Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

superstar45

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
18
Πόντοι
0
Στην τελική ρε φίλε καβαλάρη πρέπει να έχεις καλο στον εγκέφαλο ο stalion σε βοήθησε δύο φορές κιόλας και αντί να τον ευχαριστήσεις αν όχι να το βουλώσεις του τα χώνεις και από πάνω :uglystupid:

Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
175
Πόντοι
1
Γεια χαρά σε όλους!

Μετά την λήξη της καραντίνας θα επισκεφτώ την συμπρωτεύουσα μετά απο πολύ καιρό για μασαζοεπίσκεψη και έχω στο ραντάρ μου τα 2 παρακάτω και θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάτι για να αποφύγω την φόλα

1.
2.
Απ ότι καταλαβαίνω το πρώτο λινκ με την αγγελία για το Nuru massage δεν είναι της μασερ που έχουν περιγράψει εδω μέσα συνάδελφοι με καλά λόγια απλά το βρήκα και είπα να ρωτήσω.

το 1ο ειναι αυτο που σναφερεται στις 2 σελιδες πριν,οχι γαμησι οχι εκτονωση με χερι....
το 2ο δεν εχω ιδεα

Raf2464

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
150
Πόντοι
0
Θα έπρεπε να διαγράφονται αυτές οι συζητήσεις .
Αντί να έχουμε μια σελίδα με ουσία έχουμε 30 με το μακρύ κ το κοντό του κάθε ένα.
Προσωπικά εγώ δεν βγάζω άκρη στα ποιο πολλά εδώ μέσα κ φυσικά κάποιος που θα μπει πρώτη φορά άντε να διαβάσει 100 σελίδες και να αποφασίσει που θα πάει να δοκιμάσει.
Από εκεί και πέρα όσον αφορά το τι υπηρεσίες δέχεσαι είναι τελείως υποκειμενικό καθώς ο κάθε ένας μας "φτιάχνεται" διαφορετικά από όλους τους άλλους. Δεν λέμε πχ να πας κ να κοιμάται η άλλη.

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
82
Πόντοι
1
Γεια χαρά σε όλους!

Μετά την λήξη της καραντίνας θα επισκεφτώ την συμπρωτεύουσα μετά απο πολύ καιρό για μασαζοεπίσκεψη και έχω στο ραντάρ μου τα 2 παρακάτω και θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάτι για να αποφύγω την φόλα

1.
2.
Απ ότι καταλαβαίνω το πρώτο λινκ με την αγγελία για το Nuru massage δεν είναι της μασερ που έχουν περιγράψει εδω μέσα συνάδελφοι με καλά λόγια απλά το βρήκα και είπα να ρωτήσω.

το 1ο ειναι αυτο που σναφερεται στις 2 σελιδες πριν,οχι γαμησι οχι εκτονωση με χερι....
το 2ο δεν εχω ιδεα

Το 2ο είναι το Angel Spa, που το έχει η Εύα περιοχή Jumbo Θέρμης

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
272
Πόντοι
21
Αυτό το angel spa ανατολικά στο jumbo δεν έχει καμία σχέση με ερωτικό μασάζ. Είχα πάει αρκετές φορές μέχρι που έφαγα πόρτα από τον (υποθέτω) άντρα της. Σε ένα χώρο κομμωτήριο- μασαζ- υπόγειο- αποθήκη σπιτιού. Μπορεί κάποτε να ήταν του χώρου αλλά σύμφωνα με τα δεδομένα που συλλεξα θεωρώ πως ουδεμία σχέση έχει με το άθλημα.

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
272
Πόντοι
21
Θα συνεχιστεί πολύ αυτό το μπουζούκι με τον τύπο που κάνει σαν βεγκαν σε κρεοπωλείο?

DimitrisEyth

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2016
Like
26
Πόντοι
0
Γεια χαρά σε όλους!

1.
2.

το 2ο δεν εχω ιδεα

Το 2ο είναι το Angel Spa, που το έχει η Εύα περιοχή Jumbo Θέρμης

Thanks για την ενημερωση!

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
82
Πόντοι
1
Αυτό το angel spa ανατολικά στο jumbo δεν έχει καμία σχέση με ερωτικό μασάζ. Είχα πάει αρκετές φορές μέχρι που έφαγα πόρτα από τον (υποθέτω) άντρα της. Σε ένα χώρο κομμωτήριο- μασαζ- υπόγειο- αποθήκη σπιτιού. Μπορεί κάποτε να ήταν του χώρου αλλά σύμφωνα με τα δεδομένα που συλλεξα θεωρώ πως ουδεμία σχέση έχει με το άθλημα.
Έχει κανά χρόνο σίγουρα που χώρισε με τον τύπο..

Melouris

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2020
Like
10
Πόντοι
0
Ο φίλος με το nuru μπορεί να διευκρινίσει αν η κοπέλα έχει χώρο δικό της?στο site δεν είναι ξεκάθαρο.

