You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 195278
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2019
- Like
- 104
- Πόντοι
- 1
Μάλλον πρωταπριλιατικο θα ήτανΓια την VANA και όσα είπε ο φίλος, δεν θα σχολιάσει κανείς;
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
με αναδρομική ισχύ? από μαλακίες καλά πάμε...Μάλλον πρωταπριλιατικο θα ήταν
Ntarntalover
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 283
- Πόντοι
- 21
ποιες άλλες είναι εκει κάνε μια μινι ενημέρωση για venus, εχει καιρό να αναφερθεί. Λέω να πάω εγώ μια βόλτα από venus και βανα.Ωραία ποδομαλακια κανει η Αννα απο το venus μοναστηριου και έχει ωραία μαλακά πατουσακια.
Τελευταία τροποποίηση:
Ενημέρωση από Κρυσταλ. Πέρασμα με Χριστιάνα η οποία είναι αρκετά εμφανίσιμη -ομιλιτική γενικά ωραίο τυπάκι..Αλλά επειδή πλέον έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε συγκρίσεις, η κορασίδα προσπαθεί να σε ξεπετάξει , ώστε να περάσει ο επόμενος,,,Πάντως γενικά αξίζει να δοκιμάσει όποιος δεν την έχει ήδη, αλλά για μένα ως εκεί.
Έχω πληροφορηθεί για 2 δυνατά τεμάχια στην Εβίτα...Αν έχει κάποιος πάει ας μας πεί, αλλιώς θα ενημερώσω μόλις πάω εγώ
Έχω πληροφορηθεί για 2 δυνατά τεμάχια στην Εβίτα...Αν έχει κάποιος πάει ας μας πεί, αλλιώς θα ενημερώσω μόλις πάω εγώ
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Χριστιαννα ειναι μια ξανθιά ομιλιτική με τα βυζιά να κρέμονται?Ενημέρωση από Κρυσταλ. Πέρασμα με Χριστιάνα η οποία είναι αρκετά εμφανίσιμη -ομιλιτική γενικά ωραίο τυπάκι..Αλλά επειδή πλέον έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε συγκρίσεις, η κορασίδα προσπαθεί να σε ξεπετάξει , ώστε να περάσει ο επόμενος,,,Πάντως γενικά αξίζει να δοκιμάσει όποιος δεν την έχει ήδη, αλλά για μένα ως εκεί.
Διαγραμμένο μέλος 195278
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2019
- Like
- 104
- Πόντοι
- 1
Αφού δεν το επιβεβαίωσε κανένας τότε δε θα ισχύειμε αναδρομική ισχύ? από μαλακίες καλά πάμε...
Ntarntalover
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 283
- Πόντοι
- 21
μπορεί να ισχύει για κάποιους καλοπληρωτές αλλά σίγουρα όχι για τους περισσότερους που εχουν επισκευθει συνολο 5 η 10 φορές. Εντάξει αν δίνεις στη Βάνα 6-7000 χιλιαρικα το χρόνο ότι θες κάνεις φανταζομαι. Τελοσπαντων ας μην μιλάμε υποθετικά άλλο.Αφού δεν το επιβεβαίωσε κανένας τότε δε θα ισχύει
Διαγραμμένο μέλος 195278
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2019
- Like
- 104
- Πόντοι
- 1
Μα δεν αναφέρθηκε ο φίλος στην Βάνα. Για όλα τα κορίτσια έγραψεμπορεί να ισχύει για κάποιους καλοπληρωτές αλλά σίγουρα όχι για τους περισσότερους που εχουν επισκευθει συνολο 5 η 10 φορές. Εντάξει αν δίνεις στη Βάνα 6-7000 χιλιαρικα το χρόνο ότι θες κάνεις φανταζομαι.
Ntarntalover
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 283
- Πόντοι
- 21
Μα δεν αναφέρθηκε ο φίλος στην Βάνα. Για όλα τα κορίτσια έγραψε
Ναι εννοω αν είσαι καθε βδομάδα εκει και σε ξέρουν γιατι όχι να μην τις παρεις όλες και τη Βάνα. (Δεν το έχω σίγουρο ότι θα κατσουν να τις πηδήξεις αλλά κάπως έτσι δουλευει το πράμα). Θα κάνω ενημέρωση πρόσφατη μόλις πάω.
Τελευταία τροποποίηση:
Thalios(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2021
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Εδώ τι παίζει ξέρουμε?
kanesex.com
Επίσης οποίος επισκέφτηκε προσφατα Εβίτα ας κάνει μια ενημέρωση,έχω να πάω περιπου ένα χρόνο.

Παιχνιδιάρικα πατουσακια
Καλημέρα. Αύριο ανατολικά της Θεσσαλονίκης ως το μεσημέρι τα πατουσακια μου και μόνο θα ναι διαθέσιμα για παιχνίδι με δωράκι. Ποιος θέλει να τα χαρεί; Παρακαλώ ξεκάθαρα μηνύματα και όχι υπεραναλυσεις με σεβασμό στο χρόνο μου!

Επίσης οποίος επισκέφτηκε προσφατα Εβίτα ας κάνει μια ενημέρωση,έχω να πάω περιπου ένα χρόνο.
Diavolakis26
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2021
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας! Είμαι νέος χρήστης εδώ πέρα και θα ήθελα απόψεις! Σκέφτομαι να πάω η Βάνα σπα η στο luxury στον Εύοσμο. Τι είναι καλύτερο για πρώτη φορά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Δεν έγραψε για όλα τα κορίτσια. Για 2 συγκεκριμένα έγραψεΜα δεν αναφέρθηκε ο φίλος στην Βάνα. Για όλα τα κορίτσια έγραψε
Διαγραμμένο μέλος 195278
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2019
- Like
- 104
- Πόντοι
- 1
Για όλες έγραψε. Απλά τις 2 τις ανέφερε ως παραδείγματα . Δες το μήνυμα πιο πίσωΔεν έγραψε για όλα τα κορίτσια. Για 2 συγκεκριμένα έγραψε
Diavolakis26
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2021
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με ένα ψαγμένο μέρος από όσο έχω καταλάβει αν γνωρίζει κανεις τι παίζει! Spa in the city γνωρίζει κανεις τίποτα;
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Όντως. Έχεις δίκιο. Αλλά και πάλι δεν το βλέπω να κάνουν όσα γράφειΓια όλες έγραψε. Απλά τις 2 τις ανέφερε ως παραδείγματα . Δες το μήνυμα πιο πίσω
Footlover80
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2021
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα κ πάλι παιδιά ! Είμαι νεο μέλος στο φόρουμ ! Διάβασα κάπου ότι διατίθεται το ινστα κ το φβ της Νεφέλης από Crystal! Θα μπορούσε να το ποστάρει κάποιος παλαίμαχος η να μου στείλει direct ? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !
Footlover80
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2021
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα φίλε ! Έχω επισκεφτεί το κρυστάλ στο παρελθόν κ θα είμαι Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες για ελάχιστο κ απλά ήθελα να επιβεβαιώσω ότι η κοπέλα είναι αυτή που θυμάμαι ! Δεν κατάλαβα σε ποιο ακριβώς σημείο έδειξα ασέβεια αλλά εντάξει ! Σορι αν πρόσβαλα κάποιον !Καλά ρε φίλε εχθές έκανες εγγραφή Και σήμερα ζητάς τα στοιχεία από κοπέλες......ο καθένας από εμάς έχει μια ζωή έξω από το άθλημα το ίδιο και τα κορίτσια που δουλεύουν ..... Λίγο σεβασμος