Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γιατί όταν τις συναντάς σου φέρνουν και τα αποτελέσματα του τεστ;...και εμείς γιατί δεν "γειώνουμε" όσες θεραπεύτριες δεν έχουν αρνητικό τεστ για covid 19;
Βαλέρια, Έλενα, Σοφία από BEST φαίνονται όμορφες και υποσχόμενες κοπέλες.Γίνεται παιχνίδι! τώρα ποσο πάει το μαλλί ανάλογα πόση ώρα θα κανείς μασάζ + τα έξτρα! ?
Gravity = Master of MassageΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΣΤΑ π.μ ποιες Ανετες Θεραπευτριες
προτεινω απο καθε γραφειο σας απανταω οτι
Προσωπική μου άποψη για ΤΟΠ ΕΠΙΛΟΓΕΣ απο
DELUXE ειναι
ΖΩΗ - Η κορυφή των ΜΙΛΦ
Μιλανα
Λυδια
Βικτωρια
Σαντι - Κικη
LUX MASSAGE ειναι
Πατριτσια
Ινεσα
Λαουρα
Βαλερια
Χριστιαννα
Αγγελικη Μιλφ
Ειναι θεμα χημειας και γουστου και εξτρα χρηματων και συμπεριφορας
Εμενα μου αρεσουν οι παραπανω.... ειναι κατι υποκειμενικο και σχετικο....
Τις περισσοτερες κοπελες τις βρισκεται στη εφαρμογη VIBER μεσα απ το κινητο σας
την εφαρμογη την κανετε εγκατασταση απο το Google Play Store

ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΣΤΑ π.μ ποιες Ανετες Θεραπευτριες
προτεινω απο καθε γραφειο σας απανταω οτι
DELUXE ειναι
ΖΩΗ - Η κορυφή των ΜΙΛΦ
Μιλανα
Λυδια
Βικτωρια
Σαντι - Κικη
LUX MASSAGE ειναι
Πατριτσια
Ινεσα
Λαουρα
Βαλερια
Χριστιαννα
Αγγελικη Μιλφ
Ειναι θεμα χημειας και γουστου και εξτρα χρηματων και συμπεριφορας
Εμενα μου αρεσουν οι παραπανω.... ειναι κατι υποκειμενικο και σχετικο....
Τις περισσοτερες κοπελες τις βρισκεται στη εφαρμογη VIBER μεσα απ το κινητο σας
την εφαρμογη την κανετε εγκατασταση απο το Google Play Store
ΟΚφίλε gravity νομιζω η Σαντυ-Κικη εχει σταματησει!
ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
ΣΕ ΗΛΙΑΝΑ
ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΑΝ
Πολύ ωραία ιδέα..προτείνω gravity για διευθύνοντα σύμβουλο..?Λοιπον αγαπητοι συναγωνιστες,προκειμενου να σταματησει ο "εμφυλιος" του ποια ειναι καλη και ποια οχι. Ποιος ειναι προμοτορας και ποιος οχι. ΠΡΟΤΕΙΝΩ : Να ιδρυσουμε ολοι εμεις μια Μ.Κ.Ο (που ειναι πολυ και της μοδας και της κονομας) που θα μπορουσαμε να την ονομασουμε ας πουμε...... <<Η ΣΤΕΓΗ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑΣ>> και αφου παρουμε την αναλογη επιδοτηση του ενος-δυο εκατομμμυριων ευρω οπως ειθιστε,να μαζεψουμε ολες τις θεραπευτριες και να θεραπευουν μονο τα ιδρυτικα μελη της Μ.Κ.Ο !!!!!!!!!!!!!!!! Καλοοοοοοοοοοοοοοοοο???????????????
Υπερψηφιζω!Πολύ ωραία ιδέα..προτείνω gravity για διευθύνοντα σύμβουλο..?
Τώρα σε ποιο γραφείο είναι η Μόνικα.... Ένα λινκ γιατί δεν μπορώ να την βρωΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ
αυτό το διάστημα μάλλον δεν εργάζεται....Καλημέρα μήπως ξέρει κάποιος μια κοπέλα που δούλευε στην Τεα στην αρχή με το όνομα Ίριδα αν έχει πάει κάπου αλλού αν δουλεύει ακόμα?
στο privemassagebaby με το όνομα ηλιάναΤώρα σε ποιο γραφείο είναι η Μόνικα.... Ένα λινκ γιατί δεν μπορώ να την βρω
Εγώ προσωπικά δεν την είπα αδύνατη και το αναφέρω στην κριτική που έγραψα για Μονικα " με πιασίματα γεματουλα " ! Τελικά από ότι καταλαβαίνω ως καινούργιος στο " μασαζ κατ´οικον " οι φωτογραφίες των κοριτσιών δεν συμβαδίζουν πάντα με την πραγματικότητα . Συμπέρασμα και στόχος να προσφέρουν καλές υπηρεσίες σε λογικές τιμές άσχετα με τον σωματότυπο τους . Οι παλιοί πρέπει να ρωτούν τις υπεύθυνες εφόσον γνωρίζονται περισσότερο πως είναι, και εάν εμφανιστούν διαφορετικές να τις στείλουν πίσω ! Ακραίο αλλά απαραίτητο για να μπουν κανόνες ισοτιμίας μεταξύ πελατών και γραφείων - θεραπευτριων !Γιατι φιλε μου , θες να μου πεις οτι δεν εχει περιττα κιλα ή οτι ειναι οπως φαινεται στις φωτογραφιες?
Οκ απο υπηρεσιες ηταν πενα.
Αλλα εμενα που μου αρεσουν οι αδυνατες , μαξ νορμαλ και ειδα αυτες τις φωτο οταν ανοιξα την πορτα αντικρισα κατι τελειως διαφορετικο.
Αν δεν σε ενδιαφερουν τα πιασιματα και οι καμπυλες ειναι τοπ , αλλα μην την βαφτιζετε και αδυνατη γιατι ο κοσμος που εχει προτιμηση στις αδυνατες θα πεταξει τα λεφτα του.
O Gravity χαραμίζεται....μήπως να γίνει προμότορας στα αλήθεια; Έστω το παλληκάρι να κάνει δωρεάν τις "θεραπείες" από τα "θεραπευτήρια"....Πολύ ωραία ιδέα..προτείνω gravity για διευθύνοντα σύμβουλο..?