Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ναι ρε μουνοπανο αλβανόσπορε που θα αμφισβητήσεις εσυ πουτανας γιε την ελληνικότητα μου.συγχαρητηρια....μολις κερδισες 50 ρουβλια...
υγ : ξερετε και ελληνικα εκει στην τσετσενια?
Ναι ρε μουνοπανο αλβανόσπορε που θα αμφισβητήσεις εσυ πουτανας γιε την ελληνικότητα μου.συγχαρητηρια....μολις κερδισες 50 ρουβλια...
υγ : ξερετε και ελληνικα εκει στην τσετσενια?
ΥΓ. Τι γλώσσα μιλούσε η μάνα σου χθες το βράδυ ;;;; Είχα πιει και δεν θυμάμαι έτσι μπουκωμένη που ηταν
σιγα ρε.....
Καντε μια αναφορα ολοι στο τσετσενικο μουνι που βριζει μανες γαμω τον ιγναντιεβιτς που ψοφολογαει στο ροστοβ!!!
Επειδή πολλή νεκρά έπεσε στο νήμα των ερπετών , ας το ζωντανέψουμε λίγο, ένεκα της ημέρας
Άτιτλε αρούλη
Είστε του χοντρού οι δούλοι
Με το σπρώξιμο του Κουλη
Του πρεζεμπορα του μπούλη
Φάτε τώρα Αραμπουλι
Μου θέλετε και τίτλο, πουθεναδες. Άντε στις τρύπες σας ξεφτίλες του βορρά
Επειδή πολλή νεκρά έπεσε στο νήμα των ερπετών , ας το ζωντανέψουμε λίγο, ένεκα της ημέρας
Άτιτλε αρούλη
Είστε του χοντρού οι δούλοι
Με το σπρώξιμο του Κουλη
Του πρεζεμπορα του μπούλη
Φάτε τώρα Αραμπουλι
Μου θέλετε και τίτλο, πουθεναδες. Άντε στις τρύπες σας ξεφτίλες του βορρά
Τρελέ,νομίζω ο νόμος περί προσωπικών δεδομένων,απαγορεύει να ποστάρεις τον μπαμπά άλλων μελών

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ,
ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ! ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΕΙΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!![]()
Γαμω το πανουργια παπαιωαννου και τη πουτανα τη λαμια και το σκατοχωραφο που παιξαμε γαμω... σημερα τελειωσε οριστικα η υποθεση τιτλος!![]()