Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (3 μέλη και 49 επισκέπτες)

gavarit93

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2019
Κριτικές
4
Like
81
Πόντοι
0
Ξερουμε ποια μπουρδελα ειναι ανοιχτα σημερα???

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
Ε άμα είσαι ζμπαουγκ τότε δεν έχεις...Να συνεχίσει η Λάουρα περικαλω
Εσυ ρε μαλακα ειπαμε εισαι ειδικη περιπτωση με βαρια κομπλεξ και ψυχολογικα.Ποντιος και αρειανος?Βοορ για το ΟΚΑΝΑ στη σταυρουπολη.... :confused: :confused::confused:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.527
Πόντοι
4.587
Εσυ ρε μαλακα ειπαμε εισαι ειδικη περιπτωση με βαρια κομπλεξ και ψυχολογικα.Ποντιος και αρειανος?Βοορ για το ΟΚΑΝΑ στη σταυρουπολη.... :confused: :confused::confused:
Είπε ο μαλακάς που σε κριτική του για πουτανες ανέφερε τον γαμια του 10 φορές....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξερουμε ποια μπουρδελα ειναι ανοιχτα σημερα???
Στο φαιντγκερλς φιλος μπες και δες... Θα σου κλείσουν ραντεβού και θα σου πουν που θα πας

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
Είπε ο μαλακάς που σε κριτική του για πουτανες ανέφερε τον γαμια του 10 φορές....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στο φαιντγκερλς φιλος μπες και δες... Θα σου κλείσουν ραντεβού και θα σου πουν που θα πας
Απο ποτε θεωρειται ο ατιτλαρης γαμιας?:2funny::2funny::2funny:

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρεα έχουμε καμία ενημερώσει ποτε θα ανοίξουν τα στουντιο??

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
Επίσημα θα περιμένεις το άνοιγμα !
Ανεπίσημα ποτέ δεν έκλεισαν! :tooth: :tooth::tooth:
Είμαι βαθιά νυχτωμένος λόγο το ότι είμαι και σχετικά καινουργιος στα λιμάνια? θα εκτιμουσα οποιαδήποτε πληροφορια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Καλησπέρα στην παρεα έχουμε καμία ενημερώσει ποτε θα ανοίξουν τα στουντιο??
σε 39 μερες και αλλες τοσες νυκτες απο σημερα,
εσωτερικη πληροφορηση καρατσεκαρισμενο 2 φορες απο εξαρτημενες πηγες

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
490
Πόντοι
311
Εγω μια βόλτα που έκανα την προηγούμενη βδομάδα ηταν κλειστά ολα. Στείλτε πμ ρε μάγκες ποια δουλεύουν να φάμε τίποτα

Επίσημα θα περιμένεις το άνοιγμα !
Ανεπίσημα ποτέ δεν έκλεισαν! :tooth: :tooth::tooth:

ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
1.246
Πόντοι
206
σημερα βρεθηκα εξω απο το μπελα ντονα και ηταν ενας σαψαλης μαζι με εναν Ρώσο, ο ρωσος "μετα το πασκα μετα το πασκα τωρα" ειπε μπαινοντας μεσα στη bmw.

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.176
Πόντοι
206
Εγω μια βόλτα που έκανα την προηγούμενη βδομάδα ηταν κλειστά ολα. Στείλτε πμ ρε μάγκες ποια δουλεύουν να φάμε τίποτα
Μπες στο αλλο site και παρε τηλ. Θα σου πουν σε πιο studio να πας ;)

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
734
Πόντοι
1.525
υπαρχουν 2,3 μαγαζια ανοιχτα κατω απλα λογω αστυνομιας εχουν κλειστες τις πορτες..

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.790
Πόντοι
32.165
Τι παραπληροφορηση υπαρχει εδω? ο αλλος λεει πηρε τηλεφωνο και κατω απο 100 δεν εχει. ο αλλος λεει οι πορτες ειναι κλειστες. 1) απο 30 ξεκινανε τα προγραμματα 2) Μπορει και να ετυχε αλλα εγω οταν πηγα οχι μονο οι πορτες δεν ηταν κλειστες αλλα η τσατσα σε περιμενει και απεξω για να σε υποδειξει που να μπεις. Επισης 10-15 ιουνιου ανοιγουν επισημα τα μαγαζια.

ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
1.246
Πόντοι
206
ναι στο αλλο σαιτ δεν εχει τηλεφωνα ρε παιδες στα κοριτσια των σπιτιων, που παιρνουμε?

sexalonikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
18
Πόντοι
0
ναι στο αλλο σαιτ δεν εχει τηλεφωνα ρε παιδες στα κοριτσια των σπιτιων, που παιρνουμε?
6988584805

• Like
Αντιδράσεις: tonika

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
745
Πόντοι
81
Τι παραπληροφορηση υπαρχει εδω? ο αλλος λεει πηρε τηλεφωνο και κατω απο 100 δεν εχει. ο αλλος λεει οι πορτες ειναι κλειστες. 1) απο 30 ξεκινανε τα προγραμματα 2) Μπορει και να ετυχε αλλα εγω οταν πηγα οχι μονο οι πορτες δεν ηταν κλειστες αλλα η τσατσα σε περιμενει και απεξω για να σε υποδειξει που να μπεις. Επισης 10-15 ιουνιου ανοιγουν επισημα τα μαγαζια.
Κάτσε ρε φίλε τι ώρα πήγες: Εγώ 7:30 που πέρασα από τα μπούρδελα ήταν όλα λες και είχε πέσει βόμβα, ερημιά , αυτό έγινε Σάββατο που περασε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom