alfreewind
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2012
- Κριτικές
- 32
- Like
- 231
- Πόντοι
- 1.240
Επεστρεψε?????Βέργας εκτός από Μπάρμπαρα έχει καμία άλλη ωραία;
Επεστρεψε?????Βέργας εκτός από Μπάρμπαρα έχει καμία άλλη ωραία;
Πορνομολ πρώτο δεξιά σκαλάκια έχουν την Μαρία, αντικειμενικά καλό κομμάτι για την περιοχή αλλά για γαμησι δεν κάνει, μόνο για πλακιτσα είναι σαν τη Μπιάνκα...
Αποφύγετε την όσοι δεν γουστάρετε φολοκαταστάσεις
Καστανόξανθη θα την έλεγα , αλλά ναι την ίδια λέμε.Λες την κοντουλα ξανθια καλοσχηματισμενη και lost in space μουτσουνα;
![]()
Ναι έχει σκιά στο μάτι,όντως γλυκό βλέμμα και ωραία εφηβικά χείλη. Το μαλλί νομίζω καστανόξανθοκόκκινο κάτι τέτοιοΠως θα την ελεγες; ειδα λεπτομερης περιγραφη. Ξεχασες το μαλλι καλλιτεχνη μου;
αδικαιολογητος! Βλεμμα γλυκο με διακριτικη σκια υποθετω;
αν θυμηθεις ριξε ποστ. Ευχαριστω.
![]()
Καστανόξανθη θα την έλεγα , αλλά ναι την ίδια λέμε.
Γενικά την πίνει πολύ άσχημα..
Μου είπε στο σαλόνι όχι kiss στο δωμάτιο, της λέω, "σιγά τις σοκολάτες, καλύτερες ειναι οι lacta"
Καμένη σίγουρα, από βιολογικές καλλιέργειες στην Καλαμάτα.
Ντάξει ρε φίλε όχι και άβυζη..είπαμε..πιάνεται το βυζάκι της μια χαρά, άβυζη να πω την Ναταλία από το Ι 37ΒΙάσωνος δίπλα στην Αθηνών τσεκαρα Ολγα πιτσιρίκα,κοντή άμα βγάλει τακούνι, βαμμένο κόκκινο μαλλί,χτίκω, ακωλη,αβυζη.
Κατεβαίνω να τσεκαρω στο 6ο πόδι στ ακριβότερα
Η Ναταλία είναι και πολύ ελαφρών βαρών συν πλην 35κιλαΝτάξει ρε φίλε όχι και άβυζη..είπαμε..πιάνεται το βυζάκι της μια χαρά, άβυζη να πω την Ναταλία από το Ι 37Β
Και κιλά να πάρει δεν πιστεύω ότι θα δούμε τρελή διαφορά αλλά σίγουρα παίζει ρόλο το ότι είναι οριακά ανορεκτική. Εμένα πάντως η όλγα μού κάνει πολύ για τα γούστα μου, δε θέλω υπερβολέςΗ Ναταλία είναι και πολύ ελαφρών βαρών συν πλην 35κιλα
Θα την τσεκαρω αύριο άμα ξανακατεβω. Και η Καταλέγια φαίνεται καλό κομμάτι στις φωτό. ?Για Σίσσυ αύριο απόγευμα!
Ναι έχει σκιά στο μάτι,όντως γλυκό βλέμμα και ωραία εφηβικά χείλη. Το μαλλί νομίζω καστανόξανθο κάτι τέτοιο
Φυλής έχει πολλές πολυκατοικίες τριγύρω και παίζουν καταγγελίες γι'αυτόΈχετε καταλάβει με ποια λογική λειτουργούν κρυφά μόνο οι οίκοι του Μεταξουργείου και παραμένουν κλειστοί της Φυλής;![]()
εχω μια αποψη γιατι γινεται αυτοΈχετε καταλάβει με ποια λογική λειτουργούν κρυφά μόνο οι οίκοι του Μεταξουργείου και παραμένουν κλειστοί της Φυλής;![]()
Στη Φυλής προτιμούν τα ζάκια να αφοδευουν μπροστά στις εισόδους . Είναι πιο υγιεινό απ' τις εκδιδόμενες. Είναι νατουραλιστες.Έχετε καταλάβει με ποια λογική λειτουργούν κρυφά μόνο οι οίκοι του Μεταξουργείου και παραμένουν κλειστοί της Φυλής;![]()
Στη Φυλής προτιμούν τα ζάκια να αφοδευουν μπροστά στις εισόδους . Είναι πιο υγιεινό απ' τις εκδιδόμενες. Είναι νατουραλιστες.
οι ναοι λογικα σε 1-2 βδομαδες, οταν ληξει και επισημα η "καραντινα"¨. Τα ξωκκλησια στο μεταξι ειναι ανοιχτα παντωςΕίμαι νεο μέλος συμπολεμιστές της ηδονής...κανα νεο για πότε ανοίγουν οι ναοί μας?
Φιλε γελαω λιγο με την ολη "κρυφη" λειτουργια των οικων του μεταξιου... κραχτες απεξω, τσιλιαδοροι μεσα, ειναι κωμικοτραγικη η κατασταση, ειναι πασιφανες οτι το λαδωμα παει συννεφο. Η φυλης ειναι πολυ πιο κεντρικη και καρακεντρο, θα γινοταν θεμα αν ανοιγε και γεμιζαν με πελατες οι γυρω δρομοι, ειδικα τις πιο βραδυνες ωρες.Έχετε καταλάβει με ποια λογική λειτουργούν κρυφά μόνο οι οίκοι του Μεταξουργείου και παραμένουν κλειστοί της Φυλής;![]()