batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.112
- Πόντοι
- 606
κατσε ν ανοιξω την ανζτετα μουτρο!!
Αναμένω..άλλαξα κινητό και το έχασακατσε ν ανοιξω την ανζτετα μουτρο!!
![]()
Μυστήριο με την αυτοκτονία μιας τρανς – Η ολέθρια σχέση με το δεξί χέρι αντιδημάρχου | ΤΑ ΝΕΑ
Η 31χρονη φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση για αρκετό καιρό με 63χρονο που κατέχει υψηλή θέση σε μεγάλο δήμο της Αττικής.www.tanea.gr
στο δρόμο που βρέθηκε έμενε η Ράνια.. δεν ξέρω αν είναι αυτή...
δεν πεφτω απ τ συνεφα κριμα κ αφου ειναι συγουρο ..καλο παραδεισοΈχουν κάνει κάποια post στο fb διάφορες κοπέλες του χώρου βάτραχε...η Ράνια ήταν δυστυχώς.
είχε προφίλ στα γνωστά σάιτ γνωριμιών ?Έχουν κάνει κάποια post στο fb διάφορες κοπέλες του χώρου βάτραχε...η Ράνια ήταν δυστυχώς.
εχει και !!!!!κριμα τ κορμιείχε προφίλ στα γνωστά σάιτ γνωριμιών ?
ω ρε φίλε, πράγματι, τώρα συνειδητοποίησα για ποια κοπέλα μιλάμε...εχει και !!!!!κριμα τ κορμι
Ακριβώς. Διάβασα και κάποια ρεπορτάζ που αναφέρουν για το θέμα. Πρέπει να ήταν πολύ ευαίσθητος άνθρωπος η Ράνια ή Ουρανία. Ποτέ δεν έτυχε να την προτιμήσω, λόγω του ότι δεν έτυχε και είχα τα δικά μου στανταράκια. Πάντως, μόνο από το βλέμμα της μπορούσες να καταλάβεις πώς ήταν πολύ οκ σαν παιδί. Έχουν αναφερθεί και πολλοί εδώ για το ότι ήταν πολύ οκ παιδί και άτομο υπέροχο. Πραγματικά πολύ κρίμα, τόσο νέα, μόλις 31 ετών να δώσει τέλος στη ζωή της. Εύχομαι τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους της και σε όσους ήταν οι δικοί της άνθρωποι. Για κανέναν πούστη λόγο δεν αξίζει να βάζει κάποιος τέλος στη ζωή του. Υπάρχουν προβλήματα ναι, υπάρχουν προβληματικές σχέσεις, υπάρχουν πολλά, αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί.Έχουν κάνει κάποια post στο fb διάφορες κοπέλες του χώρου βάτραχε...η Ράνια ήταν δυστυχώς.
Αγαπητέ petrano απορώ τι δεν καταλαβαίνεις; Ναι πρόκειται για εκείνη. Τουλάχιστον αυτό μαρτυρούν τα προφιλ στο facebook κάποιων φίλων της. Το γράφουν και οι από πάνω. Απο εκεί και έπειτα τα περί κλειδώματος του θέματος, αναφοράς κλπ δεν τα κατανοώ. όλοι μας εκφράζουμε οδύνη και στεναχώρια για έναν άνθρωπο που έφυγε. Το διαβάσαμε και σαν είδηση στα sites. Τέλος. Τα υπόλοιπα είναι προσωπικά θέματα που θα τα ερευνήσουν οι αρχές και η δικαιοσύνη. Προσωπικά ποτέ στη ζωή μου δνε την έχω δει απο κοντά. Μόνο αναφορές εδώ και κάποιες αγγελίες που έβαζε και σχολιάζανε εδώ οι συναγωνιστές και μάλιστα πολύ θετικά. Μέχρι εκεί.Βρε παιδιά αφήστε τα like, αυτή είναι όντως? Αν ναι, νομίζω ότι θα πρέπει να γίνει αναφορά στο νήμα της εδώ, όποιο μέλος επιθυμεί ,να αφήσει εκεί ένα σχόλιο και μετά από λίγες μέρες να κλειδωθεί.
Προσωπικά δεν το έχω συναντήσει ποτέ. Τώρα, αν κάποιος μπορεί σε προσωπικό επίπεδο να βρει κάποια που να του το παρέχει στο χώρο της δεν το γνωρίζω.Υπαρχει η υπηρχε ποτε μασατζιδικο με τρανς??