Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Εσυ φιλε μου οπως κ μερικοι ακομα που εχουν γραψει κριτικες για μενα λεγοντας οτι με εχουν συναντησει που δεν βασιζονται σε πραγματικα γεγονοτα κ ενω δεν με εχουν δει καν,τι συμβαινει και ειστε περιεργοι να μαθεται αν τελικα ειμαι ετσι οπως λενε οι χειτερς ?Ήταν έτσι όπως την περιγράφουν?
Αποκάλυψε τους Μπέλλα... πες μας ποιοι έγραψαν μούφα κριτικές
καλά κάνεις και απαντάς αλλά δεν ρώτησα κάτι εσένα...Εγώ είμαι ένας που κατεβαίνει Αθήνα, περνώ κορίτσι να περνάω όμορφα 2 ώρες, ξοδεύω κάποια χρήματα για να περάσω καλά και δεν θα δώσω λογαριασμό σε σένα τι ρωτάω και ποιόν να ενημερωθώ! Εδώ είναι φόρουμ για να ανταλλάξουμε απόψεις για να μην πέσουμε σε φόλες, αν σε χαλάει κάτι να απαντήσεις σε αυτούς που γράψανε άσχημα για σένα....Εγώ θα ρωτάω γιατί έτσι γουστάρω απλά...Εσυ φιλε μου οπως κ μερικοι ακομα που εχουν γραψει κριτικες για μενα λεγοντας οτι με εχουν συναντησει που δεν βασιζονται σε πραγματικα γεγονοτα κ ενω δεν με εχουν δει καν,τι συμβαινει και ειστε περιεργοι να μαθεται αν τελικα ειμαι ετσι οπως λενε οι χειτερς ?
![]()
και πάλι σου ξαναλέω, εγώ προσωπικά δεν έχω γράψει άσχημη κριτική για καμία κοπέλα και ούτε πρόκειται Αλλά δεν θα μου απαγορεύει κανένας αν θα ρωτήσω...μπες στης κριτικές και γράψε αν είναι μούφα η όχι! Είμαι περίεργος αυτή που γράψανε να απαντήσουν! Όπως είπες είναι θέμα γούστου αλλά όποιος πληρώνει δεν το κάνει να τρώει φόλες...δεν τα βγάζουμε ευκολα τα χρήματα για να τα πετάμεΟλοι εχουμε διαφορετικα γουστα κ αρεσκειες που ειναι απολυτα σεβαστο.Η κακια κ η ασεβεια ομως επικρατει.Μιλαμε για προσωπικα θεματα που εχουν χρησιμοποιοντας τη φαντασια τους για να μπορεσουν να αναφερουν ολες αυτες τις τρελες.Ξυδακι λοιπον σε ολα αυτα τα ατομα που προανεφερα κ σε αυτους που προσπαθουν να σαμποταρουν κ μετα το κολλημα στον τοιχο ερχεται η μουγκα!
απόψεις οσο αφορά τα κορίτσια που συναντάμε η θα συναντήσουμε όχι να μας ζητήσεις εσύ λογαριασμό! Δεν ρώτησα εσένα πως είσαι, εσύ θεωρείς τον εαυτό η καλύτερη και καλά κάνεις.. Όταν έχω απορία να μου απαντήσεις εσύ θα στείλω κατευθείανΚαλα κανεις επειδη φορουμ ειναι οπως ειπες ανταλλαγη αποψεων κανουμε δεν χρειαζεσαι την εγκριση.![]()
Εσυ φιλε μου οπως κ μερικοι ακομα που εχουν γραψει κριτικες για μενα λεγοντας οτι με εχουν συναντησει που δεν βασιζονται σε πραγματικα γεγονοτα κ ενω δεν με εχουν δει καν,τι συμβαινει και ειστε περιεργοι να μαθεται αν τελικα ειμαι ετσι οπως λενε οι χειτερς ?
![]()