nikos neapolitis38
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 51
- Πόντοι
- 1
Υπάρχει τελικα αξιοπιστο datting app στην Ελλάδα που να λειτουργεί χωρις fake λογαριασμούς???
Το tinder μια χαρά είναι. Αρκεί να βλέπεσαι..
Οh yes, υπάρχουν κάποιες οι οποίες βλέπονται (ένα 20%) και κάποιες oi οποίες παρα-βλέπονται!!! (ένα 5%).γιατι αυτες βλεπονται ?![]()
Οh yes, υπάρχουν κάποιες οι οποίες βλέπονται (ένα 20%) και κάποιες oi οποίες παρα-βλέπονται!!! (ένα 5%).γιατι αυτες βλεπονται ?![]()
Το υπόλοιπο 75% είναι σαπάκια, δε λέω![]()
Kοίτα σχετικά είναι όλα...Οh yes, υπάρχουν κάποιες οι οποίες βλέπονται (ένα 20%) και κάποιες oi οποίες παρα-βλέπονται!!! (ένα 5%).γιατι αυτες βλεπονται ?![]()
αρα συμφωνεις με μενα στο περισσοτερο ποσοστο, κατα βαση.
απο αυτο το ποσοστο που μενει λοιπον (15-20%), δε νομιζω να αξιζει να κανεις ολα αυτα που εγραψα στο 1ο post.
εξαλλου πρεπει να πληρωσεις πλεον, για να στελνεις μηνυματα και να παιξεις τη μπαλιτσα σου (αυτη που ειναι και οποια και να ειναι).
σε αυτο το ποσοστο, εχει πεσει επισης ΟΛΟ το αναλογο site καβλαντηδων και βομβαρδιζει με καθε λογης μαλακια.
αρα δε νομιζω να αξιζει ο χρονος. εκτος αν εχεις και θες να τον ξοδεψεις καπου.
εκει θελω να καταληξω.
επισης δε βαζω μεσα τα διαφημιστικα και τα promotions, που συνηθως ειναι στο 5% που ειπες και κανουν μπαμ.
πιο παλια, πριν καπου 10 χρονια, που ηταν στις αρχες τετοιες εφαρμογες και ηταν και free και in επισης, μπορουσες να βρεις αρκετα αξιολογα.
εχω επαφες απο τοτε μεχρι σημερα και ειναι αρκετα αξιολογες.
πλεον με τα φραγκα και με τον αναλογο κορεσμο, μονο τα μπαζα υπαρχουν-μενουν και τα υπολοιπα ειναι για αλλα κολπα![]()
τελος τα μπαζα και μη ειναι θεμα γουστου, μεσω του οποιου εχουν ανατραπει οι περισσοτερες κουβεντες.
Me too! Υπάρχει ακόμα αυτό???εγω παλιοτερα ειχα γνωρισει αρκετες απο το zoo.gr
δεν το εχω δοκιμασει να πω την αληθεια να δω εαν συνεχιζει να υφισταταιMe too! Υπάρχει ακόμα αυτό???εγω παλιοτερα ειχα γνωρισει αρκετες απο το zoo.gr
Ούτε που θυμάμαι username και passwords.
Έχεις μπερδευτεί μπάρμπα.Kοίτα σχετικά είναι όλα...Οh yes, υπάρχουν κάποιες οι οποίες βλέπονται (ένα 20%) και κάποιες oi οποίες παρα-βλέπονται!!! (ένα 5%).γιατι αυτες βλεπονται ?![]()
αρα συμφωνεις με μενα στο περισσοτερο ποσοστο, κατα βαση.
απο αυτο το ποσοστο που μενει λοιπον (15-20%), δε νομιζω να αξιζει να κανεις ολα αυτα που εγραψα στο 1ο post.
εξαλλου πρεπει να πληρωσεις πλεον, για να στελνεις μηνυματα και να παιξεις τη μπαλιτσα σου (αυτη που ειναι και οποια και να ειναι).
σε αυτο το ποσοστο, εχει πεσει επισης ΟΛΟ το αναλογο site καβλαντηδων και βομβαρδιζει με καθε λογης μαλακια.
αρα δε νομιζω να αξιζει ο χρονος. εκτος αν εχεις και θες να τον ξοδεψεις καπου.
εκει θελω να καταληξω.
επισης δε βαζω μεσα τα διαφημιστικα και τα promotions, που συνηθως ειναι στο 5% που ειπες και κανουν μπαμ.
πιο παλια, πριν καπου 10 χρονια, που ηταν στις αρχες τετοιες εφαρμογες και ηταν και free και in επισης, μπορουσες να βρεις αρκετα αξιολογα.
εχω επαφες απο τοτε μεχρι σημερα και ειναι αρκετα αξιολογες.
πλεον με τα φραγκα και με τον αναλογο κορεσμο, μονο τα μπαζα υπαρχουν-μενουν και τα υπολοιπα ειναι για αλλα κολπα![]()
τελος τα μπαζα και μη ειναι θεμα γουστου, μεσω του οποιου εχουν ανατραπει οι περισσοτερες κουβεντες.
Εγώ με το 1 super like την ημέρα είμαι, δεν έχω πληρώσει για likes. Κάνω ένα super και όλα τα υπόλοιπα κανονικά. Έχω αρκετά matches και παίζω μπάλα. Αλλά επαναλαμβάνω: το 15%-20% αξίζει. Μέσα σε αυτό το ποσοστό υπάρχουν και κάτι ΠΟΛΥ καλά τεμάχια.
Το θέμα κυρίως είναι ότι τελικό συμέρασμα βγάζεις μόνο από κοντά! Που και πάλι παίζει γιατί μου έχει τύχει σούπερ μουνάκι αλλά... τσουβάλι εντελώς, ούτε πίπες δεν ήξερε να παίρνει...!
Απλά να βρισκόμαστε σε κίνηση. Είναι ακόμα ένα εργαλείο για να ρίξεις κάνα πούτσο! Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου, face 2 face παιχνίδι είναι το καλύτερο.
Αυτό που το είδα κάποια στιγμή μοιάζει αρκετά με το Badoo στο οποίο έκανα δουλίτσα αρκετή μπορώ να πω. Εχει κόσμο ή όχι;Δοκίμασε και το Bumble![]()