Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 146 άτομα (7 μέλη και 139 επισκέπτες)

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
537
Πόντοι
81
συνέχεια σφηνάκι live

Κων166 ισόγειο Αλεξία ξανθιά ψηλή μιλφογκιλφ βαρύ σκαρί με 3αρι βυζι και Μαριάννα ξανθιά χοντρουλα μιλφογκιλφ με 4αρια βυζια, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.

Ιωαν 3 όροφος Βίκυ (που συνήθως είναι υπηρεσία) μελαχρινή μιλφογκιλφ νταρντανοπαχουλη με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό και Χριστίνα καστανοξανθη κατσαρομαλλα μιλφ παχουλη με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαν5 Ελένη καστανή ψηλή νταρντανα μιλφ με κοντό μαλλί 3-3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

καλό μεσημέρι
Σμυρνη δεν εισαι απλος πορνοενημερωτής. Είσαι πορνοΡάμπο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.999
Πόντοι
47.170
Θα την δοκιμάσω...Μήπως δούλευε πέρυσι το καλοκαίρι Φώκαιας κάτω κάτω?
όχι, επίσης δεν ήταν νανακι, απλά κοντή κοπέλα γύρω στο 1.53 , η τελευταία κοπέλα που είχα δει αλλά δε γνωρίζω αν είναι στη κατηγορία νάνος αλλά σίγουρα πολύ κοντή ήταν το Κατερινάκι (Κολοκυνθους 63 δεξιά, Φωκαιας 22, Φυλής 134α,Φυλης 66δ κλπ) που ήταν 1.40, έχουν περάσει χρόνια βέβαια

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
362
Πόντοι
21
συνέχεια σφηνάκι live

Μαρα59 αριστερά το υπόγειο Ιονελα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από δεξί στήθος απλό πρόγραμμα.

Μαρα59 μεσαίο στο υπόγειο Τίνα από το Αυγουστινα μελαχρινή παχουλη μιλφ με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μαρα 59 μεσαίο όροφος Μαρσέλα ξανθοκαστανη κοπέλα με κανονικό πολύ ωραίο σώμα ωραίο κωλο ωραία πόδια 2αρι, βυζι, απλό πρόγραμμα και Αλμπινα μελαχρινή πολύ κοντή λεπτή με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαρα 59α Αναστασία ξανθιά νταρντανα με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Επαγγελματική δουλειά!! ψήνομαι για Μάρα 59...οι κοπέλες αλλάζουν απόγευμα η μένουν οι ίδιες; λόγω συνθηκών εννοώ.και τι ώρα κλείνουν;; ωραίος!

Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Like
84
Πόντοι
0
Ερώτηση προς τους πιο εμπειρους. Δουλεύουν κάπου κάποια από τις παρακάτω;
1. Σουζανα (ξανθό granny που δούλευε τελευταία Ιάσωνος 30Β και πιο πριν Κολωνού 47 ισόγειο βραδινή βάρδια)
2. Ελένη Κολωνού 47 οροφος απόγευμα
3. Αντριαννα από Μ. Αλεξάνδρου υπόγειο
4. Ναταλία από Μ. Αλεξάνδρου 15
Αν έχετε τηλ στείλτε μου σε pm. Ευχαριστώ πολύ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.999
Πόντοι
47.170
Επαγγελματική δουλειά!! ψήνομαι για Μάρα 59...οι κοπέλες αλλάζουν απόγευμα η μένουν οι ίδιες; λόγω συνθηκών εννοώ.και τι ώρα κλείνουν;; ωραίος!
συνήθως οι ίδιες είναι μέχρι το βράδυ

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
2.319
Πόντοι
6.215
Μέχρι ποιά ώρα είναι συνήθως ανοικτά;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.999
Πόντοι
47.170

Kinkey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2017
Κριτικές
18
Like
615
Πόντοι
291
Μέχρι ποιά ώρα είναι συνήθως ανοικτά;
Αν αναφερεσαι σε μενα filos δεν ξερω ..εγω γυρω 9 ειχα παει προχτες κ στο συγκεκριμενο στενο μας ανοιξαν μετα απο χτυπημα πορτας μονο σ αυτα τα 2..παρε ενα τηλ

