Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τι ομορφο θεαμα ειναι το χιονι να πεφτει και να ασπριζουνε οι στεγες.Μια μεγαλη αγαπη για αυτους που δουλευουνε εξω με τετοιο καιρο...
Ti ωραίες φωτογραφίες τραβάω ο άτιμοςΤι ομορφο θεαμα ειναι το χιονι να πεφτει και να ασπριζουνε οι στεγες.Μια μεγαλη αγαπη για αυτους που δουλευουνε εξω με τετοιο καιρο...

γιατι τοτε δεν βαζεις φωτογραφια με ασπρες στεγες?Τι ομορφο θεαμα ειναι το χιονι να πεφτει και να ασπριζουνε οι στεγες.Μια μεγαλη αγαπη για αυτους που δουλευουνε εξω με τετοιο καιρο...

εχει καλο σωμα αλλου υστερειΠαντως με ολο το σεβασμο στο κοριτσι,αυτο το σωμα δεν παραπεμπει σε πιπινακι.....
προφανως δεν εχουμε τα ιδια γουστα φιλε μου! εγω την βλεπω πολυ πλαδαρη.εχει καλο σωμα αλλου υστερειΠαντως με ολο το σεβασμο στο κοριτσι,αυτο το σωμα δεν παραπεμπει σε πιπινακι.....
'προφανως δεν εχουμε τα ιδια γουστα φιλε μου! εγω την βλεπω πολυ πλαδαρη.εχει καλο σωμα αλλου υστερειΠαντως με ολο το σεβασμο στο κοριτσι,αυτο το σωμα δεν παραπεμπει σε πιπινακι.....
απλα εγω "τρωω" πρωτα με τα ματια!'προφανως δεν εχουμε τα ιδια γουστα φιλε μου! εγω την βλεπω πολυ πλαδαρη.εχει καλο σωμα αλλου υστερειΠαντως με ολο το σεβασμο στο κοριτσι,αυτο το σωμα δεν παραπεμπει σε πιπινακι.....
δεν αμφισβητω απλα εσυ βλεπεις ενω εγω την εχω δοκιμασει γι αυτο και το ποστ
στην επόμενη φώτοΆλλαξε παπούτσι...