Vasilis9707
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2017
- Like
- 613
- Πόντοι
- 86
...... ....έρχεται κ άλλο σύντομα....
...... ....έρχεται κ άλλο σύντομα....
ισχυει αγαπητε φιλε αλλα το εχει γαμησει κανεις η περνουμε ολοι ματι απο φωτο βιντεο??μετα απο το ντορο που εχει γινει εστειλα μηνυμα στ βαιμπερ και δεν πηρα απαντηση ποτε βασικα δεν το διαβασε καν και πολλοι αλλοι το ιδιο λενε...τελικα τι παιζει??Ένα μεγάλο μπράβο στην Άρτεμις για τα βίντεο που ανεβάζει. Είναι μια από τις λίγες και θα πρέπει να τα λέμε αυτά!!!
Τα διαβάζει απλά σε εσένα δεν εμφανίζεται ότι το έχει διαβάσει.Προσπαθησε ξανά η κοπέλα απαντάειισχυει αγαπητε φιλε αλλα το εχει γαμησει κανεις η περνουμε ολοι ματι απο φωτο βιντεο??μετα απο το ντορο που εχει γινει εστειλα μηνυμα στ βαιμπερ και δεν πηρα απαντηση ποτε βασικα δεν το διαβασε καν και πολλοι αλλοι το ιδιο λενε...τελικα τι παιζει??
εσυ αγαπητε φιλε εχεις βρεθει μαζι της???για πες μας εντυπωσεις...Τα διαβάζει απλά σε εσένα δεν εμφανίζεται ότι το έχει διαβάσει.Προσπαθησε ξανά η κοπέλα απαντάει
Α δηλαδη το διαβάζει αλλα μας γειωνει.Τα διαβάζει απλά σε εσένα δεν εμφανίζεται ότι το έχει διαβάσει.Προσπαθησε ξανά η κοπέλα απαντάει
Όχι δεν έχω βρεθεί.Απλα έχω επικοινωνήσει.Απλα έχει ρυθμίσει έτσι το Viber.....εσυ αγαπητε φιλε εχεις βρεθει μαζι της???για πες μας εντυπωσεις...
εγώ που της έστειλα μου απάντησεισχυει αγαπητε φιλε αλλα το εχει γαμησει κανεις η περνουμε ολοι ματι απο φωτο βιντεο??μετα απο το ντορο που εχει γινει εστειλα μηνυμα στ βαιμπερ και δεν πηρα απαντηση ποτε βασικα δεν το διαβασε καν και πολλοι αλλοι το ιδιο λενε...τελικα τι παιζει??
Κι εμενα μου το σηκωσε. Το τηλεφωνο. Το αλλο οχι ακομα.Παρτε τηλεφωνο το σηκωνει η κοπελα κανονικα..
Πατουσιτσες λαδωμενες με baby oil....
αμέ....Ωραία πατουσακια....τα χρησιμοποιείς κιόλας στο παιχνίδι??