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.081
Πόντοι
1.446
Θα σού πω σκηνικό με Ρόζα -όταν την έλεγαν Φλώρα- και δεν θα πιστεύεις τι σκεφτόμουνα από μέσα μου. Ήμασταν σε μια φάση που με έπαιρνε δωμάτιο ακόμα αλλά είχαν ξεκινήσει τα πρώτα σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά. Πάω λοιπόν μια μέρα στην Κολωνού -εκεί δούλευε- και είναι ένα παιδί μαύρος κατράμι γύρω στα 25 και βγάζει 10ευρο. Και λέω από μέσα μου: .....'''Ευτυχώς που θα τη γαμήσει πρώτα ο Αράπης ώστε να μην έχει δικαιολογία ότι την έκανα να υποφέρει μετά που θα ερχόταν σε μένα αφού θα την ξεχείλωνε υποτίθεται.''' Δίνω λοιπόν κι εγώ τα 10 ευρώ και πιάνω δωμάτιο χαλαρά αρχίζω να ξεντύνομαι και ταυτόχρονα στήνω αυτί να δώ τι θα της κάνει ο Μαύρος.. Φίλε ... δεν ακούστηκε άχνα από το δωμάτιο άκρα σιωπή.. Και λέω , ''μη μού το κάνεις αυτό ρε αραπάκο φέρτην μου έτοιμη σε παρακαλώ πολύ για να έχω άλλοθι να τη σταυρώσω..'' Μετά από κανά 6λεπτο λοιπόν βγαίνει και μπαίνει σε μένα ... Ξεκινάμε , τη βάζω στα 4 και πρέπει να μας άκουσε όλη η Αθήνα. Εεε , αυτό ήταν ... Από κει κι έπειτα μου χει χώσει τη χυλόπιτα του αιώνα. Και να εξηγηθώ...δεν έχω ρε φίλε κανένα μέγεθος να πεις ότι δε χωράω πουθενά (Αγγελάκας , Τρύπες)... Τη γκαντεμιά μου μέσα ..Να μην την ξεσκίσει ο Αράπης με τα 18 εκατοστά κι έρχεται στον Έλληνα με το νορμάλ μέγεθος και 'φεύγει με φορείο... Έλεος..! Τελικά μέσα από τα μπουρδέλα έμαθα το μεγάλο μυστικό-όπλο των γυναικών του Πλανήτη με το οποίο εδώ και αιώνες εκφόβιζαν και τρομοκρατούσαν το αντρικό φύλο: ''ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ'', απλά πράματα....
Είχα πάρει κάποτε παρτουζα Μελίνα και Χριστίνα στο Στεϊθαμ 39 αριστερά. Πάνω σε μια αλλαγή από την μια στην άλλη ρωτάω πόσο είναι το μεγαλύτερο καβλι που έχετε δει; Με κοιτάνε, οαραξενευονται μου λένε οι σοκολάτες έχουν μεγάλο μας σκίζουν οι μαλακες πονάμε και εγώ το έχω πει στην υπηρεσία (Μελίνα) δεν ξαναπαίρνω σοκολάτα ? δεν μπορώ να δουλέψω μετά! Χαχαχα

