Από μασάζ δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο (δεν με ενδιαφέρει και πολύ) αλλά από φραπέ με την Μαριάννα υπήρχε μια χημεία. Λίγο πιο μπαμπατσικη από Κριστιαννα αλλά ποιο ερωτικήΓια μας που δεν έχουμε πάει εκεί κάνε μια πιο αναλυτική περιγραφή εμφάνισης των κοριτσιών, υπηρεσιών και κόστους.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
επίσκεψη Massagio
ειχα ξαναπάει 3-4 φορές, το ηξερα το μαγαζί
από άποψη χώρου, καθαριότητας κτλ, ο,τι καλύτερο.
Παρούσες Αλεξ, Μία, και μια ακόμα που δεν θυμάμαι ονομα.
αλεξ ευγενέστατη, οπως πάντα.
πέρασμα με Μία. οκ, κορμάρα. πολύ γλυκεια, ξέρει να μιλήσει και βασικά ξέρει από μασάζ. απο κει και πέρα, γούστα ειναι αυτά.
προγραμμα 30+20 ευρώ
θελω να περάσω με Ζωη ή Βάσω ή και τις 2 μαζί, και θα εκτιμούσα γνώμες συναδέρφων που έχουν δοκιμάσει.
πέρασμα με Μία. οκ, κορμάρα. πολύ γλυκεια, ξέρει να μιλήσει και βασικά ξέρει από μασάζ. απο κει και πέρα, γούστα ειναι αυτά.
προγραμμα 30+20 ευρώ
θελω να περάσω με Ζωη ή Βάσω ή και τις 2 μαζί, και θα εκτιμούσα γνώμες συναδέρφων που έχουν δοκιμάσει.
headmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 191
- Πόντοι
- 1
Ωραίος.Επίσκεψη στο Crystal. Χώρος καθαρός αλλα ευτυχώς αλλαζουν μέρος, κοντα στην Δωδεκανήσου με περισσότερα μπανια οπως μου ειπε η Τοκιο. Γενικά για τον χώρο εχουν ειπωθεί τα προβλήματα του. Τωρα περναμε στην ουσία... Τοκιο εισαι σούπερ... Επικοινωνιακη, χαμογελαστη, ωραιο αισθησιακό μασαζ προς το τέλος και σούπερ εκτονωση με την ιδια να φοραει μονο ενα κοκκινο στριγκακι... Πιασιματα ελευθερα... Μόνο Τόκιο απο μένα...
Με Βάσω έχω περάσει κ είναι μια χαρά. Απίστευτος κώλος. Ξέρουμε αν επέστρεψε η Αρτεμις?επίσκεψη Massagio
προγραμμα 30+20 ευρώ
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
δεν ηταν εκει. και δεν ξερω αν ηταν ποτέ εκει. για Crystal δεν ξέρω. Βάσω, βγάζει τίποτα ή....?Με Βάσω έχω περάσει κ είναι μια χαρά. Απίστευτος κώλος. Ξέρουμε αν επέστρεψε η Αρτεμις?
Μένει με στρινγκ, από πάνω δεν ξέρω, δεν το ζήτησαδεν ηταν εκει. και δεν ξερω αν ηταν ποτέ εκει. για Crystal δεν ξέρω. Βάσω, βγάζει τίποτα ή....?
DarkMatter94
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2021
- Like
- 181
- Πόντοι
- 1
Όταν λες εκτόνωση εννοείς φραπέ ή καλαμάκι;Επίσκεψη στο Crystal. Χώρος καθαρός αλλα ευτυχώς αλλαζουν μέρος, κοντα στην Δωδεκανήσου με περισσότερα μπανια οπως μου ειπε η Τοκιο. Γενικά για τον χώρο εχουν ειπωθεί τα προβλήματα του. Τωρα περναμε στην ουσία... Τοκιο εισαι σούπερ... Επικοινωνιακη, χαμογελαστη, ωραιο αισθησιακό μασαζ προς το τέλος και σούπερ εκτονωση με την ιδια να φοραει μονο ενα κοκκινο στριγκακι... Πιασιματα ελευθερα... Μόνο Τόκιο απο μένα...
