Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 223
- Like
- 13.892
- Πόντοι
- 31.618
18:30 το πολύΚαλησπέρα παιδιά.Μια ερώτηση η λαουρα απο λ.28 και η ροζα απο ι.19 μέχρι τι ωρα καθονται το αργότερο? ευχαριστώ.
18:30 το πολύΚαλησπέρα παιδιά.Μια ερώτηση η λαουρα απο λ.28 και η ροζα απο ι.19 μέχρι τι ωρα καθονται το αργότερο? ευχαριστώ.
Επήγα στην Αλμπινα για ξαλαφρωμα. Πολύ κοκαλιαρα και στενοκωλη για τα γούστα μου. Πάντως ετιμήθη. Διεκπεραιωτικη. Πόναγε ολόκληρη είπε. Τυπικά πράγματα. Το περιβάλλον όχι τίποτα ιδιαίτερο αλλά όχι εμετικό. Δεν ξαναπάω.Σημερινο ξεφορωμα αρχιδιων στη μαραθωνος στο κλασικο 59 που εχει πανω κατω.
Στο κατω λοιπον μια Τινα περασμενης ηλικιας βαμενη μου θυμισε κατι σαν κλοουν.
Η δευτερη κορασις κατα πολυ καλυτερη με σχετικα καλο σωμα λεπτη και μια ουλη εμφανεστατη κοντα στον αφαλο.Καπνιζε εξω στο τραπεζακι παφα πουφα τοχανε ντουμανιαση και με ρωταγε αν ειμαι πελατης.Μαλακιες να γαμιομαστε δηλαδη.
Στον πανω οικο η Αλμπινα και ξεκιναμε με τα θετικα.
Κορμι ΓΕΩΜΑΤΡΙΑ καποιες φορες ο δημιουργος βαζει ολη την τεχνη.
Βυζι κανονικο και να στεκεται εκει που του πρεπει οπως και ο κωλος της τέλειος δεν εβρισκες κανενα ψεγαδι.
Αρνητικα.
Στα του αγωνα πολυ διαικπερεωτικη βιαστικη αντε να τελειωνουμε.
Τσιμπουκι 15 δευτερολεπτα και αυτο μετα απο απαιτηση μου.
Δεν ανοιγε τα ποδια της ωστε να τη γαμησεις σωστα.
Κανει πως δεν καταλαβαινει τη γλωσσα αλλα αυτο ειναι ψεμα και καταλαβαινει μια χαρα τα βασικα.
Μην σου ανοιξει το στομα της και το δεις θα φυγεις επι τοπου.
Ολα μα ολα τα δοντια της ΣΑΠΙΑ και καποια μισοσπασμενα εντελως αποκρουστικο θεαμα και ξενερωτο.
Συμπερασμα.
Αν δεν την εχεις δει και δεν την εχεις γαμηση ποτέ σου τοτε για μια και μονο φορα για ενα ξεφορτωμα ειναι μια χαρα ενεκα του κορμιου της.
Να προσθεσω οτι την περιμενα στο δωματιο σιγουρα 30 λεπτα χωρις να εχει πριν αλλο δωματιο και μολις τελειωσαμε και βγηκα εξω να φυγω την ειδα με ενα συναγωνιστη να την καυλαντιζει ενω ειδη ειχε περασει δωματιο και εβγαινε οταν εγω εμπαινα.Λαπας τυπος χοντροκολης σαβουρης εδειχνε και η κορασις να ειναι σχεδον βεντουζα πανω του.Τι δωρακια εδωσε και τι μαλακιες εκανε απλα μπορω να φανταζομαι.
αυτη η Σαρα πως εμοιαζε ;
Osmose massage θα την βρεις με νέο όνομα ως "Κάρμεν" την κλείνεις με 100€ για μία ώρα γαμήσιΚαλησπερα σε όλους. Μήπως, λεω μήπως γνωρίζει κανείς κάτι για την Αντζελα το αλβανακι από φωκαιας 7/φ86/φ74? Αν κάποιος έχει την οποιαδήποτε πληροφορία του είμαι ευγνώμων.
