Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Τα ωραία της νύχτας...????Καλησπερούδια αγάπες μου, θα είμαι διαθέσιμη κάποιες μέρες Αθήνα μέχρι 5 του μήνα.
Καλησπερούδια αγάπες μου, θα είμαι διαθέσιμη κάποιες μέρες Αθήνα μέχρι 5 του μήνα.
θα ειμαι και εγω εκει με την φιλη μου τον garis(soxxakos-mpaskebits)Καλησπερούδια αγάπες μου από αύριο μέχρι τις 11 του μήνα θα βρίσκομαι με την φίλη μου την Κατερίνα στη Λάρισα.

Ασε τη ΛΑΡΙΣΑ προς το παρον...Καλησπερούδια αγάπες μου από αύριο μέχρι τις 11 του μήνα θα βρίσκομαι με την φίλη μου την Κατερίνα στη Λάρισα.

θα ειμαι και εγω εκει με την φιλη μου τον garis(soxxakos-mpaskebits)Καλησπερούδια αγάπες μου από αύριο μέχρι τις 11 του μήνα θα βρίσκομαι με την φίλη μου την Κατερίνα στη Λάρισα.![]()
![]()
Καλώς να μας έρθετε !!! Αλλά πώς θα σας δούμε βρε κορίτσια ??? ΜΕ τι μήνυμα ??? 6 ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ασε τη ΛΑΡΙΣΑ προς το παρον...Καλησπερούδια αγάπες μου από αύριο μέχρι τις 11 του μήνα θα βρίσκομαι με την φίλη μου την Κατερίνα στη Λάρισα.
Κουναει πολυ εκει τον τελευταιο καιρο...
![]()
για αυτο εγινε σεισμός στην Θεσσαλία ανεβαίνει η Τζεναρα
Τελικα ολοι εχουν την πελατεια τους αλλα και εσυ βρε Τασο να αλλαξεις φυλοθα ειμαι και εγω εκει με την φιλη μου τον garis(soxxakos-mpaskebits)Καλησπερούδια αγάπες μου από αύριο μέχρι τις 11 του μήνα θα βρίσκομαι με την φίλη μου την Κατερίνα στη Λάρισα.![]()
![]()
Μορη χοντροκουραδα ελεγα να μηνασχοληθω αλλο μαζι σου αλλα σε τροει η χοντροκολαρα σου μπουχεσα βρομιαρηθα ειμαι και εγω εκει με την φιλη μου τον garis(soxxakos-mpaskebits)Καλησπερούδια αγάπες μου από αύριο μέχρι τις 11 του μήνα θα βρίσκομαι με την φίλη μου την Κατερίνα στη Λάρισα.![]()
![]()
Μορη χοντροκουραδα ελεγα να μηνασχοληθω αλλο μαζι σου αλλα σε τροει η χοντροκολαρα σου μπουχεσα βρομιαρηθα ειμαι και εγω εκει με την φιλη μου τον garis(soxxakos-mpaskebits)Καλησπερούδια αγάπες μου από αύριο μέχρι τις 11 του μήνα θα βρίσκομαι με την φίλη μου την Κατερίνα στη Λάρισα.![]()
![]()
οσο με προζβαλει θα τροει ροχαλες το λιπος της γουβας εγω ποτε δεν επιτεθικα πρωτος αλλα θα τονε ξεβρακωνω γιατι ξερω τις βρομιες τουΜορη χοντροκουραδα ελεγα να μηνασχοληθω αλλο μαζι σου αλλα σε τροει η χοντροκολαρα σου μπουχεσα βρομιαρηθα ειμαι και εγω εκει με την φιλη μου τον garis(soxxakos-mpaskebits)Καλησπερούδια αγάπες μου από αύριο μέχρι τις 11 του μήνα θα βρίσκομαι με την φίλη μου την Κατερίνα στη Λάρισα.![]()
![]()
Πως προέκυψε η μεταξύ σας κόντρα;
οσο με προζβαλει θα τροει ροχαλες το λιπος της γουβας εγω ποτε δεν επιτεθικα πρωτος αλλα θα τονε ξεβρακωνω γιατι ξερω τις βρομιες τουΜορη χοντροκουραδα ελεγα να μηνασχοληθω αλλο μαζι σου αλλα σε τροει η χοντροκολαρα σου μπουχεσα βρομιαρηθα ειμαι και εγω εκει με την φιλη μου τον garis(soxxakos-mpaskebits)Καλησπερούδια αγάπες μου από αύριο μέχρι τις 11 του μήνα θα βρίσκομαι με την φίλη μου την Κατερίνα στη Λάρισα.![]()
![]()
Πως προέκυψε η μεταξύ σας κόντρα;