Έχει δικό της χώρο

Θα προσπαθήσω να κλείσω ραντεβού και θα ενημερώσω το συντομότερον δυνατόν. Το site αναφέρει ότι κατα τη συνεδρία η μασεζ φοράει μαγιό. Ισχύει αυτό ή υπήρξαν περιπτώσεις που ήταν γυμνή; Ρωτώ γιατί πραγματικά μου φαίνεται πολύ παράξενο να σε κάνει να τελειώσεις χωρίς καν να νιώσεις το στήθος ή το μουνί της σε άμεση επαφή πάνω σου. Σόρρυ αν γίνομαι κουραστικός αλλά το έχω ειλικρινή απορία

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
673
Πόντοι
511
Ο φίλος με το nuru μπορεί να διευκρινίσει αν η κοπέλα έχει χώρο δικό της?στο site δεν είναι ξεκάθαρο.

Έχει δικό της χώρο

Θα προσπαθήσω να κλείσω ραντεβού και θα ενημερώσω το συντομότερον δυνατόν. Το site αναφέρει ότι κατα τη συνεδρία η μασεζ φοράει μαγιό. Ισχύει αυτό ή υπήρξαν περιπτώσεις που ήταν γυμνή; Ρωτώ γιατί πραγματικά μου φαίνεται πολύ παράξενο να σε κάνει να τελειώσεις χωρίς καν να νιώσεις το στήθος ή το μουνί της σε άμεση επαφή πάνω σου. Σόρρυ αν γίνομαι κουραστικός αλλά το έχω ειλικρινή απορία
Γυμνη ειναι η κοπελα.Τα εχουμε πει.

Raf2464

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
150
Πόντοι
0
Αλάνια αύριο κλείνουν τα "ινστιτούτα" Σαλονίκη οποίος πάει ας ενημερώνει ποιο συνεχίζει να λειτουργεί. Υπόψιν στην Ζέτα dames αύριο έρχονται 2 καινούργια κορίτσια απ' ότι μου είπε κ πρόγραμμα 60' 80€ και με 2 κοπέλες στα 120€ φουλ πρόγραμμα.

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
272
Πόντοι
21

Άρα υπάρχει φως στο τούνελ? Να κάνω καταδρομική? Δεν θέλω να φάω άκυρο ξανά από εκεί.... Και με βολεύει αφάνταστα η τοποθεσία , δεν υπάρχει τίποτα άλλο τόσο ανατολικά εκτός από μια στη Καλαμαριά που διαβάζω αλλά δεν βρίσκω τίποτα

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
82
Πόντοι
1

Άρα υπάρχει φως στο τούνελ? Να κάνω καταδρομική? Δεν θέλω να φάω άκυρο ξανά από εκεί.... Και με βολεύει αφάνταστα η τοποθεσία , δεν υπάρχει τίποτα άλλο τόσο ανατολικά εκτός από μια στη Καλαμαριά που διαβάζω αλλά δεν βρίσκω τίποτα
Το αν θα φας άκυρο ή όχι, αυτό δεν το ξέρω. Κάνει όποτε και με όποιον θέλει, αν θέλει.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.331
Πόντοι
1.056
Ευχαριστώ τους συναγωνιστές που έγραψαν κριτική για το nuru κάτι που με οδήγησε και μένα να το δοκιμάσω.

Η κοπέλα έχει όντως δύναμη που δεν το πιστεύεις, τα "αεροπλανικά" που κάνει στο μασάζ σου έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις.

Δεν ξέρω αν το μασάζ που κάνει θεωρείται nuru ή όχι καθώς δεν είμαι ειδικός να το κρίνω αλλά σίγουρα είναι μια εμπειρία που αξίζει να την δοκιμάσεις.

thegun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
13
Like
646
Πόντοι
991
Ευχαριστώ τους συναγωνιστές που έγραψαν κριτική για το nuru κάτι που με οδήγησε και μένα να το δοκιμάσω.

Η κοπέλα έχει όντως δύναμη που δεν το πιστεύεις, τα "αεροπλανικά" που κάνει στο μασάζ σου έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις.

Δεν ξέρω αν το μασάζ που κάνει θεωρείται nuru ή όχι καθώς δεν είμαι ειδικός να το κρίνω αλλά σίγουρα είναι μια εμπειρία που αξίζει να την δοκιμάσεις.

Εγω φίλε κανω 1-2 φορες τον μηνα με την κοπελα, δεν ειναι μονο η εμπειρια, αλλα συνδυαζει αισθησιακο μασαζ με πρωτης ποιοτητας μαλαξεις για το σωμα, παντα βγαινω σαν καινουριος :)

Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
175
Πόντοι
1

Το αν θα φας άκυρο ή όχι, αυτό δεν το ξέρω. Κάνει όποτε και με όποιον θέλει, αν θέλει.

