Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Φιλακια σε ολα τα μωρα μου..
εγω νομιζω μια χαρα τουμπανακι ειναι πλεον η Αννουλα. παλια ηταν πολυ αδυνατη. το καλοκαιρι που συναντηθηκαμε ειχε βαλει λιγα κιλακια στα σωστα σημεια. και η καυλα γνωστη σε ολους. απλα εχει εντελως λαθος φωτογραφιες και ποζες. (η γνωμη μου και μονο)Αννουλα λιγο διαιτα δεν βλάπτει
ποδαρες, βυζαρες και παντα καλοψυχη.Καλο απογευμα μωρα μου
???????ποδαρες, βυζαρες και παντα καλοψυχη.
μπραβο!! για τη τολμη σου να δημοσιευσεις αυτη τη φωτογραφιαΦιλακια σε ολα τα μωρα μου..
Ναι θέλουμε news...Παμπάλαια φωτο & αντισεξουαλική..
συγνωμη που θα το πω αλλα ο κωλος σου ειναι αθλιος...εντελως ξενερα να εισαι ακωλη...Καλησπερα και καλη εβδομαδα μωρα μωρα μου...
Πάντως το κωλαράκι στην φωτογραφία μια χαρά φαίνεταιΚαλησπερα μωρακια μου...
Με χαρά διαπιστώνω ότι υπάρχουν ακόμα άτομα που σκέφτονται διαφορετικά εδώ μέσα και όχι με πονηρό μυαλό. Συγχαρητήρια.Ρε μάγκες ειναι δικαίωμα σας να μην τη γουστάρετε σα γυναίκα ή χαρακτήρα .
Ομως το θεωρώ εντελώς ανήθικο να την θίγετε με τέτοιο τρόπο δημοσίως.
Το κορίτσι εγινε πουτανα για να ζήσει και για μένα θα έπρεπε να εχει το σεβασμό μας...ποιος νομίζει οτι τη βρίσκει να Τσι μπουκώνει τον καθένα ;;;
εκτός και πισω απο τα σχόλια σας κρύβεται κατι αλλο που δεν λέτε ευθέως
η μαυρη αληθεια φιλε μας ειναι οτι οταν αντιμετωπιζει καποια τον εαυτο της σαν ..προιον,ειναι φυσικη συνεπεια ,τα υπολοιπα..Ρε μάγκες ειναι δικαίωμα σας να μην τη γουστάρετε σα γυναίκα ή χαρακτήρα .
Ομως το θεωρώ εντελώς ανήθικο να την θίγετε με τέτοιο τρόπο δημοσίως.
Το κορίτσι εγινε πουτανα για να ζήσει και για μένα θα έπρεπε να εχει το σεβασμό μας...ποιος νομίζει οτι τη βρίσκει να Τσι μπουκώνει τον καθένα ;;;
εκτός και πισω απο τα σχόλια σας κρύβεται κατι αλλο που δεν λέτε ευθέως
οκ...αλλά κι εμείς οφείλουμε να είμαστε καλύτεροι άνθρωποι....η μαυρη αληθεια φιλε μας ειναι οτι οταν αντιμετωπιζει καποια τον εαυτο της σαν ..προιον,ειναι φυσικη συνεπεια ,τα υπολοιπα..
και βεβαια οφειλουμε να ειμαστε καλυτεροι ανθρωποι!!!! Αντικειμενικοι δηλαδη ..οκ...αλλά κι εμείς οφείλουμε να είμαστε καλύτεροι άνθρωποι....
και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλοί που το επιθυμούν.