Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η για νεφέλη από velvet να με ενημέρωση
Ευχαριστώ
Η Δανάη έχει το πιο όμορφο πρόσωπο που έχω δει σε κοπέλες του κλάδου.... Και η Αλεξάνδρα δεν πάει πίσω.Δανάη Αλεξάνδρα από εμφάνιση?Δυνατά κομμάτια?
Η Δανάη έχει το πιο όμορφο πρόσωπο που έχω δει σε κοπέλες του κλάδου.... Και η Αλεξάνδρα δεν πάει πίσω.Δανάη Αλεξάνδρα από εμφάνιση?Δυνατά κομμάτια?
δηλαδή ξεπετες;;;;Η Δανάη έχει το πιο όμορφο πρόσωπο που έχω δει σε κοπέλες του κλάδου.... Και η Αλεξάνδρα δεν πάει πίσω.Δανάη Αλεξάνδρα από εμφάνιση?Δυνατά κομμάτια?
Σωστός . Αλλά αρπακτικά ..
Σωστός . Αλλά αρπακτικά ..
Μερικοί εδώ μέσα μάλλον ή μας κοροϊδεύετε ή κάνετε διαφήμιση στο osmose, δεν γίνεται σε κάθε σελίδα κάποιος να ρωτάει για αυτό ενώ σχεδόν σε κάθε σελίδα υπάρχει απάντησή.
Μερικοί εδώ μέσα μάλλον ή μας κοροϊδεύετε ή κάνετε διαφήμιση στο osmose, δεν γίνεται σε κάθε σελίδα κάποιος να ρωτάει για αυτό ενώ σχεδόν σε κάθε σελίδα υπάρχει απάντησή.
εχουν παρεισφρησει προμοτορες λες και στο μασαζ κατ οικον?![]()
Η τιμη στο VIP ανεβηκε στα 60€ απο 50€ οποτε μιλαμε για αυξηση 20%.
Δεν μας τα λες καλα φιλε.
Πάντως γενικά έχουν πέσει παρά πολύ οι δουλειές των γραφείων μασάζ!
επιβεβαιωνω ότι σταμάτησε και η εριετα και η Ρουλα και αρκετές κοπέλες είχαν θέμα Και τσακωμούς απο ότι έμαθα με την αφεντικινα...τους εκανε πέσιμο και το σδοε και έγινε χαμός πρόστιμα κτλ κτλ εξού και η άνοδος της τιμής στα 60€ για να βγάλουν τα σπασμένα...η αρπαχτή σε όλο της Το μεγαλείο μαύρο από μενα σε γραφεία Τέτοιου τύπου...έχουν μείνει κάνα δυο θεραπεύτριες αλλά και αυτές θα λακίσουν λογικά δεν είναι χαζες θέλουν να νιώσουν ασφάλεια ότι είναι σε σώστο γραφείο..μαύρο από μενα σε αρπακτικα σαν το vip Masaage..πάμε παρακάτω..καλημερα παιδια.ειχα κλεισει με ερριετα&χθες μου λεει η υπευθηνη οτι σταματησε για δικους της λογους.κριμα&φαινοταν δυνατο.πιστευω καπου αλλου θα παει