Καλησπέρα όχι τελικά λόγο ότι είπε κάποιος πιο πάνω να μείνω μακριά από το συγκεκριμένο ..Τελικά πήγες στο Luxury ή κάπου αλλού για να ενημερώσεις;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 73K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 135 άτομα (8 μέλη και 127 επισκέπτες)
assasertzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2011
- Like
- 313
- Πόντοι
- 21
Πέρασμα σήμερα για πρώτη φορά από crystal. Μια κοπέλα διαθέσιμη η Νάντια.
Πολύ ευγενική και ευδιάθετη . Απίθανο μασάζ, δυνατό και σωστό. Ακριβός στα γούστα μου σαν κοπέλα, όμορφη και με βυζάρες. Το κορυφαίο ήταν που ξαφνικά ένοιωσα της σκληρές της ρώγες να με χαϊδεύουν και να της τρίβει μετά σε όλο μου το σώμα.
Κλασικά έμεινε με το κιλοτακι και επέτρεπε να την αγγίξω παντού.
Πολύ καλή εμπειρία σίγουρα θα ξανά πάω.
30+20€
Πολύ ευγενική και ευδιάθετη . Απίθανο μασάζ, δυνατό και σωστό. Ακριβός στα γούστα μου σαν κοπέλα, όμορφη και με βυζάρες. Το κορυφαίο ήταν που ξαφνικά ένοιωσα της σκληρές της ρώγες να με χαϊδεύουν και να της τρίβει μετά σε όλο μου το σώμα.
Κλασικά έμεινε με το κιλοτακι και επέτρεπε να την αγγίξω παντού.
Πολύ καλή εμπειρία σίγουρα θα ξανά πάω.
30+20€
billsalonika1926
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.274
- Πόντοι
- 1.321
Μόνο με Μαριάννα.... φανταστική....Καλησπέρα όχι τελικά λόγο ότι είπε κάποιος πιο πάνω να μείνω μακριά από το συγκεκριμένο ..
Thalios(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2021
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Να ρωτήσω,Το elit spa στην Καραμανλή είναι με εκτόνωση ?επίσης έχουμε εικόνα από ρόστερ Εβίτας πρόσφατα?λέω να επισκεφθώ.
Τελευταία τροποποίηση:
Jojohnie87
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα,το massagio στην Τουμπα ειναι prive?
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Επειδή βαρέθηκα τα παιχνιδάκια με τα κοριτσάκια που τα παρακαλάς, έχει κανείς ενημέρωση για πρόσφατο ρόστερ στην ΜΑΡΙΑΝΝΑ; Ευχαριστώ
ΟχιΚαλησπερα,το massagio στην Τουμπα ειναι prive?
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 13.784
- Πόντοι
- 3.556
Φτωχά τα πράγματά Έλλη 25/30 κ Ελένη 25 γεμάτη τίποτε το ενδιαφέρονΕπειδή βαρέθηκα τα παιχνιδάκια με τα κοριτσάκια που τα παρακαλάς, έχει κανείς ενημέρωση για πρόσφατο ρόστερ στην ΜΑΡΙΑΝΝΑ; Ευχαριστώ
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
Γεια σας παιδια....ευελπιστω να ειστε καλα ολοι στους δυσκολους καιρους που διανυουμε. Ηθελα να ρωτησω, άμα έχεις πάρει κανεις τη Νατασα από το venus spa στη καραμανλη τωρα τελευταια και αμα προσφέρει το κορίτσι τίποτα παραπάνω στο πρόγραμμα?
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 13.784
- Πόντοι
- 3.556
Δεν είσαι ο πρώτος πού ψάχνει κάτι παραπάνω από την Νατάσα Αλλά απ ότι ξέρω κ το έχουν επιβεβαίωσή κ άλλοι από δω μέσα τίποτε παραπάνω από εκτόνωσηΓεια σας παιδια....ευελπιστω να ειστε καλα ολοι στους δυσκολους καιρους που διανυουμε. Ηθελα να ρωτησω, άμα έχεις πάρει κανεις τη Νατασα από το venus spa στη καραμανλη τωρα τελευταια και αμα προσφέρει το κορίτσι τίποτα παραπάνω στο πρόγραμμα?
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Ούτε η Ελλη λέει τίποτα; Είναι η ΜΑΡΙΑΝΝΑ εκεί ή μόνο ο κος Παναγιώτης; Τιμές στα 80; Ευχαριστώ
Διαγραμμένο μέλος 180344
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2018
- Like
- 455
- Πόντοι
- 21
για οποιον ενδιαφερεται για κατ οικον το γραφειo prive nassage εχει στειλε 2 πολυ δυνατες παρουσιες στην θεσσαλονικη !!! για πληροφοριες ινμποξ
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Ξέρει κανείς αν ολοκληρώθηκε η μετακόμιση του Crystal?
Το Σάββατο που πήγα είχαν αφαιρέσει τα κλιματιστικά. Από ότι έμαθα αυτή την εβδομάδα θα μεταφερθούν.Ξέρει κανείς αν ολοκληρώθηκε η μετακόμιση του Crystal?
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Το Σάββατο που πήγα είχαν αφαιρέσει τα κλιματιστικά. Από ότι έμαθα αυτή την εβδομάδα θα μεταφερθούν.
ναι το ξερω, απλά αν τελειωσε η μετακομιση. δηλαδη, δεχονται ραντεβου?Το Σάββατο που πήγα είχαν αφαιρέσει τα κλιματιστικά. Από ότι έμαθα αυτή την εβδομάδα θα μεταφερθούν.
MakeMyDay86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 555
- Πόντοι
- 301
Καλησπέρα. Το dames ηταν παλια επι της Τσιμισκή? Γιατι πηρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι ειναι στην Εγνατίας. Ειναι το ίδιο ή υπάρχει αλλο στην Τσιμισκή?
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
καποτε υπήρχαν 2, ενα στην Τσιμισκή και ένα στην Αγγελάκη. τώρα ένα, στην Εγνατία.Καλησπέρα. Το dames ηταν παλια επι της Τσιμισκή? Γιατι πηρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι ειναι στην Εγνατίας. Ειναι το ίδιο ή υπάρχει αλλο στην Τσιμισκή?
Jojohnie87
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα φιλε μου,ενφιαφερομαι αλλα δεν μπορω να στειλω pm ακομα.Στειλε μου εσυ αν μπορεις για πληροφοριες.για οποιον ενδιαφερεται για κατ οικον το γραφειo prive nassage εχει στειλε 2 πολυ δυνατες παρουσιες στην θεσσαλονικη !!! για πληροφοριες ινμποξ