Οκ για τις φωτογραφίες.
Αν είναι άλλη από κοντά απ αυτή που είδες, τη στέλνεις πίσω χωρίς 10ρα τσακιστή.
Εκτός απ' αυτό, για μένα πρέπει να έχουν όλες τους Ιατρικές εξετάσεις και να 'ναι αναρτημένες στο site μαζί με τις φωτό τους.
Δεν βρήκα κάποιο γραφείο που να έχουν εξετάσεις, έστω και χωρίς να είναι αναρτημένες, έτσι αποφάσισα να μην πάρω.
Όσο δεν είμαστε απαιτητικοί τόσο οι παρατυπίες θα συνεχίζονται.
Οχι μόνο στα γραφεία, αλλά παντού!
Ξερεις τι απαντηση πηρα απο γραφειο οταν ζητησα η κοπελα να'χει τις προσφατες εξετασεις που'χει κανει???
Οτι δεν γινεται αυτο,γιατι αναγραφονται τα πραγματικα της στοιχεια...
τις δικες σου εξετασεις και στοιχεια τους τα εστειλες?
Αγαπητέ,
Χωρίς παρεξήγηση.
Το γραφείο οφείλει να ελέγχει για την ορθότητα των φωτογραφιών.
Είναι απάτη και έλλειψη σεβασμού προς τον πελάτη να αναρτούν φωτογραφίες κοριτσιών που δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.
Επίσης ο συνάδελφος ζήτησε να δει τις εξετάσεις του κοριτσιού.
Δεν το θεωρώ καθόλου υπερβολικό, απεναντίας το θεωρώ πολύ ώριμο εκ μέρους του που ζήτησε να δει τις εξετάσεις του κοριτσιού.
Μην κοιτάς που κανένας μας δεν ζητάει εξετάσεις.
Οφείλει η εργαζόμενη να έχει τις εξετάσεις μαζί της με καλυμμένο το όνομα της και με ένα κωδικό που θα αναρτά και το γραφείο για να γίνεται ο σωστός έλεγχος.
Τι φοβάται το κορίτσι ???
Μήπως είναι το πασίγνωστο μοντέλο της Ρωσίας - Ουκρανίας ?
Μια βλάχα από ένα χωριό το πιθανότερο ...
Εάν θέλει και το κορίτσι μπορεί να ζητήσει εξετάσεις από τον πελάτη.
Δικαίωμά της.
Άλλο τώρα αν στις περισσότερες περιπτώσεις θα δει την πόρτα της εξόδου.
Όλα αυτά καλοπροαίρετα και χωρίς παρεξήγηση.
Είμαι άλλωστε σίγουρος ότι κάτω απο ώριμη σκέψη θα συμφωνήσεις και εσύ μαζί μου.
Και όχι μόνο εσύ αλλά και οι υπόλοιποι και ακόμα και τα γραφεία είμαι 100% σίγουρος ότι κατά βάθος συμφωνούν.