MakeMyDay86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 529
- Πόντοι
- 301
όταν λες καλαμάκι εννοείς αν μου πήρε πίπα?Όταν λες εκτόνωση εννοείς φραπέ ή καλαμάκι;
τον έπαιξε, τον έφτυσε και έτριψε τα βυζάκια της πιάνω του.
αλλά είχε πολύ ωραίο ρυθμό και ανάλογα βογγητά όταν της χάιδευα το μουνάκι
Ξέρει κανείς τι παίζει εδώ;
www.facebook.com
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.
DarkMatter94
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2021
- Like
- 181
- Πόντοι
- 1
όταν λες καλαμάκι εννοείς αν μου πήρε πίπα?
Ναι αυτό εννοούσα φίλε αλλά μάλλον δεν παίζει αυτό στο συγκεκριμένο μαγαζί. Δεν έχω πάει ποτέ εκεί για αυτό σε ρώτησα.όταν λες καλαμάκι εννοείς αν μου πήρε πίπα?
Διαγραμμένο μέλος 184909
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 175
- Πόντοι
- 1
ειναι η θεανω απο freelist εχω γραψει ποιο πισω.....μονο μασαζΞέρει κανείς τι παίζει εδώ;
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
john255
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 720
- Πόντοι
- 5.840
τι εννοεις ''80 χωρις;'' χωρις καποτα σεξ;![]()
ΣΟΥΠΕΡ ΣΕΞΥ ΜΙΛΦΑΡΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ...ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΕ ΧΩΡΟ ΜΟΥ
6 9 4 8 2 2 5 8 6 3 Γεια σου είμαι η Νατασσα απο αλβανια 40 αρα με ομορφο πρόσωπο και υπέροχες σωμα (οι φωτογραφίες είναι πραγματικές) δέχομαι σε χώρο μου μέχρι το βραδάκι για να πραγματοποιήσω τις φαντασιώσεις σου αλλά και για να περάσουμε και οι δυο καλά !! Μη διαστάσεις να δοκιμάσεις ...θα...kanesex.com
Καλημέρα στα μέλη του bou από Θεσσαλονίκη. Επίσκεψη στη συγκεκριμένη κυρία χθες. Φώτο αληθινές. Ηλικία 40 αναφέρει, αλλά κλασσικά είναι παραπάνω. Εθνικότητα ουδέν σχόλιο καλύτερα. Διακριτικό διαμέρισμα στην Κασσάνδρου. Εύκολη συνεννόηση μέσω τηλεφώνου, την άκουσα ευδιάθετη, οπότε λέω ας πάω. Γιατί κανά 2 που πήρα προηγουμένως ήτανε βαριεστημένες. Προγράμματα 60 σεξ με καπότα, 80 χωρίς και 100 οι 2 φορές. Σε καμιά περίπτωση δεν τα αξίζει. Κατά τ άλλα είχε συμμετοχή, η πίπα της πάρα πολύ καλή. Στα υπόλοιπα λίγα πράγματα. Μετά την έπαιρνε ένας τύπος κανά 2-3 φορές τηλ και την ρωτούσε για προγράμματα κλπ και στράβωσε. Λογικό είναι ρε κοπέλα μου, όταν βάζεις 15 αγγελίες με 15 διαφορετικά ονόματα, να σε παίρνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι και να σε ρωτάνε τα ίδια πράγματα. Έβαζε και ανοιχτή ακρόαση κιόλας μπροστά μου. Σε ένα τηλεφώνημα άκουσα να την λέει Πάολα. Οπότε να το έχετε κατά νου σας, άμα βρείτε αγγελία με το όνομα αυτό. Ελπίζω να βοήθησα
