Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 249 άτομα (32 μέλη και 217 επισκέπτες)

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
223
Like
13.892
Πόντοι
31.618

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
223
Like
13.892
Πόντοι
31.618
Συνάντηση σήμερα στης 18:40με Πάολα.της την είχα φυλαγμένη από δύο βδομάδες πριν που καθόταν πόρτα στο Ι20 και έλεγε πος δεν γαμιετε ποια.με το ντζινακη το σκισμένο και όλο χαμόγελα.σημερα ξανά στη δουλειά με κατευασμενη μούρη.καλη και υπομονετική πίπα μετά όταν της τον έβαλα ούτε παρθένα δεν κάνει έτσι. και πονάω και σιγά στα τέσσερα κολισε πανομου για να μην παλινδρομω .κάθησα κι εγώ κάτι και την άφησα να κάνει παιχνίδι από πάνω όπου ειρθε και το τέλος.μ αυτή τη γκόμενα μια φαντασίωση μπορεί να σου βγει ,ότι την βιάζεις.αλοιος δεν πρόκειται να φτιάχνεις με τίποτα Πάντος ορεο μουνι αν και στα 15 ευρώ.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Σημερινο ξεφορωμα αρχιδιων στη μαραθωνος στο κλασικο 59 που εχει πανω κατω.
Στο κατω λοιπον μια Τινα περασμενης ηλικιας βαμενη μου θυμισε κατι σαν κλοουν.
Η δευτερη κορασις κατα πολυ καλυτερη με σχετικα καλο σωμα λεπτη και μια ουλη εμφανεστατη κοντα στον αφαλο.Καπνιζε εξω στο τραπεζακι παφα πουφα τοχανε ντουμανιαση και με ρωταγε αν ειμαι πελατης.Μαλακιες να γαμιομαστε δηλαδη.
Στον πανω οικο η Αλμπινα και ξεκιναμε με τα θετικα.
Κορμι ΓΕΩΜΑΤΡΙΑ καποιες φορες ο δημιουργος βαζει ολη την τεχνη.
Βυζι κανονικο και να στεκεται εκει που του πρεπει οπως και ο κωλος της τέλειος δεν εβρισκες κανενα ψεγαδι.
Αρνητικα.
Στα του αγωνα πολυ διαικπερεωτικη βιαστικη αντε να τελειωνουμε.
Τσιμπουκι 15 δευτερολεπτα και αυτο μετα απο απαιτηση μου.
Δεν ανοιγε τα ποδια της ωστε να τη γαμησεις σωστα.
Κανει πως δεν καταλαβαινει τη γλωσσα αλλα αυτο ειναι ψεμα και καταλαβαινει μια χαρα τα βασικα.
Μην σου ανοιξει το στομα της και το δεις θα φυγεις επι τοπου.
Ολα μα ολα τα δοντια της ΣΑΠΙΑ και καποια μισοσπασμενα εντελως αποκρουστικο θεαμα και ξενερωτο.
Συμπερασμα.
Αν δεν την εχεις δει και δεν την εχεις γαμηση ποτέ σου τοτε για μια και μονο φορα για ενα ξεφορτωμα ειναι μια χαρα ενεκα του κορμιου της.
Να προσθεσω οτι την περιμενα στο δωματιο σιγουρα 30 λεπτα χωρις να εχει πριν αλλο δωματιο και μολις τελειωσαμε και βγηκα εξω να φυγω την ειδα με ενα συναγωνιστη να την καυλαντιζει ενω ειδη ειχε περασει δωματιο και εβγαινε οταν εγω εμπαινα.Λαπας τυπος χοντροκολης σαβουρης εδειχνε και η κορασις να ειναι σχεδον βεντουζα πανω του.Τι δωρακια εδωσε και τι μαλακιες εκανε απλα μπορω να φανταζομαι.
Επήγα στην Αλμπινα για ξαλαφρωμα. Πολύ κοκαλιαρα και στενοκωλη για τα γούστα μου. Πάντως ετιμήθη. Διεκπεραιωτικη. Πόναγε ολόκληρη είπε. Τυπικά πράγματα. Το περιβάλλον όχι τίποτα ιδιαίτερο αλλά όχι εμετικό. Δεν ξαναπάω.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Ξέρουμε μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτά τα σπιτάκια στη Μαραθώνος;

Εγγρ.
4 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
513
Πόντοι
20
Καλησπερα σε όλους. Μήπως, λεω μήπως γνωρίζει κανείς κάτι για την Αντζελα το αλβανακι από φωκαιας 7/φ86/φ74? Αν κάποιος έχει την οποιαδήποτε πληροφορία του είμαι ευγνώμων.

