pandesign4
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2016
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
καλημερα σε ολους.για την ρενα μασαζ κεντρο ,εχει παει καποιος?
επισης Νατασα ψιλοακυρηΚαλησπέρα σε όλους. Για luxury απο οτι διαβασα αποφευγουμε ναντια κ λενα. Για τις υπολοιπες ξέρουμε κάτι? κατια,νατασα, βανέσα? Τη βανέσα την έχουν φώτο κ δεν ψήνομαι. Οι υπόλοιπες?
Για δώσε πληροφορίες που είναι αυτόκαλημερα σε ολους.για την ρενα μασαζ κεντρο ,εχει παει καποιος?
ευκαιριαρα...Ανοιξε καινουριο μαγαζι ανατολικα περιοχη Βουλγαρη
Πολυτελεστατος χωρος.
Alone massage spa δειτε το στο INSTAGRAM
Απλά υπάρχει μια ιδιαιτερότητα
Δεν υπάρχουν κοπέλες!
Πηγαινεις μονος σου,ξαπλώνεις ανάσκελα στο μασαζοκρέβατο και τον παίζεις και φευγεις.
Υπάρχει και ντουζ για πριν και μετα φυσικά.
Τιμη στα 50 ευρω.
πολυ καλο εινα θυγατρικη τηςΑνοιξε καινουριο μαγαζι ανατολικα περιοχη Βουλγαρη
Πολυτελεστατος χωρος.
Δεν υπάρχουν κοπέλες!
Πηγαινεις μονος σου,ξαπλώνεις ανάσκελα στο μασαζοκρέβατο και τον παίζεις και φευγεις.
Τιμη στα 50 ευρω.
Ανοιξε καινουριο μαγαζι ανατολικα περιοχη Βουλγαρη
Πολυτελεστατος χωρος.
Δεν υπάρχουν κοπέλες!
Τιμη στα 50 ευρω.
για πολύ μερακλήδες, δηλαδή ! ούτε καν μασάζ ?Ανοιξε καινουριο μαγαζι ανατολικα περιοχη Βουλγαρη
Πολυτελεστατος χωρος.
Δεν υπάρχουν κοπέλες!
Τιμη στα 50 ευρω.
Όταν λες ανώμαλο,τι εννοείς;Καλησπέρα αλάνια! Μασαζάκι στο Crystal μετά από τηλεφωνικό ραντεβού! Έχω κλείσει ραντεβού με Ναντια ! Όταν φτάνω παρούςες ήταν η Τόκιο κ η νεφέλη! Ρώτησα αν θα αργήσει Ναντια κ μου λένε όχι! Επδ βιαζόμουν πέρασα με Τόκιο! Στα του μασάζ πολύ μέτρια πράγματα ! Όταν όμως γύρισα ανάσκελα κ ξεκίνησε η φραπέδια το κορίτσι ήταν όλα τα λεφτά !! Φουλ ανωμαλο ,ομιλητική κ καυλωτικη με βρωμολογα τρομερό eye contact κ πολύ καλή χημεία ! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα! Τρομερή !!
ο τρόπος που μιλούσε που με κοίταζε , αυτά που μου έλεγε τι ανωμαλίες τις αρέσουν ! Τέτοια πράγματαΌταν λες ανώμαλο,τι εννοείς;
Nαιmassagio ροστερ ξερουμε? Αλεξία, Ζωή, Βάσω, Μία?
Δεν είναι........μπορεί να κολλήσεις από τα κρεβάτια, τις ντουζιέρες, πόμολα............Γι'αυτό εγώ πήγα με μάσκα, γάντια, κράνος, εξάρτηση, προφυλακτικά (ειδικά για covid)..........................ευκαιριαρα...
ειναι και covid free το μαγαζι με αυτον τον τροπο λειτουργιας![]()
ξέρουμε αν όλες κάνουν το ιδιο προγραμμα?
Καλησπέρα!
Ξέχασα! Είναι και μια Εύα μελαχρινή και πιο στρογγυλή από την Αλεξία.ξέρουμε αν όλες κάνουν το ιδιο προγραμμα?