raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.693
- Πόντοι
- 5.006
Με τον ΣΥΡΙΖΑ σε σημαντικό βαθμό ξεδοντιασμένο και άρα τους νουνεχείς ψηφοφόρους να μην αντιλαμβανόνται πλέον ως επιτακτική την ανάγκη της υπερψήφισης κούλη στις επερχομένες εκλογές - αν δεν βρεθεί κάποια φόρμουλα στέρησης του δικαιώματος του εκλέγεσθαι στην παρέα μιχαλολιάκου και τον κασιδιάρη - βλέπω την εθνικιστική ακροδεξία, με την όποια μορφή πάρει τότε, να ανακάμπτει με εκλόγιμα ποσοστά πάντως ... κάτι που θα χαρώ ιδιαιτέρως είναι η αλήθεια.
Ασχέτως των υποκοσμιακών πρακτικών της παρέας μιχαλολιάκου δεν νομίζω ότι υπάρχει εχέφρων άνθρωπος που να πιστεύει ότι τα χρυσαύγουλα είχαν μια "δίκαιη δίκη" - όπως δεν είχε ούτε και η 17Ν άλλωστε όπως και τόσοι άλλοι που κινήθηκαν στον χώρο του σύνθετου πολιτικού εγκλήματος όταν μπαγλαρόθηκαν από τις αρχές.
1000 σελιδες παραπεμπτικο βουλευμα, 2 τεραμπαιτ ψηφιακο υλικο, 220 μαρτυρες, 440 εγγραφα, 450 συνεδριασεις, συνεκδικαση 3 κακουργηματων και συνεξεταση αλλων 60 υποθεσεων.....
αλλα ο σετρινο ως εχεφρων ανθρωπος τα μελετησε ολα αυτα και κατεληξε στο ξεκαθαρο πορισμα οτι δεν ηταν μια ¨δικαιη δικη"....
![]()
Έχεις διαβάσει το σκεπτικό της απόφασης τύπε? Όχι προφανώς, θα καθαρογραφεί μετά από μήνες πιθανόν. Τεχνικά μιλώντας λοιπόν , τόσο εγω όσο και εσυ μέχρι να το διαβάσουμε απλά γράφουμε πίπες αυθαιρετωντας ...
Στοιχειώδης πολιτική σκέψη αρκει για να καταλάβει κανείς ότι οι αποφάσεις της δικαιοσύνης σε κάθε υπόθεση που αφορά σύνθετο πολιτικό έγκλημα, κόκκινο ή μαύρο αδιάφορο, είναι αποφάσεις σκοπιμότητας.
λαθος τυπε...πιπες γραφεις μονο εσυ...εγω απλα σου γραφω την πραγματικοτητα...
σε μια τοσο πολυσυνθετη και δυσκολη δικη, εσυ κατεληξες οτι δεν υπηρξε δικαιη δικη...γιατι?γιατι ετσι!!!γιατι ετσι κατεβασε η γκλαβα σου...
εγω δεν λεω ουτε οτι η δικη ηταν δικαιη ουτε οτι ηταν αδικη, γιατι πολυ απλα ηταν τετοιος ο ογκος των δεδομενων που μονο οι αμεσα εμπλεκομενοι στην δικη μπορουν να εκφερουν γνωμη...εγω δεν γνωριζω ολο το υλικο της δικης για να εκφερω γνωμη αν στοιχειοθετειται ή οχι εγκληματικη οργανωση, εσυ που ακριβως το εμαθες και παιρνεις τοσο ξεκαθαρη θεση οτι η δικη δεν ηταν δικαιη???εκτος αν εισαι σαν τον αλλον τον γκεομαν που νομιζει οτι ε.ο. κατα τον ποινικο κωδικα ειναι οταν πανε 68 να σκοτωσουν εναν!!!!