Μπραβο μπραβοοοο κερδισες ρε μπακλαμακο νταξ ρισπεκτ.....Αντε να παραλαβεις το Βραβειο σου!!!Σηκωσε το ψηλα διοτι ειναι βαρη κ ασηκωτο!!!!Ρε τι κελεπουρια βρισκεις αν θελεις εδω μεσα ρεεεε!!!!
Φίλε Καβαλάρη, καλησπέρα.
Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο συγκαταβατικός γίνεται, καθόσον δεν θέλω να προκαλέσω προστριβές, έτι περαιτέρω.
Μπήκες σε ένα νήμα το οποίο έχει ως θέμα τα μασατζίδικα, και ειρωνεύεσαι τα μέλη για τις επιλογές τους.
Πρώτον, κανένας δεν σε υποχρέωσε να μπεις εδώ. Εξ όσων γνωρίζω, γράφεις, κατά κύριο λόγο στο νήμα των city tours. Καλά κάνεις και μαγκιά σου, και κανένας δεν έχει δικαίωμα να σε κρίνει για τα γούστα σου. Αντιστοίχως όμως τίποτα δεν σε νομιμοποιεί να καταφέρεσαι, και μάλιστα με υβριστικό τρόπο, σε βάρος των υπολοίπων μελών αυτού του νήματος. Θεωρείς πως δίνουν χρήματα σε κοπέλες που δεν τα αξίζουν, για αμφιβόλου ποιότητας υπηρεσίες. Αυτό είναι πολύ πιθανόν. Κανείς όμως, αφενός δεν σε όρισε κριτή των γούστων τους και ο καθένας , αφετέρου, είναι ελεύθερος να διαθέτει τα χρήματά του, όπως κρίνει καλύτερα. Κοινώς, και ελπίζοντας να γίνω ευκολότερα αντιληπτός, ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ.
Κατά δεύτερον, θα σου επισημάνω το εξής. Ζώντας , πλέον, εδώ και καιρό στην Αθήνα, είχα την ευκαιρία να γνωριστώ με κοπέλες μη επαγγελματίες, ηλικίας από 19 έως 25-26 ετών το πολύ (πραγματικές ηλικίες - όχι σαν αυτές που λένε τα πρακτορεία αφήνοντας έξω τα καλοκαίρια) οι οποίες κοστολογούν τις υπηρεσίες τους - και σε βεβαιώνω ότι οι υπηρεσίες αυτές είναι εφάμιλλες αν όχι ανώτερες αυτών των call girls και των city tours - από 80 έως 120 ευρώ για δίωρο ( που πολλές φορές γίνεται και τρίωρο και τετράωρο αν η κοπέλα γουστάρει). Δεν θεώρησα όμως σκόπιμο να βγω δημοσίως και να αρχίσω να τα χώνω σε όσους πάνε με σιτιτούρια στη Θεσσαλονίκη, για το ότι είναι μαλάκες επειδή ακουμπάνε εκατοπενηντάρια στην κάθε βλάχα και νυφίτσα της στέπας για μια ώρα, και , συνήθως, για πρόγραμμα που δεν είναι φουλ.
Κλείνοντας λοιπόν, το τι γκαβλώνει τον καθένα είναι δική του υπόθεση, και λογαριασμό δεν έχει να δώσει σε κανέναν. Άδειασέ μας τη γωνιά λοιπόν και μη μας κάνεις τ' αρχίδια πλανήτες, Nick kick boxing 3, και γυμναστήριο του αρμ και σπάρινγκ και τ' αρχίδια μας κουνιούνται.
ΥΓ. Ευτυχώς που προσπάθησα να είμαι συγκαταβατικός ο πούστης...