papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 188
- Like
- 57.694
- Πόντοι
- 40.423
εχει ανεβασει το level camping οντως.Eχεις δικιο,αλλα δεν τηρει τα χρονικα πλαισια,αν και προσφερει στο σαη ποιοτικα νηματα![]()
![]()
![]()
εχει ανεβασει το level camping οντως.Eχεις δικιο,αλλα δεν τηρει τα χρονικα πλαισια,αν και προσφερει στο σαη ποιοτικα νηματα![]()
![]()
![]()
¨Αλλες γυναίκες δν υπάρχουν; την κουμπάρα βρήκες;
Νομίζω εκείνος τα είχε με την κουμπάρα και τον απειλούσε ότι θα τα πει στη γυναίκα του.και περιμενα @troubaman αλλα τελικα αλλος μας προεκυψε.
αν και νομιζω πρεπει να εχει παιχθει αναλογο threadακι και πιο παλια.
ναι οντως , είχε καλύτερο θέμα τότεΝομίζω εκείνος τα είχε με την κουμπάρα και τον απειλούσε ότι θα τα πει στη γυναίκα του.
δε θυμαμαι ακριβως να σου πω την αληθεια μου, αλλα περιμενω @troubaman να σκασει νεο κυριακατικο... παραδοσιακο.Νομίζω εκείνος τα είχε με την κουμπάρα και τον απειλούσε ότι θα τα πει στη γυναίκα του.
Και το ρωτάς;!Και όπως λέει και ο σοφός λαός "Ο κουμπάρος την κουμπάρα 2 φορές τηνεβδομάδα!"έχει αρχίσει να με καυλώνει επικίνδυνα το τσουλάκι
συνεχώς με ακουμπάει στο μπράτσο και με φιλάει στο μάγουλο όταν πάω επίσκεψη
άλλες φορές σκύβει μπροστά μου ή κάθεται με ανοιχτά τα πόδια
μια φορά πριν παντρευτεί μου είχε να ζητήσει να το κάνουμε αλλά αρνήθηκα γιατί δε γούσταρα τότε
ο άντρας της μου έχει εμπιστοσύνη και μπορώ να βρίσκομαι μαζί της άμα θέλω
τι λέτε?
να την στριμώξω σε καμια γωνία?
Τύπε αύριο είναι το ματς με τον Ακίμδε θυμαμαι ακριβως να σου πω την αληθεια μου, αλλα περιμενω @troubaman να σκασει νεο κυριακατικο... παραδοσιακο.
το σκεφτεται μαλλον τετοια ωρα και "αυριο" θα το ριξει λογικα.
Έχει πέσει ο μπαγάσας σε έμπνευση. Από τότε που δεν πήρε τρίο τη νταρντανοξανθιά, που στραπονάριζε τον ψηλέα με τα κόκκινα στρινγκάκια, όσο ο τρούμπαμαν χάζευε τη μπουγάδα στην ταράτσα, δεν έγραψε κάτι δυνατό. Του άφησε η γειτόνισσα απωθημένο και μπλόκαρε.δε θυμαμαι ακριβως να σου πω την αληθεια μου, αλλα περιμενω @troubaman να σκασει νεο κυριακατικο... παραδοσιακο.
τουλαχιστον ο σκυλος του γαμησε.Έχει πέσει ο μπαγάσας σε έμπνευση. Από τότε που δεν πήρε τρίο τη νταρντανοξανθιά, που στραπονάριζε τον ψηλέα με τα κόκκινα στρινγκάκια, όσο ο τρούμπαμαν χάζευε τη μπουγάδα στην ταράτσα, δεν έγραψε κάτι δυνατό. Του άφησε η γειτόνισσα απωθημένο και μπλόκαρε.![]()
Συντονιστείτε παιδιά αύριο στις οθόνες σας η άνιση μάχηΈχει πέσει ο μπαγάσας σε έμπνευση. Από τότε που δεν πήρε τρίο τη νταρντανοξανθιά, που στραπονάριζε τον ψηλέα με τα κόκκινα στρινγκάκια, όσο ο τρούμπαμαν χάζευε τη μπουγάδα στην ταράτσα, δεν έγραψε κάτι δυνατό. Του άφησε η γειτόνισσα απωθημένο και μπλόκαρε.![]()
Εγω νομισα οτι ειναι δικο του νημα.δε θυμαμαι ακριβως να σου πω την αληθεια μου, αλλα περιμενω @troubaman να σκασει νεο κυριακατικο... παραδοσιακο.
οχι αλλουνου ειναι, αλλα τον απαξιωσαμε λογω @troubaman ,επειδη ειναι δικο μας παιδι.Εγω νομισα οτι ειναι δικο του νημα.
Δικος μας σιγουρα. Παιδι δεν ξερωοχι αλλουνου ειναι, αλλα τον απαξιωσαμε λογω @troubaman ,επειδη ειναι δικο μας παιδι.
τροπος λεγειν απλα.Δικος μας σιγουρα. Παιδι δεν ξερω![]()
βρε γαμα εκει μια ζωη την εχουμεάμα ήταν τέτοιο εργαλείο η κουμπάρα δε θα το σκεφτόμουν καθόλου