erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
θα πάω αλλά με τι δικαιολογία; δεν είναι αργά; τι θα μου πει έλα να κάτσουμε δώδεκα η ώρα;Αν σου πει να βρεθείτε τώρα θα πας?
θα πάω αλλά με τι δικαιολογία; δεν είναι αργά; τι θα μου πει έλα να κάτσουμε δώδεκα η ώρα;Αν σου πει να βρεθείτε τώρα θα πας?
θα πάω αλλά με τι δικαιολογία; δεν είναι αργά; τι θα μου πει έλα να κάτσουμε δώδεκα η ώρα;
επειδή είναι Ολυμπιακός λέω να του στείλω και να του πω τον ήπιατε;Γίνε λίγο αυθόρμητη...
επειδή είναι Ολυμπιακός λέω να του στείλω και να του πω τον ήπιατε;
Ε αφού ξέρει είμαι παοκ δεν θα θελήσει να με σκίσει; το έστειλα περιμένω απάντηση![]()
![]()
![]()
Μια χαρά! Εγώ θα πέθαινα στο γέλιο...
δεν βλέπω να τον φας κι απόψεΕ αφού ξέρει είμαι παοκ δεν θα θελήσει να με σκίσει; το έστειλα περιμένω απάντηση
Ε αφού ξέρει είμαι παοκ δεν θα θελήσει να με σκίσει; το έστειλα περιμένω απάντηση
κάτσε γιατί μου τσιμπάει χαχαχαδεν βλέπω να τον φας κι απόψε![]()
ευτυχώς δεν είπε κάτι για του χρόνουΜπορεί να σου πει θα σας σκίσουμε του χρόνου οπότε άρπαξε την ευκαιρία...
Ε αφού ξέρει είμαι παοκ δεν θα θελήσει να με σκίσει; το έστειλα περιμένω απάντηση
από την πολύ προσπάθεια κοντευουμε να φτάσουμε κλημακτηριο τυπεΠροσπαθεί όμως...![]()
ούτε με δυναμίτηκάτσε γιατί μου τσιμπάει χαχαχα
να του πω σε παρακαλώ κάτσε μου γιατι ο Μπραμπ λέει ούτε με δυναμίτη;ούτε με δυναμίτη
Τι να απαντήσω τώρα.
αυτός πετάει χαρταετό το κόβω αν σου κάτσει εσύ να του ζητάς δαχτυλίδι κι αυτός δάχτυλονα του πω σε παρακαλώ κάτσε μου γιατι ο Μπραμπ λέει ούτε με δυναμίτη;
να του πω σε παρακαλώ κάτσε μου γιατι ο Μπραμπ λέει ούτε με δυναμίτη;