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.016
Πόντοι
361
Καλησπερα σε όλους. Μήπως, λεω μήπως γνωρίζει κανείς κάτι για την Αντζελα το αλβανακι από φωκαιας 7/φ86/φ74? Αν κάποιος έχει την οποιαδήποτε πληροφορία του είμαι ευγνώμων.
Osmose massage θα την βρεις με νέο όνομα ως "Κάρμεν" την κλείνεις με 100€ για μία ώρα γαμήσι

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
188
Like
57.665
Πόντοι
40.423

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.999
Πόντοι
47.170

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.999
Πόντοι
47.170

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Κατοσταρικο για το κονδοπουτανο εγώ δεν δίνω. Την είχα ξεπατωσει στο κοσαρι. Αρνούμαι να δώσω κατοσταρι

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.081
Πόντοι
1.446
Έχει γεμίσει και το fb με όλες αυτές. Μασάζ ερχόμαστε παντού Αττική κτλπ

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.759
Πόντοι
1.436
Καλησπερίζω και ευχαριστώ όλους τους φίλους που θυμούνταν αυτές τις ημέρες! :grouphug:
Είμαι ήδη πολύ καλύτερα.
Θα γράψω για μια εμπειρία από το 6ο εκατοστό του χάρακα. Πάει καιρός.
Περιμέναμε στο σαλόνι πέντε άτομα. Ο ένας, νεαρός σε ηλικία, είχε λουφάξει στη γωνία, φορώντας τη μάσκα του και τηρούσε τις αποστάσεις. Δεν παρέλειψε να ρωτήσει και την τσατσά για το αν η κοπέλα φοράει μάσκα στο δωμάτιο.
Η απάντησή της:
-"Γιατί να φορέσει μάσκα;"
-"Για τα μέτρα", απαντάει αυτός.
-"Άνθρωπέ μου, σεξ θα κάνεις. Τι μάσκα;"
Όσοι παρακολουθούσαμε είχαμε σχηματίσει ένα μειδίαμα στα χείλη και κρατιόμασταν. Σουρρεάλ κατάσταση. Σε οίκο με παράνομη λειτουργία όλα αυτά.
Έπειτα, αφού το σκέφτηκε, βγάζει να πληρώσει και ρωτάει:
-"Δέχεστε κάρτα;"
Ώσπου οι συναγωνιστές δεν άντεξαν και έσκασαν στα γέλια.
Ο τύπος που καθόταν απέναντί μου του λέει:
"Είσαι ωραίος φίλε, είσαι ωραίος!"

Τελικά επειδή δε δεχόταν κάρτα έφυγε.

:hi:

Th3W4s73d

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2019
Κριτικές
9
Like
247
Πόντοι
280
Καλησπερίζω και ευχαριστώ όλους τους φίλους που θυμούνταν αυτές τις ημέρες! :grouphug:
Είμαι ήδη πολύ καλύτερα.
Περιμέναμε στο σαλόνι πέντε άτομα. Ο ένας, νεαρός σε ηλικία, είχε λουφάξει στη γωνία, φορώντας τη μάσκα του και τηρούσε τις αποστάσεις. Δεν παρέλειψε να ρωτήσει και την τσατσά για το αν η κοπέλα φοράει μάσκα στο δωμάτιο.
Η απάντησή της:
Όσοι παρακολουθούσαμε είχαμε σχηματίσει ένα μειδίαμα στα χείλη και κρατιόμασταν. Σουρρεάλ κατάσταση. Σε οίκο με παράνομη λειτουργία όλα αυτά.
-"Δέχεστε κάρτα;"

Για troll τον κόβω... :sunglasses:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Είμαι ήδη πολύ καλύτερα.
Η απάντησή της:
-"Δέχεστε κάρτα;"

Πρέπει να πήγαινε πρώτη φορά στη ζωή του μπουρδέλο ο τύπος. :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom