pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 10.615
- Πόντοι
- 9.095
Απο προσωπο τι λεει?Κρεβατι καλο?εχει τρελη κωλαρα η λιλυ το καντηλι παντως και με αυτα τα διχτυα με καβλωσε ακομα περισσοτερο![]()
Απο προσωπο τι λεει?Κρεβατι καλο?εχει τρελη κωλαρα η λιλυ το καντηλι παντως και με αυτα τα διχτυα με καβλωσε ακομα περισσοτερο![]()
λιγο πειραγμενα χειλια και βυζια, αλλα με αυτην την κωλαρα, τα προσπερασα λαι δεν εδωσα τρελη σημασια.Απο προσωπο τι λεει?Κρεβατι καλο?
Καί από τιμή και υπηρεσίες?λιγο πειραγμενα χειλια και βυζια, αλλα με αυτην την κωλαρα, τα προσπερασα λαι δεν εδωσα τρελη σημασια.
εγω ανελαβα τον αγωνα.
Στον αγώνα τα τιμαει τα λεφτά και τι ζητάει? Έχει συμμετοχή ή είναι απλά να τελειώνουμε?λιγο πειραγμενα χειλια και βυζια, αλλα με αυτην την κωλαρα, τα προσπερασα λαι δεν εδωσα τρελη σημασια.
εγω ανελαβα τον αγωνα.
Τα είχα γράψει φίλε. Οι φωτογραφίες που έδειξε ο προμοτορας ήταν ψεύτικεςΧριστός Αέστη,
6946758255 Ivanka,δεν βρίσκω το link για να το ποστάρω.
Αλλά μεγάλη μούφα σε σχέση με τις φωτό, η γυναίκα δεν είναι απλά milf αλλά θα έλεγα gilf.
Πολύ μεγάλα στήθη αλλά δυστυχώς είναι όλος ο σωματότυπος αρκετά παχύς.
Φαίνεται ξεκάθαρα fake το προφιλ αυτό δυστυχώς.Για αυτην ξερεις καποιος ?
![]()
6980807014 ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΥΤΟ ΔΥΔΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΥΛΑΣ
Τα κάνουμε όλα χωρίς δισταγμούς!!!Είμαστε καινούργιες στο χώρο κ καυλα στο κρεββάτι!Δουλεύουμε 24 ώρες σε περιμένουμε μωρό μου!Για τρελλο sex!!!Μαρινα-Κωνσταντίνα!kanesex.com
Ωραίο δειχνειεχει τρελη κωλαρα η λιλυ το καντηλι παντως και με αυτα τα διχτυα με καβλωσε ακομα περισσοτερο![]()
Χώρο που έχει?γνωρίζουμε?εχει τρελη κωλαρα η λιλυ το καντηλι παντως και με αυτα τα διχτυα με καβλωσε ακομα περισσοτερο![]()
Τα είχα γράψει φίλε. Οι φωτογραφίες που έδειξε ο προμοτορας ήταν ψεύτικες
Εσύ τα είχες γράψει, εγώ θάμπωσα από τις φωτό και εν τέλει το μετάνοιωσα.Τα είχα γράψει φίλε. Οι φωτογραφίες που έδειξε ο προμοτορας ήταν ψεύτικες
Είναι η ΜΙλφ Ελβίρα...Cult κατάσταση..Δεν είναι 35.Ωραίο σώμα για την ηλικία της αλλά θέλει να γουστάρεις cultila .![]()
35 Χρόνων Ελληνίδα milf 6943114393
35 Χρόνων Ελληνίδα milf 6943114393 40 ευρω 6943114393 Μόνο στο χώρο μου. Αληθινές φωτογραφίες Σε περιμένω από 10 το πρωί έως 9 το βράδι Τηλ: 6943114393kanesex.com
Αυτήν την έχει δοκιμάσει κανείς?
τα οποια 80 ειναι εδω και χρονια αυτη η τιμη της αν πας με την σωστη συσταση.Συμφωνώ. Αν τα βάλεις όλα κάτω, δηλαδή εμφάνιση, υπηρεσίες, χρόνο παραμονής, και ηλικία, εκεί καταλήγουμε λογικά. Στο 80άρι.
Τελικά βρέθηκα μαζί της και μπορώ να πω ότι αξίζει. Ίσως όχι για 100 αλλά για 80. Αλλά σίγουρα δεν τα κλαίς
Ευχαριστώ! Βρήκα και κριτικές τελικά! ;)Είναι η ΜΙλφ Ελβίρα...Cult κατάσταση..Δεν είναι 35.Ωραίο σώμα για την ηλικία της αλλά θέλει να γουστάρεις cultila .
Καλησπέρα.καλημέρα, είναι ξένο η ελληνικό???
Δείχνει να γουστάρει στο κρεβάτι όταν λυθεί η κάπως αδιάφορα τα κάνει?
+1Καλησπέρα! Έχουμε κανένα link η κάνα τηλ για λιλα? Έχει σταματήσει από το μάγο απ όσο ξέρω