dimitris 720
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2019
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
στο χαλαρα ξερουμε εαν γαμιουντε;
στο χαλαρα ξερουμε εαν γαμιουντε;
Ναι η Ελενη απο το pub life στην κεφαλληνιας γαμιεται επιβεβαιωμενα. Εχθες παντως που περναγα απο την Κεφαλληνίας ειδα να βγαινει απο μεσα απο το life ενα πολυ ωραιο νιμου την ωρα που εκλεινε το μαγαζι κατα τις 11:30.
Μελαχροινη με μακρυ μαλλι, λεπτη, στητο στηθος, ωραιο σωμα, ωραια κορμοστασια, ωραιο προσωπο. Δεν ηταν σαν τις αλλες που εχουν μαζευτει εκει μεσα και ειναι για να μας πληρωνουνε να τις γαμισουμε. Αυτη ηταν πολυ ομορφη. Πηγα να της πιασω κουβεντα, της λεω νωρις πρεπει να κλεισετε παρασκευιατικα, κριμα. Μου απαντησε οτι ετσι ειναι σε ολα τα μπαρακια της αττικης δυστυχως. Τη ρωτησα αν ειναι Ελληνιδα, απαντησε ναι. Καινουργια ειναι στο μαγαζι αρα, δεν την εχω ξαναδει. Γιαυτην θα πηγαινα στο life. Απεκτησε ενδιαφερον ο χωρος. Δεν μου ειπε τιποτα αλλο αν και τη ρωτησα πού μενει. Ειπε απλα οτι πρεπει να φυγει. Εχει κι ωραια φωνουλα.
Συναγωνιστη andre, την Ελενη την ξανθια την 60+ τη γνωριζω πολλα χρονια και ειχα παει μαζι της παλιά. Τωρα δεν ξερω ποσα χρεωνει.
... ναι... :SΠληρώνουν άνθρωποι πάνω από 100 ευρώ για να πηδήξουν μια γυναίκα που κυμαίνεται μεταξύ 60 κι 70?
Σοβαρά τώρα?
Ρε παιδιά για την ίδια μιλάμε? Σίγουρα?
Πληρώνουν άνθρωποι πάνω από 100 ευρώ για να πηδήξουν μια γυναίκα που κυμαίνεται μεταξύ 60 κι 70?
Σοβαρά τώρα?
Ρε παιδιά για την ίδια μιλάμε? Σίγουρα?
Πληρώνουν άνθρωποι πάνω από 100 ευρώ για να πηδήξουν μια γυναίκα που κυμαίνεται μεταξύ 60 κι 70?
Σοβαρά τώρα?
Οι οπαδοί των κωλόμπαρων είναι περίεργοι δεινόσαυροι τύπε.
Η καλτιλα κοστιζει αρχηγε μου
Ωραια σε ευχαριστω φιλε μου!!Απο πληροφοριες που εχω δουλευει με τον κανονισμο αλλα το σερβις ειναι το ιδιο