Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 135 άτομα (8 μέλη και 127 επισκέπτες)

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
313
Πόντοι
21
Πέρασμα σήμερα για πρώτη φορά από crystal. Μια κοπέλα διαθέσιμη η Νάντια.
Πολύ ευγενική και ευδιάθετη . Απίθανο μασάζ, δυνατό και σωστό. Ακριβός στα γούστα μου σαν κοπέλα, όμορφη και με βυζάρες. Το κορυφαίο ήταν που ξαφνικά ένοιωσα της σκληρές της ρώγες να με χαϊδεύουν και να της τρίβει μετά σε όλο μου το σώμα.
Κλασικά έμεινε με το κιλοτακι και επέτρεπε να την αγγίξω παντού.
Πολύ καλή εμπειρία σίγουρα θα ξανά πάω.
30+20€

Thalios(2)

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2021
Like
30
Πόντοι
0
Να ρωτήσω,Το elit spa στην Καραμανλή είναι με εκτόνωση ?επίσης έχουμε εικόνα από ρόστερ Εβίτας πρόσφατα?λέω να επισκεφθώ.

Τελευταία τροποποίηση:

Jojohnie87

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα,το massagio στην Τουμπα ειναι prive?

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.784
Πόντοι
3.556
Επειδή βαρέθηκα τα παιχνιδάκια με τα κοριτσάκια που τα παρακαλάς, έχει κανείς ενημέρωση για πρόσφατο ρόστερ στην ΜΑΡΙΑΝΝΑ; Ευχαριστώ
Φτωχά τα πράγματά Έλλη 25/30 κ Ελένη 25 γεμάτη τίποτε το ενδιαφέρον

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.355
Πόντοι
206
Αυτή η Έλλη μήπως έχει καμία σχέση με την Έλλη που δουλεύε στο ντάμες πριν κάνα 2 χρόνια....τρελό τσιμπούκι

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
310
Πόντοι
21
Γεια σας παιδια....ευελπιστω να ειστε καλα ολοι στους δυσκολους καιρους που διανυουμε. Ηθελα να ρωτησω, άμα έχεις πάρει κανεις τη Νατασα από το venus spa στη καραμανλη τωρα τελευταια και αμα προσφέρει το κορίτσι τίποτα παραπάνω στο πρόγραμμα?

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.784
Πόντοι
3.556
Γεια σας παιδια....ευελπιστω να ειστε καλα ολοι στους δυσκολους καιρους που διανυουμε. Ηθελα να ρωτησω, άμα έχεις πάρει κανεις τη Νατασα από το venus spa στη καραμανλη τωρα τελευταια και αμα προσφέρει το κορίτσι τίποτα παραπάνω στο πρόγραμμα?
Δεν είσαι ο πρώτος πού ψάχνει κάτι παραπάνω από την Νατάσα Αλλά απ ότι ξέρω κ το έχουν επιβεβαίωσή κ άλλοι από δω μέσα τίποτε παραπάνω από εκτόνωση

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Το Σάββατο που πήγα είχαν αφαιρέσει τα κλιματιστικά. Από ότι έμαθα αυτή την εβδομάδα θα μεταφερθούν.

Το Σάββατο που πήγα είχαν αφαιρέσει τα κλιματιστικά. Από ότι έμαθα αυτή την εβδομάδα θα μεταφερθούν.
ναι το ξερω, απλά αν τελειωσε η μετακομιση. δηλαδη, δεχονται ραντεβου?

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
555
Πόντοι
301
Καλησπέρα. Το dames ηταν παλια επι της Τσιμισκή? Γιατι πηρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι ειναι στην Εγνατίας. Ειναι το ίδιο ή υπάρχει αλλο στην Τσιμισκή?

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Καλησπέρα. Το dames ηταν παλια επι της Τσιμισκή? Γιατι πηρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι ειναι στην Εγνατίας. Ειναι το ίδιο ή υπάρχει αλλο στην Τσιμισκή?
καποτε υπήρχαν 2, ενα στην Τσιμισκή και ένα στην Αγγελάκη. τώρα ένα, στην Εγνατία.

Jojohnie87

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2021
Like
0
Πόντοι
0
για οποιον ενδιαφερεται για κατ οικον το γραφειo prive nassage εχει στειλε 2 πολυ δυνατες παρουσιες στην θεσσαλονικη !!! για πληροφοριες ινμποξ
Καλησπερα φιλε μου,ενφιαφερομαι αλλα δεν μπορω να στειλω pm ακομα.Στειλε μου εσυ αν μπορεις για πληροφοριες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom