billsnake
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2020
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
Για την Αφροδίτη ενδιαφέρομαι κι εγώΔες πμ
Για την Αφροδίτη ενδιαφέρομαι κι εγώΔες πμ
Τώρα η αγγελία που πάτησα δεν ανοίγει...Είναι η ΜΙλφ Ελβίρα...Cult κατάσταση..Δεν είναι 35.Ωραίο σώμα για την ηλικία της αλλά θέλει να γουστάρεις cultila .
Όπως είπε κάποιος συναγωνιστής η αγγελία κατέβηκε αλλά φαίνεται το τηλ της!Τώρα η αγγελία που πάτησα δεν ανοίγει...
Δεν εχω τηλ αλλά έμαθα ότι ζητάει 500!!!!! Έχουν ξεφύγει έκαναν ένα υποτιθέμενο όνομα και ζητανε ότι θέλουν!!!Είχα τηλ και το έχασα.αν ξέρει κανείς ακόμα πμ
Οκ...Όπως είπε κάποιος συναγωνιστής η αγγελία κατέβηκε αλλά φαίνεται το τηλ της!
Όπως έχει αναφερθεί στο παρελθόν από κάποιους συναγωνιστές πρέπει να είναι κορίτσι transformer...καλησπέρα μαγκες καινούργιος στην φάση εδω μπορείτε σας παρακαλώ να μου βρείτε αγγελία η έστω τηλέφωνο τουτης εδω να μου στείλει πμ αμα μπορεί την ψάχνω πολύ καιρό
Αμα γινεται αγωνιστικο αυτοκινητο γουσταρωΌπως έχει αναφερθεί στο παρελθόν από κάποιους συναγωνιστές πρέπει να είναι κορίτσι transformer...
Μόλις πάρω θα σας ενημερώσω!!
Έχουμε κάποιο λινκ αδερφέ?Όμορφα κ ωραία έκλεισα Μιχαέλα από Φώκαιως σε 3 ώρες μακελειό με τον πύραυλο
Έχουμε κάποιο λινκ αδερφέ?
![]()
LIDIA24GR
Είμαι η Λύδια μια 24χρονη Ελληνίδα δεν έχω πολύ εμπειρία στο χώρο αλλά έχω απίστευτες καύλες, έρχομαι στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο με ένα μήνυμά σου, είμαι ένα γλυκό και χαρούμενο κορίτσι μου αρέσει να μου ρίχνουν σφαλιαρίτσες στο κώλο και να μου μιλάνε βρώμικα, άμα θες να με συναντήσεις στείλε...kanesex.com
Φίλε δες κριτικές και απόφασισε αναλόγως τα γούστα σου. Εγώ δεν έχω δοκιμάσει καμίαΠαιδιά δυστυχώς για την Μαρίνα60 δεν έχω πληροφορία. Καμία τύχη στο τηλέφωνο. Είμαι ανάμεσα σε Αλίκη40 και Σία για σήμερα το βράδυ. Τι προτείνετε;
Παρε Ελενα 110Παιδιά δυστυχώς για την Μαρίνα60 δεν έχω πληροφορία. Καμία τύχη στο τηλέφωνο. Είμαι ανάμεσα σε Αλίκη40 και Σία για σήμερα το βράδυ. Τι προτείνετε;
Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να έχει γυρίσει πίσω στη Ρουμανία από την αρχή της καραντίνας...Καλημερα αλανια! Εχει κανενας νέα, τι κανει η katy απο τριγγετοαλυσιδα; Πως την βρισκουμε;
Δεν κάνει ραντεβού απ όσο ξέρω εκτός κέντρου και εγώ θέλω incallΠαρε Ελενα 110
βρες αλλη γιατι και με τις δυο θα απογοητευτειςΠαιδιά δυστυχώς για την Μαρίνα60 δεν έχω πληροφορία. Καμία τύχη στο τηλέφωνο. Είμαι ανάμεσα σε Αλίκη40 και Σία για σήμερα το βράδυ. Τι προτείνετε;