότι εννοείς την νταρντάνα μιλφαρα με τα τσιμπουκόχειλα και την τσιγαροφωνή; αυτή μωρέ με το τατουαζ χαμηλα στη μέση και το έκφυλο στυλ...αυτή που γαμιεται σαν αγαμητη σκύλα!Θα πρότεινα τη Στέλλα..πρώην Αμίρα από Διδυμου 27...και πάλι Στέλλα στο Μ.α 28 κουρτίνα..που επέστρεψε στο Ι43...με πολύ καλές υπηρεσίες...και το ίδιο καλή όπως παλιά
Τι βάρδια είναι τι ώρες???την εψαχναΘα πρότεινα τη Στέλλα..πρώην Αμίρα από Διδυμου 27...και πάλι Στέλλα στο Μ.α 28 κουρτίνα..που επέστρεψε στο Ι43...με πολύ καλές υπηρεσίες...και το ίδιο καλή όπως παλιά
ΤώραΤι βάρδια είναι τι ώρες???την εψαχνα
Ναι ναι αυτή μύστη μου.Μύστη Κλεόβουλε τρελανε με ...πες μου ότι εννοείς την νταρντάνα μιλφαρα με τα τσιμπουκόχειλα και την τσιγαροφωνή; αυτή μωρέ με το τατουαζ χαμηλα στη μέση και το έκφυλο στυλ...αυτή που γαμιεται σαν αγαμητη σκύλα!
ΠΕΣ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΆΝΕΙΣ
Γύρισε η Maya η μικρή, το στυλιάρι;Αναμπελ, Ναταλία , ΜΑΥΑ...... Ι 32 / Ι 37Β/ Ι 43
εδώ και μια εβδομάδαΓύρισε η Maya η μικρή, το στυλιάρι;
Ποια είναι η οδός λ.28 και ι.19 ρε φίλε? Αν θες στείλε μήνυμα.
Είναι μία που φοράει καπέλο , από Κύπρο λέει ότι είναιΓύρισε η Maya η μικρή, το στυλιάρι;
Α οκ άλλη λέμε, ευχαριστώ φίλε!Είναι μία που φοράει καπέλο , από Κύπρο λέει ότι είναι
όχι αυτή που λες είναι η Μάγγυ η Κύπρια από Ι43 , Η Μάγια είναι άλληΕίναι μία που φοράει καπέλο , από Κύπρο λέει ότι είναι
Να μάθουμε αν δουλεύει κ πρωί ενημερώστε φίλοι μΜύστη Κλεόβουλε τρελανε με ...πες μου ότι εννοείς την νταρντάνα μιλφαρα με τα τσιμπουκόχειλα και την τσιγαροφωνή; αυτή μωρέ με το τατουαζ χαμηλα στη μέση και το έκφυλο στυλ...αυτή που γαμιεται σαν αγαμητη σκύλα!
ΠΕΣ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΆΝΕΙΣ
Τελικα η Ι.εχει μπουρδελα η ειναι μια ενοποιημενη μαντρα μπαζων;Οι πιο πολλες περιγραφες εκει παραπεμπουν...λυπαμαι για το γουστο που εχουν που εχουν αρκετοι συναγωνιστες αλλα και για την γενικοτερη οικονομικη αλλα και υγειονομικη τους κατασταση...H λεπτομέρεια με τα παπάκια με έβαλε σε κατάσταση αστυνομικού θρίλερ, δεν υπάρχεις ρε αρχηγέ! REspect