Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
τρικυμια εν κρανιω.. Μην δίνεις σημασίαΓια κάντο πενηνταράκια, γιατί μοιάζει με σοβαρή κατηγορία..![]()

τρικυμια εν κρανιω.. Μην δίνεις σημασίαΓια κάντο πενηνταράκια, γιατί μοιάζει με σοβαρή κατηγορία..![]()

Αφου είναι ακατοίκητο, πως να πληγωθει..μη του μιλας ετσι του matsuapopiso![]()
tην πληγωνεις
![]()
![]()
![]()
Ένας πυροβολημενος με ένα πυροβολημενο όνομα πετάει μπούρδες...Τι γινεται εδω;

ΓραψεΕλενα μπορω να σου πω κατι σε μηνυμα;
Παραδίδω κ μαθήματα στο exelen.gr το βράδυ της Παρασκευής στις 00.00 στο <<συνουσιες κ απουσιες>>Διαβασε εδω στης Ελενας , μπας και μαθεις να γαμιεσαι τουλαχιστον !
Παραδίδω κ μαθήματα στο exelen.gr το βράδυ της Παρασκευής στις 00.00 στο <<συνουσιες κ απουσιες>>
Σε ελεύθερη μετάφραση <<γαμησια κ μαλακιες>>. Σας περίμενω
ΥΓ... Α εκεί είμαι εγώ διαχειριστρια στο chat![]()
Ευχαριστώ καλέ μου...Τις ευχές μου, για αδιάλειπτες επιτυχίες, θηλυκοτάτη μου.![]()

Ευχαριστώ καλέ μου...![]()
Αν κ αυτό το εγχειρημα είναι πολύ πιο δυσκολο από το προηγούμενο... Απείρως θα έλεγα, όπως κάθε μέρα ανακαλύπτω...
Μα και στο παρελθον δε γράφαμε εδω για αγοραίο σεξ,Έχω σταματήσει τα ραντεβού!!
Οτι θα γράφω εδώ στο μέλλον δεν θα εχει σχέση με το αγοραίο σεξ.
Ότι έπρεπε από την διεύθυνση του site.. Kαι τους ευχαριστώ για την άμεση παρεμβασηΜόλις είδα ότι κάτι μηνύματα σβήστηκαν.
Τι έγινε;;;
Μα και στο παρελθον δε γράφαμε εδω για αγοραίο σεξ,
Αφου δε μας αφορά

Ότι έπρεπε από την διεύθυνση του site.. Kαι τους ευχαριστώ για την άμεση παρεμβαση
Πολύ απλά Όχι....!!!!! Και επειδή έχω στα χερια μου (λόγω ταινιας) αλλά προσωπικού ενδιαφέροντος για την υγεία μου εξετάσεις, ΠΡΟΚΑΛΏ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ να γράψει κάτι αντίθετο από τα λεγόμενα μου... Απο ότι βλέπεις άλλωστε Κώστα το <<ΑΓΟΡΑΚΙ>> δεν το συνέχισε.Άφησε αιχμές για σμν...
Προσωπικά δεν τον πιστεύω αλλά έπρεπε να απαντήσεις για κάτι τέτοιο.
Αυτή είναι η άποψη μου!!!
Πολύ απλά Όχι....!!!!! Και επειδή έχω στα χερια μου (λόγω ταινιας) αλλά προσωπικού ενδιαφέροντος για την υγεία μου εξετάσεις, ΠΡΟΚΑΛΏ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ να γράψει κάτι αντίθετο από τα λεγόμενα μου... Απο ότι βλέπεις άλλωστε Κώστα το <<ΑΓΟΡΑΚΙ>> δεν το συνέχισε.