papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.619
- Πόντοι
- 40.423
τωρα με την καραντινα εχει γινει.Ρε μπαζο σκατομπαζο.Ακριβως οπως τη λες.Χοντροπατατα
γενικως ειναι οκ... χωρις τα ρουχα

τωρα με την καραντινα εχει γινει.Ρε μπαζο σκατομπαζο.Ακριβως οπως τη λες.Χοντροπατατα
monikaΜύστες, ποιος μπορεί να θυμηθεί το όνομα της χοντρούλας στο Φ 134 υπόγειο;
Είδα σήμερα το προφίλ της και τυφλώθηκα, πραγματικά αν έχει καταφέρει και έχει γίνει έτσι θα πάω να την γαμησω μόνο για της πω μπράβο...
Ίσως @papaphilips @n.smirni76 μπορεί να θυμηθεί όνομα!
![]()
Αν δεν είναι τιποτα φωτοσοπ αυτό που φαίνεται αξίζει επιβράβευση...προσωπικά με συγκινούν τέτοιες αλλαγές.monika
πριν καταβροχθησει οτι υπηρχε στο ψυγειο μαζι με το ψυγειο.
Ναι ρε φιλε σωστος ναι η χριστινα ητανε.Μιλαμε αυτο το μωρο ανετα city toyrClaimain, μάλλον την Χριστίνα εννοείς. Την μουναροπιπινα.
αυτη πρεπει να ειναι πριν σκασει στο ελαντα και πριν ανακαλυψει το παραδοσιακο πιτα γυρο μια απολα.Αν δεν είναι τιποτα φωτοσοπ αυτό που φαίνεται αξίζει επιβράβευση...προσωπικά με συγκινούν τέτοιες αλλαγές.
ΜΑ Η ΜΌΝΙΚΑ ΕΤΣΙ;;;![]()
Συμφωνώ.Ναι ρε φιλε σωστος ναι η χριστινα ητανε.Μιλαμε αυτο το μωρο ανετα city to
Το κορίτσι επειδή έχω κοινούς γνωστούς μαζί της, έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα, μάλιστα πήγε σχολείο στην περιοχή των σεπολιων.αυτη πρεπει να ειναι πριν σκασει στο ελαντα και πριν ανακαλυψει το παραδοσιακο πιτα γυρο μια απολα.
αμα θες να δεις πως ειναι-εξακολουθει να ειναι, κανε ενα seach στο osmose![]()
αμα ειναι ετσι πασο, αλλα κανω και λιγο χαβαλε.Το κορίτσι επειδή έχω κοινούς γνωστούς μαζί της, έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα, μάλιστα πήγε σχολείο στην περιοχή των σεπολιων.
Είναι Βουλγαρα νομίζω, μεγαλωμένη όμως εδώ, για αυτο και χειρίζεται καθαρά την ελληνική..
Μακάρι να καταφέρει να χάσει βάρος φαίνεται καλό παιδί από όσο έχω μιλήσει μαζί της....
Ενας ομορφος αντρας εαν παρει πολλα κιλα χανει την ομορφια του.Ετσι και η γυναικα και μαλιστα εκει ακομη χειροτερα.Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες και κάθε άποψη είναι σεβαστή, αλλά με συγχωρείτε κιόλας, η Μαίρη ανεξαρτήτως το πόσο αρέσει ή όχι στον καθένα την λέτε ΜΠΑΖΟ? Ρε άτομα αλήθεια πόσο όμορφάντρες είστε, με τι γυναίκες είστε παντρεμένοι, τι γκόμενες έχετε βγάλει στη ζωή σας? ΔΟΥΛ
Προσωπικά αποφεύγω να έρχομαι σε αντιπαράθεση με πουτανες-τσατσαδες, όχι ότι φοβάμαι τίποτα απλά είναι χάσιμο χρόνου...άτομα κατεστραμμένα ψυχολογικά που δεν έχουν γνώση των λεγομενων τους..αμα ειναι ετσι πασο, αλλα κανω και λιγο χαβαλε.
στις τσαρκες οντως ηταν ηπιων τονων.
μια φορα μονο μου την ειπε και καλα.
"τοσες φορες εχεις περασει και δε μπαινεις. ε μπες να με δεις και να με δοκιμασεις" μου ειχε πει.
απο μεσα μου ειπα, για να μην της χαλασω τη μερα "τι εισαι για να σε δοκιμασω ? αλλα αμα χασεις ισα με 20 κιλα, ισως και περασω"
αλλα δεν ειναι να τα λες αυτα σε γκομενες, φωναχτα, μπορει ανετα να σε χαρακωσει στη ζουλα χωρις να παρεις πρεφα
απλα τη χαιρετησα και εφυγα.
εγω νομιζω αυτην την εχω πετυχει στα εξηκιου σε καποιες παρακμιακες μου τσαρκες.Προσωπικά αποφεύγω να έρχομαι σε αντιπαράθεση με πουτανες-τσατσαδες, όχι ότι φοβάμαι τίποτα απλά είναι χάσιμο χρόνου...άτομα κατεστραμμένα ψυχολογικά που δεν έχουν γνώση των λεγομενων τους..
Και ας πάμε λίγο σε ένα σκετσάκι των ΑΜ.ΑΝ
...ποιος την θυμάται αυτήν;;; έχει εμφανιστεί στο φωκαιας 25 άπειρες φορές...μου θυμίζει την διαχειρίστρια της πολυκατοικίας μου και πεθαίνω στα γέλια
![]()
Ναι και πριν κλεισουν τα μουρδέλα ξανά ήταν αλκηβιάδου. την έχω πάρει μια φορά καλή ήταν, έβαλε κιλάκια από τότε αλλά έκανε μπουτάρες!Προσωπικά αποφεύγω να έρχομαι σε αντιπαράθεση με πουτανες-τσατσαδες, όχι ότι φοβάμαι τίποτα απλά είναι χάσιμο χρόνου...άτομα κατεστραμμένα ψυχολογικά που δεν έχουν γνώση των λεγομενων τους..
Και ας πάμε λίγο σε ένα σκετσάκι των ΑΜ.ΑΝ
...ποιος την θυμάται αυτήν;;; έχει εμφανιστεί στο φωκαιας 25 άπειρες φορές...μου θυμίζει την διαχειρίστρια της πολυκατοικίας μου και πεθαίνω στα γέλια
![]()
Ναί όντως πολύ καλό το μωρό , αλλά δυστυχώς πολλές φορές μέσα στο δωμάτιο ήτανε τέρμα παιδική χαρά. Θυμάμαι μια φορά στο μπουρδέλο που λες με τις πέτρινες σκάλες, μου είχε πάρει το παντέλονι και την κυνήγαγα να μου το δώσει πίσω. Βγήκε έξω από το δωμάτιο και μου το πέταξε κάτω στον διάδρομο. Αναγκάστηκα να βγω γυμνός και με τον πούτσο φόρα παρτίδα για να το πάρω πίσω, ευτυχώς δεν είχε καθόλου κόσμο στο σαλόνι.Ναι ρε φιλε σωστος ναι η χριστινα ητανε.Μιλαμε αυτο το μωρο ανετα city toyr