...... απο το ιαλουρονικο και τις μαλακιες που βαζει εχει γινει χειροτερη και απο τον Ιρινα στο προσωπο,παντως στα σοσιαλ ανεβαζει μονο γυναικες και συνεδριες μποτοξ κτλ

Kotsarikos(2)

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2021
Like
22
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα! Πρώτη φορά γράφω αν και διαβάζω εδώ και καιρό. Ήρθε η ώρα να προσφέρω και εγώ πληροφορίες. Βρέθηκα χτες με την κοπέλα που προσφέρει nuru μασάζ. Ο χώρος βρίσκεται στην Αγίου Δημητρίου στο ύψος του Τούρκικου προξενείου. Πρωτίστως η κοπέλα είναι πολύ ευγενική και φιλόξενη. Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερο και απολαυστικό. Φοβερό μασάζ body to body. Είναι γυμνή και έχει κορμί λαμπάδα! Σε κάνει να τελειώσεις βάζοντας το πέος ανάμεσα στα μπούτια της! Αερογαμια θα το βάφτιζα! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 τελειώματα στην μια ώρα! Σπέσιαλ περιποίηση αποτελεί το μπανάκι που σου κάνει η ίδια για να φύγουν τα λάδια. Ο χώρος πεντακάθαρος. Κόστος 100 euros. Ελπίζω να βοήθησα.

Spitharas84

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
176
Πόντοι
0
Καλημέρα,ξερεις κανεις αν άνοιξε το spa elit?ειχα δοκιμάσει με μια Μαρία ξανθιά τον Σεπτέμβριο πολύ καλη κ θα ήθελα να μάθω αν δουλευει καπου αλλου.αν ξερει κάποιος ας με ενημερώσει.Ευχαριστω.

gigi(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας, μήπως κάποιος γνωρίζει λεπτομέρειες για αυτήν την αγγελία??Σας ευχαριστώ πολύ

MagMas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Like
154
Πόντοι
0
Να πω και τη δική μου άποψη για την κοπέλα με το 'Nuru' masaz στην Αγ. Δημητρίου.

Η επικοινωνία ήταν εύκολη, ξενίζει στην αρχή η προφορά της αλλά από κοντά είναι συμπαθητική.
Εχει κορμί λαμπάδα, petit γυμνασμένη, με γονίδια από Ουκρανία. Πολύ μικρό στήθος καθώς είναι στεγνή από λιπος.
Ο χώρος είναι ικανοποιητικά καθαρός.

Τώρα το μασαζ είναι βεβαια προσωπική υπόθεση αναλόγως με τα γούστα του καθενός. Εγώ δεν ξετρελλάθηκα να πω την αλήθεια. Ναι, είναι ιδιαίτερο, η ίδια περνάει με όλους τους απίθανους τρόπους το κορμί της πάνω ή κάτω από το δικό σου σώμα ενώ εισαι πασαλειμένος με ζεστό λάδι-gel οπότε γλιστράει απίστευτα, σαν χέλι ανάμεσά σου. Κάποια στιγμή όμως με κούρασε διότι δεν είχε κάποιο πρόγραμμα στις κινήσεις δηλ αρχή, μέση και τέλος. Εγώ προσωπικά προτιμώ το κλασικό μασάζ και δίνω μεγάλη σημασία σε αυτό, την ίδια σημασία που δίνω και στην τελική φάση της εκτόνωσης. Οπως είπαν και οι προηγούμενοι, σε τελειώνει με γρήγορες κινήσεις ανάμεσα στους μηρούς της.

Εκείνο που με 'αγχωσε' είναι το θέμα της καθαριότητας του στρώματος το οποίο γεμίζει με λάδια και διάφορα άλλα υγρά όπως καταλαβαίνετε. Το είχα στο μυαλό μου στη διάρκεια της συνεδρίας και ήμουν αγχωμένος. Μπορεί να το καθαρίζει όντως όταν τελειώνει η όλη φάση αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσο καλά μπορεί να καθαρίσει αυτό το στρώμα και μετά από δύο εκτονώσεις... Επίσης θεωρώ ότι η όλη φάση είναι πολύ πιο intimate από αυτό που θα ήθελα εγώ, αλλά όπως είπα και στην αρχή αυτά είναι γούστα.

Ισως η καλύτερη φάση για εμένα είναι το μπάνιο στο τέλος όπου σε τρίβει η ίδια και σε βοηθάει να φύγει το λάδι-gel. Εκεί νιώθεις ότι σε περιποιούνται πραγματικά.

Αρα για να συνοψίσω, είναι κάτι το διαφορετικό, έχω βεβαια πολλές αμφιβολίες αν είναι το πραγματικό nuru, αλλά αξίζει να το δοκιμάσει κάποιος έστω και μία φορά αν αντέχει το πορτοφόλι του. Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε τόσο ώστε να επανέλθω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom