Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
23 μέλη και 38 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα....Αγαπητέ
Δεν με απασχολεί η ποσότητα της δουλειάς της εκδιδόμενης
Άλλωστε για το νήμα βάζει τα γνωστά της άτομα να σχολιάζουν στο άκυρο κάθε τόσο για να ανεβαίνει. Γνωστές τακτικές.
23 μέλη και 38 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα....
μια χαρά πάει το θέμα...
αναζοπυρωσετο δικαίωμα σου είναι...Θεωρείς δηλάδη οτι θα πρέπει να βλέπω το θέατρο του παραλόγου που παίζει η Πουτάνα και ο νταβατζής της και να την αγνοώ?
Τυπε μάλλον την ταΐζει καλα ο μαλλιάς..Ω ρε πατσόλες...
Σαν έγκυος έγινες
Κάνε edit σε αυτό που γράφεις. Το πιο σωστό θα ήταν
"Καλησπέρα, να έχετε μια όμορφη και δροσερή εβδομάδα όλα τα πελατάκια μου που με πληρώνουν και τους κάθομαι¨
Μάλλον εκείνη τον ταίζει. Το ίδιο έκανε και με τον προηγούμενο...Τυπε μάλλον την ταΐζει καλα ο μαλλιάς..
Εσύ την τάϊζες κεχρί και την είχες σανίδα;
Για να λες πως πήρε πόντους, θα τρώει καλά..Μάλλον εκείνη τον ταίζει. Το ίδιο έκανε και με τον προηγούμενο...
αναζοπυρωσετο δικαίωμα σου είναι...
Για να λες πως πήρε πόντους, θα τρώει καλά..
μήπως είσαι εμμονικος με την εργαζόμενη...?Το μόνο που θέλω είναι να φωνάζω παντού τι άνθρωπος είναι.
Επίσης αν όντως θέλετε να πούμε κάτι σοβαρό, ζητήστε της να δείτε εξετάσεις...
θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος
μήπως είσαι εμμονικος με την εργαζόμενη...?
Kαποτε ειχα πει κι εγω καπου μια κοπελα εκδιδόμενη σκατοψυχη και κοντεψαν να με φαν επι 5 μηνες και μαλιστα με καποιους ακομα και σημερα δεν μιλαμε εδώ προσεχε φιλε γιατι νομίζω το τραβας παρα πολυ και δεν πρεπει.Είναι ευκολότερο να πεθάνεις για μια γυναίκα παρά να ζήσεις μαζί της και εσυ φαίνεται με αυτα που γραφεις πεθαίνεις καθε ημερα απο ζήλια και δεν μπορεις να το ξεπερασεις. Θα σου πω και κατι χωρις παραξήγηση με το πατσοκιλιες που πληρωνες τόσο καιρο Όποια και να είναι εξωτερικά η εικόνα σεβασμού και αγάπης προς τον άντρα που σου έδειχνε η Αννα, τώρα θα σε βλέπει σαν μαλάκα και αξιολύπητο. Αποψη μουΚαι πολύ χαίρομαι από τα μηνύματα που λαμβάνω πως και άλλοι πολλοί έχουν καταλάβει τι σκατόψυχη είσαι.
Kαποτε ειχα πει κι εγω καπου μια κοπελα εκδιδόμενη σκατοψυχη και κοντεψαν να με φαν επι 5 μηνες και μαλιστα με καποιους ακομα και σημερα δεν μιλαμε εδώ προσεχε φιλε γιατι νομίζω το τραβας παρα πολυ και δεν πρεπει.Είναι ευκολότερο να πεθάνεις για μια γυναίκα παρά να ζήσεις μαζί της και εσυ φαίνεται με αυτα που γραφεις πεθαίνεις καθε ημερα απο ζήλια και δεν μπορεις να το ξεπερασεις. Θα σου πω και κατι χωρις παραξήγηση με το πατσοκιλιες που πληρωνες τόσο καιρο Όποια και να είναι εξωτερικά η εικόνα σεβασμού και αγάπης προς τον άντρα που σου έδειχνε η Αννα, τώρα θα σε βλέπει σαν μαλάκα και αξιολύπητο. Αποψη μου
Φτανει μας κουρασες με τις εμμονες σου δεν μπορει καθε μερα να καθομαστε να ακουμε για τους ερωτες σου το τι εκανες τι ηθελες τι σου εκανε .Αν σεβοσουνα πρωτα απο ολα τον εαυτο σου και μετα την οικογενεια σου δεν θα ειχες ανοιξει κανενα θεμα γιατι το μονο που κανεις ειναι να πεφτεις στα ματια πολλων.Ολοι ειχαμε απογοητευσεις προχωρησαμε δεν το καναμε φωτορομαντζο να το διαδιδουμε απο εδω και απο εκει για να ικανοποιησουμε την λιμπιντο μας.Αυτο δειχνει ατομο εγωιστικο που αγαπα μονο τον εαυτο του και οταν ο αλλος που ειναι απεναντι του τον αφησει γινετε εκδικιτικος.Εμενα οταν συμβαινει το ιδιο της στελνω λουλουδια και την ευχαριστω για οτι περασαμε και προχωρω υπαρχουνε και αλλου πορτοκαλιες που κανουνε πορτοκαλια δεν γινομε δημοσιο θεαμα για περιεργους.........δειχνει μονο εγωισμο.......Είμαι εμμονικός με τους ανθρώπους που μου τρώνε λεφτά και που με κοροιδεύουν. Ο,τι δουλειά και αν κάνουν.
Φτανει μας κουρασες με τις εμμονες σου δεν μπορει καθε μερα να καθομαστε να ακουμε για τους ερωτες σου το τι εκανες τι ηθελες τι σου εκανε .Αν σεβοσουνα πρωτα απο ολα τον εαυτο σου και μετα την οικογενεια σου δεν θα ειχες ανοιξει κανενα θεμα γιατι το μονο που κανεις ειναι να πεφτεις στα ματια πολλων.Ολοι ειχαμε απογοητευσεις προχωρησαμε δεν το καναμε φωτορομαντζο να το διαδιδουμε απο εδω και απο εκει για να ικανοποιησουμε την λιμπιντο μας.Αυτο δειχνει ατομο εγωιστικο που αγαπα μονο τον εαυτο του και οταν ο αλλος που ειναι απεναντι του τον αφησει γινετε εκδικιτικος.Εμενα οταν συμβαινει το ιδιο της στελνω λουλουδια και την ευχαριστω για οτι περασαμε και προχωρω υπαρχουνε και αλλου πορτοκαλιες που κανουνε πορτοκαλια δεν γινομε δημοσιο θεαμα για περιεργους.........δειχνει μονο εγωισμο.......