Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
πολύ ωραία φωτογραφία!
λογικά την τράβηξε αυτός με τα λεπτά ποδαράκια (σταυροπόδι) στο βάθος.
Ωραία φωτογραφία...

Καλησπερα και χρονια πολλα σε οσους γιορταζανε χθες.Να εχετε μια ομορφη δημιουργικη και ευτυχισμενη εβδομαδα....

Αννουλα εισαι αστερι πολυ ομορφη φωτοΚαλησπερα και χρονια πολλα σε οσους γιορταζανε χθες.Να εχετε μια ομορφη δημιουργικη και ευτυχισμενη εβδομαδα....

Εχω γράψει κριτική εδώ και καιρό αλλά δεβν έχει ανέβει. Περίεργο.
Το μόνο σίγουρο είναι πως με την Αννούλα συναντιέμαι εδώ και χρόνια
και αυτή είναι η απόδειξη πως τα αξίζει τα δεκάρια τουλάχιστον
από εμένα.
Σε λίγες μέρες θα είμαι Αθήνα και το πρώτο πράγμα είναι
να συναντηθώ με το πιπινάκι.
Παντοτινός Θαυμαστής Γιάννης
Το ίδιο ισχύει και για σένα κλόνε. Γράφτηκες και η πρώτη κρητική ήταν για την Άννα με απαξιωτικά σχόλια. Και από τοτε τίποτα. Η μοναδική σου ασχολία είναι να δυσφημιζεις την κοπελα.Γράφτηκες πριν 10 μέρες και το πρώτο πράγμα που σε μάρανε ήταν Γιατί δεν ανέβηκε η κριτική με τα 10αρια για την Άννα...
Ρε παλικάρια...εκτιθεστε από μόνοι σας...δεν τρωνε Όλοι κουτόχορτο εδώ μέσα...
Το ίδιο ισχύει και για σένα κλόνε. Γράφτηκες και η πρώτη κρητική ήταν για την Άννα με απαξιωτικά σχόλια. Και από τοτε τίποτα. Η μοναδική σου ασχολία είναι να δυσφημιζεις την κοπελα.
Μεγάλη φαντασία έχεις big... όπς Jimaris. χαραμιζεσαι στο bou να πάς σε κανένα κανάλι να βγάλεις κανένα φράγκο.
Καλησπερα και χρονια πολλα σε οσους γιορταζανε χθες.Να εχετε μια ομορφη δημιουργικη και ευτυχισμενη εβδομαδα....
Αννουλα εισαι αστερι πολυ ομορφη φωτο![]()
![]()
![]()
Εχω γράψει κριτική εδώ και καιρό αλλά δεβν έχει ανέβει. Περίεργο.
Το μόνο σίγουρο είναι πως με την Αννούλα συναντιέμαι εδώ και χρόνια
και αυτή είναι η απόδειξη πως τα αξίζει τα δεκάρια τουλάχιστον
από εμένα.
Σε λίγες μέρες θα είμαι Αθήνα και το πρώτο πράγμα είναι
να συναντηθώ με το πιπινάκι.
Παντοτινός Θαυμαστής Γιάννης
Ωραίες βυζάρες για πιπίλισμα!!!

Ωραίο κορίτσι ... Πάντα η ΑΝΝΟΥΛΑ με ξεκουράζει και την ευχαριστώΚαλησπερα και χρονια πολλα σε οσους γιορταζανε χθες.Να εχετε μια ομορφη δημιουργικη και ευτυχισμενη εβδομαδα....
Πω...πω....πω...πρρρροοοοδος!
Ωραία γυναίκα ... Καλησπέρα Αννούλα ...Καλησπερα και χρονια πολλα σε οσους γιορταζανε χθες.Να εχετε μια ομορφη δημιουργικη και ευτυχισμενη εβδομαδα....
Σας ευχαριστω πολυΩραία γυναίκα ... Καλησπέρα Αννούλα ...