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Είστε τρελοί ρε; Συζητάτε ή ρωτάτε ή έστω αναφέρετε σεξ χωρίς καποτα; Με πουτάνα; Δεν πάμε καλά…
teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Σεξ και ακάποτη πίπα. Έχετε δίκιο, με συγχωρείτε. Μετά είδα ότι έγραψα ''σεξ χωρίς καπότα''.τι εννοεις ''80 χωρις;'' χωρις καποτα σεξ;

Διαγραμμένο μέλος 184909
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 175
- Πόντοι
- 1
εδω εχει τυπους που φορτωνουν απο Γιαννιτσων και γαμανε ακαποτα τις γυφτισες και τα πρεζακια,αστο....ξεφυγεΕίστε τρελοί ρε; Συζητάτε ή ρωτάτε ή έστω αναφέρετε σεξ χωρίς καποτα; Με πουτάνα; Δεν πάμε καλά…
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα , καινούργιος στο κομμάτι του φόρουμ και δεν εχω παει ποτε για ''μασαζ'' διαβάζω καιρο τώρα για τα μαγαζία που λετε και τις κοπέλες ... μπορείτε να μου δώσετε καποιο λινκ για τα μαγαζια αυτα ; πχ crystal ? βρηκα κατι αντίστοιχα στο google αλλα μην δεν ειναι αυτο και γινουμε ρεζιλι χαχαχα , ευχαριστω για τον χρονο σας
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.
Πρόσωπο? Σώμα? χοντρούλα η Μπαμπάτσικια? Βλέπεται σαν γυναίκα γιατι θελω να την επισκεφτώ και γώ![]()
ΣΟΥΠΕΡ ΣΕΞΥ ΜΙΛΦΑΡΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ...ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΕ ΧΩΡΟ ΜΟΥ
6 9 4 8 2 2 5 8 6 3 Γεια σου είμαι η Νατασσα απο αλβανια 40 αρα με ομορφο πρόσωπο και υπέροχες σωμα (οι φωτογραφίες είναι πραγματικές) δέχομαι σε χώρο μου μέχρι το βραδάκι για να πραγματοποιήσω τις φαντασιώσεις σου αλλά και για να περάσουμε και οι δυο καλά !! Μη διαστάσεις να δοκιμάσεις ...θα...kanesex.com
Καλημέρα στα μέλη του bou από Θεσσαλονίκη. Επίσκεψη στη συγκεκριμένη κυρία χθες. Φώτο αληθινές. Ηλικία 40 αναφέρει, αλλά κλασσικά είναι παραπάνω. Εθνικότητα ουδέν σχόλιο καλύτερα. Διακριτικό διαμέρισμα στην Κασσάνδρου. Εύκολη συνεννόηση μέσω τηλεφώνου, την άκουσα ευδιάθετη, οπότε λέω ας πάω. Γιατί κανά 2 που πήρα προηγουμένως ήτανε βαριεστημένες. Προγράμματα 60 σεξ με καπότα, 80 χωρίς και 100 οι 2 φορές. Σε καμιά περίπτωση δεν τα αξίζει. Κατά τ άλλα είχε συμμετοχή, η πίπα της πάρα πολύ καλή. Στα υπόλοιπα λίγα πράγματα. Μετά την έπαιρνε ένας τύπος κανά 2-3 φορές τηλ και την ρωτούσε για προγράμματα κλπ και στράβωσε. Λογικό είναι ρε κοπέλα μου, όταν βάζεις 15 αγγελίες με 15 διαφορετικά ονόματα, να σε παίρνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι και να σε ρωτάνε τα ίδια πράγματα. Έβαζε και ανοιχτή ακρόαση κιόλας μπροστά μου. Σε ένα τηλεφώνημα άκουσα να την λέει Πάολα. Οπότε να το έχετε κατά νου σας, άμα βρείτε αγγελία με το όνομα αυτό. Ελπίζω να βοήθησα