αλλη λες εσυ και αλλη λεει αυτος.Osmose massage θα την βρεις με νέο όνομα ως "Κάρμεν" την κλείνεις με 100€ για μία ώρα γαμήσι
λέει για την άλλη Άντζελα, του FORMET...Osmose massage θα την βρεις με νέο όνομα ως "Κάρμεν" την κλείνεις με 100€ για μία ώρα γαμήσι
πάντως μέσα δε λέει τίποτα... ωχ το φουκαριαρικο... βλέπω να το σπανε όλοι οι μυστες του Bou μέχρι το Σαββατοκύριακο....
Σωστός. Την Καρμεν την έχω εντοπίσει. Την άλλη ψάχνω.λέει για την άλλη Άντζελα, του FORMET...
Γιατί του φορμετ;λέει για την άλλη Άντζελα, του FORMET...
Σήμερα δεν δούλευεΞέρουμε αν δουλεύει η βιολέττα;
Για troll τον κόβω...Καλησπερίζω και ευχαριστώ όλους τους φίλους που θυμούνταν αυτές τις ημέρες!
Είμαι ήδη πολύ καλύτερα.
Θα γράψω για μια εμπειρία από το 6ο εκατοστό του χάρακα. Πάει καιρός.
Περιμέναμε στο σαλόνι πέντε άτομα. Ο ένας, νεαρός σε ηλικία, είχε λουφάξει στη γωνία, φορώντας τη μάσκα του και τηρούσε τις αποστάσεις. Δεν παρέλειψε να ρωτήσει και την τσατσά για το αν η κοπέλα φοράει μάσκα στο δωμάτιο.
Η απάντησή της:
-"Γιατί να φορέσει μάσκα;"
-"Για τα μέτρα", απαντάει αυτός.
-"Άνθρωπέ μου, σεξ θα κάνεις. Τι μάσκα;"
Όσοι παρακολουθούσαμε είχαμε σχηματίσει ένα μειδίαμα στα χείλη και κρατιόμασταν. Σουρρεάλ κατάσταση. Σε οίκο με παράνομη λειτουργία όλα αυτά.
Έπειτα, αφού το σκέφτηκε, βγάζει να πληρώσει και ρωτάει:
-"Δέχεστε κάρτα;"
Ώσπου οι συναγωνιστές δεν άντεξαν και έσκασαν στα γέλια.
Ο τύπος που καθόταν απέναντί μου του λέει:
"Είσαι ωραίος φίλε, είσαι ωραίος!"
Τελικά επειδή δε δεχόταν κάρτα έφυγε.
![]()
Πρέπει να πήγαινε πρώτη φορά στη ζωή του μπουρδέλο ο τύπος.Καλησπερίζω και ευχαριστώ όλους τους φίλους που θυμούνταν αυτές τις ημέρες!
Είμαι ήδη πολύ καλύτερα.
Θα γράψω για μια εμπειρία από το 6ο εκατοστό του χάρακα. Πάει καιρός.
Περιμέναμε στο σαλόνι πέντε άτομα. Ο ένας, νεαρός σε ηλικία, είχε λουφάξει στη γωνία, φορώντας τη μάσκα του και τηρούσε τις αποστάσεις. Δεν παρέλειψε να ρωτήσει και την τσατσά για το αν η κοπέλα φοράει μάσκα στο δωμάτιο.
Η απάντησή της:
-"Γιατί να φορέσει μάσκα;"
-"Για τα μέτρα", απαντάει αυτός.
-"Άνθρωπέ μου, σεξ θα κάνεις. Τι μάσκα;"
Όσοι παρακολουθούσαμε είχαμε σχηματίσει ένα μειδίαμα στα χείλη και κρατιόμασταν. Σουρρεάλ κατάσταση. Σε οίκο με παράνομη λειτουργία όλα αυτά.
Έπειτα, αφού το σκέφτηκε, βγάζει να πληρώσει και ρωτάει:
-"Δέχεστε κάρτα;"
Ώσπου οι συναγωνιστές δεν άντεξαν και έσκασαν στα γέλια.
Ο τύπος που καθόταν απέναντί μου του λέει:
"Είσαι ωραίος φίλε, είσαι ωραίος!"
Τελικά επειδή δε δεχόταν κάρτα έφυγε.
![]()
Για troll τον κόβω...![]()
Έχει αγγελία η άλλο τρόπο επικοινωνίας?Έκλεισα πάλι Μιχαέλα από φωκαιως 1 ώρα αυτό το μωρό θες να το γαμας συνέχεια τρομερή χημεία