Διαγραμμένο μέλος 190672
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.322
- Πόντοι
- 726
Φίλε μου δεν πάμε καλά, μας ζητά λογαριασμό γιατί γράφουμε να μάθουμε, το γραφείο έχει δώσει ελεύθερο βλέπω κρίμα...
Πραγματικός peacemakerΊσως ήταν μια παρορμηση της κοπέλας...
Ας το λήξουμε εδώ, σαν πιο μεγάλοι που είμαστε γιατί και η κοπέλα κάνει μια δύσκολη δουλειά...
Επιθυμώ μια καλύτερη συνέχεια αν είναι δυνατόν, αφού έχει και κωλάρα!!!
Και ας την αφαίρεσε...

Εσυ φιλε μου οπως κ μερικοι ακομα που εχουν γραψει κριτικες για μενα λεγοντας οτι με εχουν συναντησει που δεν βασιζονται σε πραγματικα γεγονοτα κ ενω δεν με εχουν δει καν,τι συμβαινει και ειστε περιεργοι να μαθεται αν τελικα ειμαι ετσι οπως λενε οι χειτερς ?
![]()
Φυσικα και εχω απογοητευτει με αυτους συγκεκριμενα που εχουν κανει την παραπληροφορηση γιατι ειμαι 4 χρονια στον χωρο απο τα 18-22 σεβομαι τ ψωμι μου οπως κ εσεις το δικο σας γιαυτο και κατι τετοια θεματα που θειχτηκαν τα αναιρω..Ευελπιστω να μην υπαρχουν αλλες τετοιες κακουχιες γενικοτερα πουθενα και να παρχει ειλικρινια ❤ Ευχαριστω που μου λυσατε καποιες αποριες αυτα ειχα να πω κ να ρωτησω.Να περνατε παντα καλα 
για μένα προσωπικά δεν έχεις τρόπους και λέω πραγματικά κρίμα, έχω συναντήσει Σοφία και Άριανα, μου έχουν πει πολύ καλά λόγια για σένα και σκεφτόμουν να σε συναντήσω όταν κατέβω αλλά ξενέρωσα! Θα σου έβγαζα το καπέλο αν απαντούσες σε όσους γράψανε για σένα όχι αυτό το υφάκι! Δεν έχουμε λόγο να σε μισούμε...Σας μιλαω σαν ανθρωπος ουτε επιτεθηκα προσωπικα σε σενα...Ουτε καν γνωριζομαστε προσωπικα εδω μεσαΦυσικα και εχω απογοητευτει με αυτους συγκεκριμενα που εχουν κανει την παραπληροφορηση γιατι ειμαι 4 χρονια στον χωρο απο τα 18-22 σεβομαι τ ψωμι μου οπως κ εσεις το δικο σας γιαυτο και κατι τετοια θεματα που θειχτηκαν τα αναιρω..Ευελπιστω να μην υπαρχουν αλλες τετοιες κακουχιες γενικοτερα πουθενα και να παρχει ειλικρινια ❤ Ευχαριστω που μου λυσατε καποιες αποριες αυτα ειχα να πω κ να ρωτησω.Να περνατε παντα καλα
![]()
Ίσως ήταν μια παρορμηση της κοπέλας...
Ας το λήξουμε εδώ, σαν πιο μεγάλοι που είμαστε γιατί και η κοπέλα κάνει μια δύσκολη δουλειά...
Επιθυμώ μια καλύτερη συνέχεια αν είναι δυνατόν, αφού έχει και κωλάρα!!!
Και ας την αφαίρεσε...
ποια είσαι μωρέ που έχεις και χειτερς;
ξεκαβαλήστε ορισμένες...
Σας μιλαω σαν ανθρωπος ουτε επιτεθηκα προσωπικα σε σενα...Ουτε καν γνωριζομαστε προσωπικα εδω μεσαΦυσικα και εχω απογοητευτει με αυτους συγκεκριμενα που εχουν κανει την παραπληροφορηση γιατι ειμαι 4 χρονια στον χωρο απο τα 18-22 σεβομαι τ ψωμι μου οπως κ εσεις το δικο σας γιαυτο και κατι τετοια θεματα που θειχτηκαν τα αναιρω..Ευελπιστω να μην υπαρχουν αλλες τετοιες κακουχιες γενικοτερα πουθενα και να παρχει ειλικρινια ❤ Ευχαριστω που μου λυσατε καποιες αποριες αυτα ειχα να πω κ να ρωτησω.Να περνατε παντα καλα
![]()
Θα μας πεις τίποτα παραπάνω για τη συνάντηση σας;με μενα οχι!
ποια είσαι μωρέ που έχεις και χειτερς;
ξεκαβαλήστε ορισμένες...