paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.889
- Πόντοι
- 10.656
εχει κανεις ιδεα αν ειναι ανοιχτα κολωνου 27 ή 23 ημιυπογειο (δεν θυμαμαι σε πιο απτα 2 δουλευει η Αννα, μελαχρινη ρουμανο, πετιτ κωλαρος);;;
ισχυει 5-6 του μηνα !!Επιστροφη στο σπιτι απο Βεργας, παρκαρω στο 6 και βγαινει η τσατσα στη πορτα πριν καλα καλα κατεβω, μπαινουμε προς τα μεσα, στη διαδρομη μου λεει εχουμε 3 κοπελες... τη διακοπτω και ρωταω αν ειναι Μπαρμπορα, απανταει οχι, α λεω ειναι κατω και γυριζω να παω κατω, ειπε οτι ουτε κατω ειναι και θα επιστρεψει μετα το Πασχα... Ισχυει η μου ελεγε μαλακιες ?
Τι στο καλο, για 1 βδομαδα δουλεωε και εφυγε για διακοπες ?ισχυει 5-6 του μηνα !!
3 εβδομαδες δουλεψε και εφυγε για Πασχα , οπως σχεδον η μισες !!Τι στο καλο, για 1 βδομαδα δουλεωε και εφυγε για διακοπες ?
Καλησπέρα.
Σχετικά με το χάρακα.
Όποιος μπορεί θα ήθελα να γράψει αν έχει αλλάξει κάτι σχετικά με τα ωράρια. Έστω και με π.μ.
Παραμένει το κλείσιμο στις 6μ.μ.;
![]()
Οι βαλκανιες μόνο. Οι ρωσοουκρανές χλωμό μα φύγουν. Δεν γιορτάζεται εκεί το Πάσχα .3 εβδομαδες δουλεψε και εφυγε για Πασχα , οπως σχεδον η μισες !!
εχει κανεις ιδεα αν ειναι ανοιχτα κολωνου 27 ή 23 ημιυπογειο (δεν θυμαμαι σε πιο απτα 2 δουλευει η Αννα, μελαχρινη ρουμανο, πετιτ κωλαρος);;;
Η Μπαρμπορα ειναι ΤΣΕΧΑ και πηγε για Πασχα εκτος Αθηνων.Οι βαλκανιες μόνο. Οι ρωσοουκρανές χλωμό μα φύγουν. Δεν γιορτάζεται εκεί το Πάσχα .
Τσεχα; Εκ Τιράνων;Η Μπαρμπορα ειναι ΤΣΕΧΑ και πηγε για Πασχα εκτος Αθηνων.
Τσεχα; Εκ Τιράνων;
Τί Τσεχία τί Βουλγκαρία. Τί Λωζάνη τί Κοζάνη. Τρύπα έχουν στο ένα τρύπα και στο άλλο.Εγκο Μπουλγκαρια εκο ακουσι μουρο μου.
Ντεν ξερου.
![]()
Ασε να ξερω και εγω κατι παρα πανω , ερωτηση την εχεις παρει και ξερεις η απο φημες ??Τσεχα; Εκ Τιράνων;
Οσο για τις τρυπες ο κ !!!!!!!!!Τί Τσεχία τί Βουλγκαρία. Τί Λωζάνη τί Κοζάνη. Τρύπα έχουν στο ένα τρύπα και στο άλλο.
Δεν την έχω δει καν. Αλλά αν κρίνω απ' λεγόμενα είναι μονοκόμματη σωματικά ,λαιμό και κωλο δεν ξεχωρίζεις απ' τον κορμό αλλά δυνατό χαρτί το πρόγραμμα.Ασε να ξερω και εγω κατι παρα πανω , ερωτηση την εχεις παρει και ξερεις η απο φημες ??
Ιγω Τατιανα βοητούσα ζευγκάρια όταν ζευγκάρια προμπλεμα με γκαμό.Εγκο Μπουλγκαρια εκο ακουσι μουρο μου.
Ντεν ξερου.
![]()
Τί Τσεχία τί Βουλγκαρία. Τί Λωζάνη τί Κοζάνη. Τρύπα έχουν στο ένα τρύπα και στο άλλο.
Για να ξεκαθαρισω κατι δεν προμοταρω και μου ειναι αδιαφορο το αθλημα , κανε τον κοπο μια φορα και περασε να την δεις , οσο για το προγραμμα πολυ καλη !!!!!!!Δεν την έχω δει καν. Αλλά αν κρίνω απ' λεγόμενα είναι μονοκόμματη σωματικά ,λαιμό και κωλο δεν ξεχωρίζεις απ' τον κορμό αλλά δυνατό χαρτί το πρόγραμμα.