Poutanofreakoulas

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2021
Like
12
Πόντοι
0
όχι, επίσης δεν ήταν νανακι, απλά κοντή κοπέλα γύρω στο 1.53 , η τελευταία κοπέλα που είχα δει αλλά δε γνωρίζω αν είναι στη κατηγορία νάνος αλλά σίγουρα πολύ κοντή ήταν το Κατερινάκι (Κολοκυνθους 63 δεξιά, Φωκαιας 22, Φυλής 134α,Φυλης 66δ κλπ) που ήταν 1.40, έχουν περάσει χρόνια βέβαια
Πορνορεπόρτερ όνομα και πράμα!!!!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.101
Πόντοι
3.556
Μαραθ59 αριστερό υπόγειο είναι η Ιωαννέλα όλο νάζι τσαχπινιά και τρέλα...πετιτ 20χρονο Ρωσο-ουκρανάκι, καστανοξανθο μαλλάκι πονηρό μουτράκι.
Πολύ καλή περίπτωση, παλιότερα δούλευε σε ενα στούντιο στην κων/πόλεως....
Απλό πρόγραμμα στα 20 έχει τώρα αλλά δεν το μετανιωνεις, παίζει πολύ στο δωμάτιο είναι ομιλιτικη, γουστάρει τζερτζελο και καζούρα...με αρκετές αντοχές στον αγώνα, την γάμησα και στα όρθια με το ένα πόδι της πάνω και στο άλλο φόρεσε τακούνι καθότι κοντουλα.
Σε στάση cowgirl Είναι πολύ δυνατή επίσης, γαμιεται με μανία χοροπηδώντας πάνω στον πέουλα λες και είναι τραμπολίνο με το κορμάκι της το φίνο.
Την πήρα συνολικά 2 φορές σήμερα διοτι το αξίζει και με το παραπάνω, και ας έχει βλέμμα υπεράνω .
Από μένα είναι ΝΑΙ η κοπέλα, σίγουρα θα ξαναπεράσω μαζί της να καεί το μαγαζί της.

Y.Γ φατσικά θυμίζει πολύ την Τζώρτζια από διδύμου .

Τελευταία τροποποίηση:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.101
Πόντοι
3.556

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.999
Πόντοι
47.170

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.037
Πόντοι
2.846
Σημερινο ξεφορωμα αρχιδιων στη μαραθωνος στο κλασικο 59 που εχει πανω κατω.
Στο κατω λοιπον μια Τινα περασμενης ηλικιας βαμενη μου θυμισε κατι σαν κλοουν.
Η δευτερη κορασις κατα πολυ καλυτερη με σχετικα καλο σωμα λεπτη και μια ουλη εμφανεστατη κοντα στον αφαλο.Καπνιζε εξω στο τραπεζακι παφα πουφα τοχανε ντουμανιαση και με ρωταγε αν ειμαι πελατης.Μαλακιες να γαμιομαστε δηλαδη.
Στον πανω οικο η Αλμπινα και ξεκιναμε με τα θετικα.
Κορμι ΓΕΩΜΑΤΡΙΑ καποιες φορες ο δημιουργος βαζει ολη την τεχνη.
Βυζι κανονικο και να στεκεται εκει που του πρεπει οπως και ο κωλος της τέλειος δεν εβρισκες κανενα ψεγαδι.
Αρνητικα.
Στα του αγωνα πολυ διαικπερεωτικη βιαστικη αντε να τελειωνουμε.
Τσιμπουκι 15 δευτερολεπτα και αυτο μετα απο απαιτηση μου.
Δεν ανοιγε τα ποδια της ωστε να τη γαμησεις σωστα.
Κανει πως δεν καταλαβαινει τη γλωσσα αλλα αυτο ειναι ψεμα και καταλαβαινει μια χαρα τα βασικα.
Μην σου ανοιξει το στομα της και το δεις θα φυγεις επι τοπου.
Ολα μα ολα τα δοντια της ΣΑΠΙΑ και καποια μισοσπασμενα εντελως αποκρουστικο θεαμα και ξενερωτο.
Συμπερασμα.
Αν δεν την εχεις δει και δεν την εχεις γαμηση ποτέ σου τοτε για μια και μονο φορα για ενα ξεφορτωμα ειναι μια χαρα ενεκα του κορμιου της.
Να προσθεσω οτι την περιμενα στο δωματιο σιγουρα 30 λεπτα χωρις να εχει πριν αλλο δωματιο και μολις τελειωσαμε και βγηκα εξω να φυγω την ειδα με ενα συναγωνιστη να την καυλαντιζει ενω ειδη ειχε περασει δωματιο και εβγαινε οταν εγω εμπαινα.Λαπας τυπος χοντροκολης σαβουρης εδειχνε και η κορασις να ειναι σχεδον βεντουζα πανω του.Τι δωρακια εδωσε και τι μαλακιες εκανε απλα μπορω να φανταζομαι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom