Πιανουν δηλαδη τα χερια τηςΦιλε ακου για να καταλάβεις η τύπισσα ήταν μάστορας στα λεωφορεία τις Ελβο στον στρατό πριν μερικά χρόνια?
τωρα αν όντως γουστάρεις υπάρχουν πληροφορίες κ μπορείς να βρεις τα πάντα για αυτη

Πιανουν δηλαδη τα χερια τηςΦιλε ακου για να καταλάβεις η τύπισσα ήταν μάστορας στα λεωφορεία τις Ελβο στον στρατό πριν μερικά χρόνια?
τωρα αν όντως γουστάρεις υπάρχουν πληροφορίες κ μπορείς να βρεις τα πάντα για αυτη
Χρειαζόμαστε και εμείς ένα ποσοστό. Τζάμπα διαμεσολαβητές θα γίνουμε?!που θες να σου στειλει μηνυμα μαστορα για να της πω ?
viber, whatsapp, skype, pm, dm, sms, mms ????
Αστο καλυτερα. Απο μουνος εξελιχτηκε σε πρωην και μετα σε τρανςΧρειαζόμαστε και εμείς ένα ποσοστό. Τζάμπα διαμεσολαβητές θα γίνουμε?!
Έλα πμΦίλε καταρχήν ευχαριστώ αλλά δεν μπορώ να βρω κάπου τηλ της μαρίνας. Αν υπάρχει κάποια βοήθεια θα το εκτιμούσα
Έχει χαθεί κανά μήνα τώρα.Ξέρουμε αν η κanesex afroditi η ανεξάρτητη κάνει ακόμη ;
Δεν ξέρω πως... Νέος γαρ...Έλα πμ
Πήγαινε στο νημα της στην σελίδα 192 θα βρεις το τηλέφωνο τηςΔεν ξέρω πως... Νέος γαρ...
Δουλεύει η έχει σταματήσει;Φίλε καταρχήν ευχαριστώ αλλά δεν μπορώ να βρω κάπου τηλ της μαρίνας. Αν υπάρχει κάποια βοήθεια θα το εκτιμούσα
Μόλις πάρω θα σας ενημερώσω!!Δουλεύει η έχει σταματήσει;
καμια κακία απο κανεναν...αστεια ερωτηση εκανες,αστειες απαντησεις πηρες...ρε μαγκες που είναι το αστείο που με καυλαντιζετε έτσι δεν σας καταλαβαίνω τόσο δυνατοί είστε όλοι μια ερώτηση έκανα απλή γιατί τόσο κακια ?
μια βολτα απ το σημειο της και λογικα θα παρεις το τηλ της και εκεινη μαζικαλησπέρα μαγκες καινούργιος στην φάση εδω μπορείτε σας παρακαλώ να μου βρείτε αγγελία η έστω τηλέφωνο τουτης εδω να μου στείλει πμ αμα μπορεί την ψάχνω πολύ καιρό
καμια κακία απο κανεναν...αστεια ερωτηση εκανες,αστειες απαντησεις πηρες...
ώραιος γαμας..καμια κακία απο κανεναν...αστεια ερωτηση εκανες,αστειες απαντησεις πηρες...
Καλημέρα φίλε μου Εάν μπορείς να με βοηθήσεις Κ.εμενα με τη συγκεκριμένη ! Σε ευχαριστώ πολύ!Έχει χαθεί αλλά είναι και δύσκολη για να κανονισεις.
Φίλε δες εδώ :καλησπέρα μαγκες καινούργιος στην φάση εδω μπορείτε σας παρακαλώ να μου βρείτε αγγελία η έστω τηλέφωνο τουτης εδω να μου στείλει πμ αμα μπορεί την ψάχνω πολύ καιρό