Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Παραδίδω κ μαθήματα στο exelen.gr το βράδυ της Παρασκευής στις 00.00 στο <<συνουσιες κ απουσιες>>
Σε ελεύθερη μετάφραση <<γαμησια κ μαλακιες>>. Σας περίμενω
ΥΓ... Α εκεί είμαι εγώ διαχειριστρια στο chat![]()
:-* :-*Πράσινο Σμαραγδι!!!
Χαθήκαμε!!!
Καυλαρα...

συμφωνώ τοσες μας κυνηγανε εκει εξωΜα και στο παρελθον δε γράφαμε εδω για αγοραίο σεξ,
Αφου δε μας αφορά
Ευχαριστώ καλέ μου...![]()
Αν κ αυτό το εγχειρημα είναι πολύ πιο δυσκολο από το προηγούμενο... Απείρως θα έλεγα, όπως κάθε μέρα ανακαλύπτω...
Πες τα ρε πανάγο, 35 χρονες.συμφωνώ τοσες μας κυνηγανε εκει εξω
Παραδίδω κ μαθήματα στο exelen.gr το βράδυ της Παρασκευής στις 00.00 στο <<συνουσιες κ απουσιες>>
Σε ελεύθερη μετάφραση <<γαμησια κ μαλακιες>>. Σας περίμενω
ΥΓ... Α εκεί είμαι εγώ διαχειριστρια στο chat![]()
Το site ήταν μια πρωτη προσέγγιση που μάλλον δεν μας χωράει.. Το Σεπτέμβρη καλά να είμαστε, θα ανέβει κάτι πολύ καλύτερο κ εύκολα κατανοητό..το site είναι πολύ όμορφο, αλλά μπλέκεις πολλά μαζί που σε πρώτη επαφή ο επισκέπτης λίγο χάνεται, διαβάζοντας όμως το "σχετικά με εμάς" όλα ξεκαθαρίζουν. δυστυχώς ανήκω σε αυτούς που δεν σε πρόλαβαν.
καλή επιτυχία στο εγχείρημά σου και πάντα χαμογελαστή και σέξι.
Σε ευχαριστω γιαβρι μουεισαι φοβερη κυρια Χατζη

Θέλει πολύ χρόνο και υπομονή και αφού πάρει την τελική μορφή να μπορέσει να αποδώσει αυτά που ελπίζω..Συγχαρητήρια Έλενα για την προσπάθεια. Είμαι σίγουρος ότι με λίγη υπομονή στην αρχή, οι προσπαθειές σας θα έχουν την επιτυχία που τους αξίζει.

ζητάνε γαμο αυτες κάτω απο 30 καλύτεραΠες τα ρε πανάγο, 35 χρονες.
θα γίνει ν 1 το σαιτ ολα με υπομονη κοπο και επιμονη ελενα μου φιλιά καλο σκΘέλει πολύ χρόνο και υπομονή και αφού πάρει την τελική μορφή να μπορέσει να αποδώσει αυτά που ελπίζω..
Καλά να είμαστε να χτίζουμε ότι θέλει κ η καρδιά κ το μυαλό μας!! Ευχή για ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟ!!
Και κατι ελληνικο κ αγνωστο που αξιζει
εσυ που σαι ωραιος και διασημος να προσεχεις τις 35ρες με τα υποπτα υγραζητάνε γαμο αυτες κάτω απο 30 καλύτερα
Σου εστειλα το μηνυμα.Απαντησε μου,οταν βρεις χρονο,σε παρακαλω.
Καλο ξημερωμαΈλενα ....
συγνώμη για την παρέμβαση κι όλας ...
Αλλά αυτό το γιαβρί ρε εσύ ...
Επειδή τυχαίνει να είμαι και κάποιας ηλικίας ....
Μου θυμίζει κάτι πόντιες γιαγιάδες φίλων μου στην κοκκινιά, τέλη δεκαετίας 1970 ....
Μιλάμε για χοντρές , με μαύρες ελιές με τρίχες και χρυσά σκουλαρήκια με κόκκινες πέτρες ..... Ναι αλλα εγω δεν εχω απ αυτα![]()
Τες πα .... ΕΓΩ ΤΟ ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ ΚΙ ΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΤΕΚΑΒΛΕ
Αν ήμουν 3 χρόνια φυλακισμένος αγάμητος και μόλις έβγαινα , οργάνωνα παρτούζα με τις 5 τοπ βίζιτες της πιάτσας
και το πέταγε αυτό κάποια από αυτές .... Ναι αλλα εγω δεν εχω
θα τις παράταγα και μπορεί να ζήταγα να πάω άλλα 3 χρόνια φυλακή αγάμητος.
Τέρμα ντεκαβλέ ατάκα λέμε.

Αφου...Αφού ρε είναι σαλονικιά ρε αφού,