Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Tριξ ,Καρλο μπραντον, ποιοι είναι αυτοί οι ονοματαίοι
Tριξ ,Καρλο μπραντον, ποιοι είναι αυτοί οι ονοματαίοι
Εσείς στην καθαρεύουσα.Tριξ ,Καρλο μπραντον, ποιοι είναι αυτοί οι ονοματαίοι
τυπε η τσατσα η μαρια η ξεματιαστρα ειναι αδερφη με τη γιασμιν..Μού έχει κολλήσει μια ιδέα και δεν μπορώ να τη βγάλω από το μυαλό μου. Λοιπόν διαισθάνομαι οτι η ΜΑρία η τσατσά είναι η Μάνα της Γιασμίν κι όχι αδερφή της που ακούγεται..Οι γυφτοπούλες μένουν έγκυες πολύ μικρές. Η Μαρία είναι 30+ οκ? Πες την έκανε στα 15..Τα μαθηματικά βγαίνουν..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φίλε εγώ το ποντάρω 16. Εκείνη τη στιγμή πριν ενάμιση χρόνο που το ψιθύρισε σε κάποιον , έλεγε την αλήθεια. Τέλος πάντων. Για τη Μαρ΄΄ια τώρα οκ μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά σαν έχουν πολλά χρόνια διαφορά για αδέρφια...τυπε η τσατσα η μαρια η ξεματιαστρα ειναι αδερφη με τη γιασμιν..
επισης η γιασμιν αποκλειεται να ειναι τωρα 16, ειναι 19, ωστοσο πριν δυο χρονια που την γαμουσα σε οικο της κολωνου ηταν 17 .![]()
Παρά πολλά δεν θυμάμαι ακριβός αλλά είναι πολλάΝα σε ξαναρωτήσω πρώτα, πόσα χρόνια έχεις να τη δεις?
Πες πιο καλα ο ΓΚΟΥΡΟΥ των παντων !!!!!!!!!!!!!!!!----------- N.SMIRNI76 ----------
--- O ROBOCOP ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ---
![]()
Τώρα αν σου πω ότι με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου -αν εννοεί αυτη ο συναγωνιστής- φτιάχνομαι τρελά;;;Καμία σχέση όμως
Υπαρχουν δυο τρεις που εχω περασει τις 30 φορες με την καθε μια..Μισό, αν πας με κάποια 10+ φορές θεωρώ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να μην σημαίνει (έστω και μικρό) κάτι για σένα!
θα πήγαινα και γω αλλά συνήθως με αυτές που θα έσπαγα το ρεκόρ πήγαν στην πατρίδα τους, επίσης κοιτάζω λίγο να τις "απλώνω"! Που λέει ο λόγος και να ΛΙΩΝΩ πάω 1 φορά την εβδομάδα μόνο στην ίδια, πολύ λίγες φορές το πάτησα αυτόΥπαρχουν δυο τρεις που εχω περασει τις 30 φορες με την καθε μια..
Πωπω φίλε μας ανακάλυψες την Αμερική.επισκεψη στην μπαρμπορα σημερα..με ειχε φαει η περιεργεια..ειχα να παω μαζι της απο τοτε που ηταν μελαχροινη, και μια φορα σαν ξανθια στο επανω βραδυ πριν 2 χρονια περιπου...βγαινει λοιπον απο το δωματιο, οντως εχει χαλασει πολυ, μεση-κολος ενιαια, τετραγωνισμενη και πολυ μεγαλο στηθος κρεμαστο...την ζουρλαδα στο ματι την ειχε ιδια.... εβαλε και τις φωνες σε ενα τυπο που δεν περναει ποτε, τα εβαλε και με την τσατσα που τον αφησε και μπηκε.... δεν εχει αλλαξει καθολου στον κυκλοθυμικο της χαρακτηρα...
να ποστάρω και τέσσερις(3 σημερινές και 1 αρκετά παλιά από το προσωπικό μου αρχείο) φωτογραφίες από παλιούς οίκους που έχουν κλείσει
ΑΧΙΛΛΕΩΣ 40
![]()
Ναι για αυτήν εννοούσαΤώρα αν σου πω ότι με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου -αν εννοεί αυτη ο συναγωνιστής- φτιάχνομαι τρελά;;;
Και χάρηκα όταν μου το είπε αυτό ο ISINAS.
![]()
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Σμύρνη και σε όσους πάνε και ενημερώνουν υπό αυτές τις συνθηκες. Είστε δυνατοί.
Καλή ερώτηση. Μάλλον το πρώτο.Ερωτησις, στα μπουρδελα οι κριτικες ειναι πολυ λιγες, αν και υπαρχει κινητικοτητα και στο φορουμ και στα σπιτια. Αυτο συμβαινει για να μην "στοχοποιουμε" οικους εν μεσω πανδημιας ή απλα βαριουνται να γραψουν;