Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.388
- Πόντοι
- 456
Γιατί θέλει να την λένε Μπάρμπορα; Μήπως επειδή έχει μεγαλώσει στην Αγία Βαρβάρα;Όλη η Αθήνα γαμάει Μπάρμπορα αυτές τις μέρες
Γιατί θέλει να την λένε Μπάρμπορα; Μήπως επειδή έχει μεγαλώσει στην Αγία Βαρβάρα;Όλη η Αθήνα γαμάει Μπάρμπορα αυτές τις μέρες
Αυτο συμβαινει γιατι τα σοβαρα ατομα που υπηρχαν εδω μεσα βαρεθηκαν τις συνεχομενες μαλακιες και τους καθε λογης πικραμενους που αραδιαζουν οτι ψυχολογικο εχουνε να πουνε οπως και τις αμπελοφιλοσοφιες τους.Περασα με τη Κορινα τη βυζαρου στο κερ13α που ειπαν τα παιδια χθες, κομπλε καταθεση, λιγο αποστειρωμενο προγραμμα αλλα αυτα που ζηταγα σε γενικες γραμμες τα βρηκα, στο 10ρικο φαινεται οκ.
Ερωτησις, στα μπουρδελα οι κριτικες ειναι πολυ λιγες, αν και υπαρχει κινητικοτητα και στο φορουμ και στα σπιτια. Αυτο συμβαινει για να μην "στοχοποιουμε" οικους εν μεσω πανδημιας ή απλα βαριουνται να γραψουν;
ok θα περιμενω και γω να ειμαστε κομπλεΚαλή ερώτηση. Μάλλον το πρώτο.
Νομίζω μάλιστα ότι και τον προηγούμενο καιρό κάποιοι συναγωνιστές προσπάθησαν να ανεβάσουν αλλά δεν περνούσαν οι κριτικές. Δεν αναφέρομαι μόνο στα μπουρδέλα.
Προσωπικά θα το ήθελα πολύ να γράψω αλλά θα επανέλθω με το άνοιγμα.
![]()
Με άλλα λόγια, θυμίζει ορθογώνιο παραλληλόγραμμο;επισκεψη στην μπαρμπορα σημερα..με ειχε φαει η περιεργεια..ειχα να παω μαζι της απο τοτε που ηταν μελαχροινη, και μια φορα σαν ξανθια στο επανω βραδυ πριν 2 χρονια περιπου...βγαινει λοιπον απο το δωματιο, οντως εχει χαλασει πολυ, μεση-κολος ενιαια, τετραγωνισμενη
Dmtrsxxx εάν δεν υπάρχει θέμα και εάν θες και μπορείς στείλε σε πμ το Facebook της Γιασμίν μπας και καταλάβουμε εάν είναι 28 ή....16....η 19 η 23! πρέπει να κάνω αυτοψία κάποια στιγμή...λόγω τρεξίματος έχω μια καθυστέρηση.....τυπε η τσατσα η μαρια η ξεματιαστρα ειναι αδερφη με τη γιασμιν..
επισης η γιασμιν αποκλειεται να ειναι τωρα 16, ειναι 19, ωστοσο πριν δυο χρονια που την γαμουσα σε οικο της κολωνου ηταν 17 .![]()
Μην είσαι κακεντρεχής. Μπορεί να θέλουν να της στείλουν ευχές για το Πάσχα.Τώρα θα πλακώσουν άλλοι 10 που θα λένε "στείλε και σε μένα";
Όταν ανοίξουν τα γυμναστήρια μετά θα ανοίξουν και τα πηδηχτή ρια να ξέρεις
δε θα υπαρχει ρε φιλε απαγορευση κυκλοφοριας λογικα απο της 15 μαιου και μετα .οι τουριστες θα ειναι μαντρομενοι μεσα??αλλωστε καθημερινα γινονται 100000 + εμβολιασμοι και ο ιος εχει μικροτερη αντοχη τους καλοκαιρινους μηνες.το ξερουν και στη κυβερνηση οτι ο κοσμος εχει φτασει στο απροχωρητο. ολα δειχνουν οτι σιγα σιγα επιστρεφουμε στη κανονικοτητα.τι να πω ισως ειμαι αισιοδοξος .στη χειροτερη τα πηδηχτηρια να ανοιξουν 15 ιουνιου.και πιστευω οτι μετα δε θα ξανακλεισουνουνε τα μπουρδελα ουτε τιποτα αλλο.το ερωτηματα ειναι τι ροστερ θα απαρτιζει τις 3 αυτες βαρδιες και ποσοι οικοι θα ξανανοιξουν??Τί να το κάνω αδερφέ μου όμως εάν συνεχίσει να ισχύει η γαμημένη απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 24:00 και ΔΕΝ θα μπορώ να τσαρκάρω αέρινος στην 3η αγαπημένη/καθιερωμένη μεταμεσονύχτια βάρδια...
![]()
![]()
![]()
![]()
Στείλε και σε μένα! (Απομένουν άλλοι 9)Τώρα θα πλακώσουν άλλοι 10 που θα λένε "στείλε και σε μένα";
Απ'ότι φαίνεται στα σχόλια και κριτικές , το Μεταξένιο μέρος έχει πάρει μπρος.Μια ερώτηση συνάδελφοι!! Τα μπουρδέλα δουλεύουν τώρα ; Εχω να κατέβω Αθήνα από τον Οκτώβριο ,είναι δύσκολα στην επαρχία
Ποτέ δεν ειμουν της 3 βάρδιας πολύ σπάνια ..!! Μια χαρά είναι και η πρωινή η η απογευματινή ίσως δούμε της βράδυνες το απόγευμα ….Τί να το κάνω αδερφέ μου όμως εάν συνεχίσει να ισχύει η γαμημένη απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 24:00 και ΔΕΝ θα μπορώ να τσαρκάρω αέρινος στην 3η αγαπημένη/καθιερωμένη μεταμεσονύχτια βάρδια...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ντρέπονται να πούνε τί γαμησανε.Περασα με τη Κορινα τη βυζαρου στο κερ13α που ειπαν τα παιδια χθες, κομπλε καταθεση, λιγο αποστειρωμενο προγραμμα αλλα αυτα που ζηταγα σε γενικες γραμμες τα βρηκα, στο 10ρικο φαινεται οκ.
Ερωτησις, στα μπουρδελα οι κριτικες ειναι πολυ λιγες, αν και υπαρχει κινητικοτητα και στο φορουμ και στα σπιτια. Αυτο συμβαινει για να μην "στοχοποιουμε" οικους εν μεσω πανδημιας ή απλα βαριουνται να γραψουν;
Εγώ την κόβω ντουλάπα με κεφάλι και μαστούς.Με άλλα λόγια, θυμίζει ορθογώνιο παραλληλόγραμμο;
Παιδια χωρις υπερβολη εχει παρει πανω απο 15 κιλα . Εχει γινει ΧΑΛΙΑ.....Με άλλα λόγια, θυμίζει ορθογώνιο παραλληλόγραμμο;
μιλας με γριφους γεροντα...Όποιος συναγωνιστής έχει την καλοσύνη να γράψει αν τυχόν επιστρέψει η Αναστασία από το 6ο εκατοστό του χάρακα.
Καλό Σαββατοκύριακο
![]()