troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.445
- Πόντοι
- 5.506
και αυτο μονο αν φερνει και 5 καρπουζια καθε χρονοκωλο θα δει το 2028
και αυτο μονο αν φερνει και 5 καρπουζια καθε χρονοκωλο θα δει το 2028
άγιε ειλικρινά τέτοια αδιαφορία είχα καιρό να δω. Λες να έχασα τη γοητεία μου;Είχε κι αυτός κάψα να δει κάτι να φουσκώνει και να σηκώνεται ε;![]()
δεν έχει καρπούζια τρουμπκαι αυτο μονο αν φερνει και 5 καρπουζια καθε χρονο
σε παιζει....πες του οτι εκατσες στον μπραμπ για λιγο αρακα να δεις πως θα σφιξουν τα γαλαταάγιε ειλικρινά τέτοια αδιαφορία είχα καιρό να δω. Λες να έχασα τη γοητεία μου;
άγιε ειλικρινά τέτοια αδιαφορία είχα καιρό να δω. Λες να έχασα τη γοητεία μου;
αχαχαχαρ αχαχα αχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα ντροπή..ελεος με τα πεπονια και τα σουφλε.
ειχε δικιο ο λακης μου φαινεται.
επρεπε στο πρωτο ραντεβου να σε ρωτησει αν εχεσες για να γαμησει κωλο :S
εισαι τρισαθλιος και δεν προσφερεις τιποτα στην συζητηση....ελεος με τα πεπονια και τα σουφλε.
θα του πω έχω κάτσει στο τρουμπ για αντίδια..σε παιζει....πες του οτι εκατσες στον μπραμπ για λιγο αρακα να δεις πως θα σφιξουν τα γαλατα
δηλαδή ;Εξετάσαμε την περίπτωση του να έχει πρόβλημα με τον προστάτη;
κωλοχτυπα εταξες...μην το γαμεις τωραξιαρχοθα του πω έχω κάτσει στο τρουμπ για αντίδια..
ελεος με τα πεπονια και τα σουφλε.
οτι μπορω κανω..εισαι τρισαθλιος και δεν προσφερεις τιποτα στην συζητηση....
καλά είπαμε τι θα του πω ρε τρουμπ γιστι θεέ μου το ζω αυτό νταμπλ σαραουντ που είναι ο Σαούλκωλοχτυπα εταξες...μην το γαμεις τωρα
μα απ τη κωλοχτυπα στο σουφλε κ απο τις μπαμιες στα φρουτα το παμεΕυτυχώς που υπάρχετε κι εσείς, που με τις παρεμβάσεις σας τοποθετείτε τα πράγματα στην σωστή τους βάση.![]()
νταξ τωρα μπαρδον....ακτινιδια ειπες?καλά είπαμε τι θα του πω ρε τρουμπ γιστι θεέ μου το ζω αυτό νταμπλ σαραουντ που είναι ο Σαούλ
τομα θα τα ακούσεις εσύ να ξεςμα απ τη κωλοχτυπα στο σουφλε κ απο τις μπαμιες στα φρουτα το παμε![]()